maanantai 10. tammikuuta 2011

Kaket

Untitled from Sarianne on Vimeo.

Meiän kaket!

Aika nopeasti käskytin vaihdot tällä kertaa. Yritän vähän vaihdella tempoa, sillä toi hurtta alkoi ennakoimaan, kun tein liian kaavamaisesti aiemmin. Nopeasta käskytyksestä kylläkin kuumuu hieman, joka sitten purkautuu haukahteluna. En tosin usko, että Aksu tekee tuota kokeessa. Siis haukkuu. Yleensä sillä vire laskee koekehään suht paljon treenikenttään verrattuna. Lopussa Aksu nousee, koska yritän räpeltää narupalloa sille heitettäväksi! Vielä on liikkurin liittäminen liikkeeseen mukaan kesken. Vasta muutamissa treeneissä on ollut Pasi kahistelemassa takkia Aksun selän takana.

Viime perjantaina oli pitkästä aikaa agitreenit ja Aksu oli sika. Ei puhettakaan mistään hallinnasta. Ei muuten hätiä, mutta ensi viikonloppuna mennään kisoihin ja olisi kiva, jos huutamisen ja kaahaamisen sijasta koira vaikkapa ihan vähäsen kuuntelisi kartturiaan! Kepeilläkin sillä oli niin kiire, ettei viitsinyt loppuun asti pujotella, vaan jätti välistä muutaman viimeisen välin. Sen se on kertaalleen tehnyt kisoissakin! Ei aina ehdi olla tarkka, jos on kiire..

7 kommenttia:

 1. Morjens!

  Kivan innokkaat kaket! Aksun innosta tulee väkisin Lystikin syksyiset kisat mieleen. Varasti lähdöstä x 2 ja teki ylpeän röyhkeänä omaa rataa. Nimim. Meni jo

  VastaaPoista
 2. Onpas teillä hurjat kaket! Mä oon kait joku rauhallisuuden tyyssia kun treenaan noitakin niin että vaihdot on tosi hitaat. Käyn usein käppäilemässä jonkun pienen mutkan jossain ja sitten vasta seuraava vaihto. Lilli vaan ei malta pysyä paikoillaan jos nämä tehdään kovin korkeassa vireessä.

  VastaaPoista
 3. Emppu,
  Meillekin on noita kisoja ehtinyt sattua jo pari. :D

  Sanni,
  Aksulla matala vire kaukoissa johtaa ihan samantien paineistumiseen. Se ei sieltä nouse ollenkaan, jos tehdään rauhallisesti.

  VastaaPoista
 4. Nehän on ihan hyvät. Eikun avoon vaan mars! :D

  VastaaPoista
 5. Me kerätään ensin rohkeutta (ja viilataan noutoa) ennen kuin uskaltaudutaan avoimeen :D

  VastaaPoista
 6. Toi haukku on ihan niin kuin meidän Filoksella; pitää kato kuitata! =)

  VastaaPoista
 7. ^Haha :D Ikäänkuin huutaa "valmis!"

  VastaaPoista