torstai 10. helmikuuta 2011

Melkein mahtuuHuomaan nykyään lykkiväni blogiin lähinnä videoita valokuvien sijasta ja siihen on hyvin yksinkertainen syykin miksi näin. Milloin ulkona on hillitön pakkanen yhdistettynä viehättävään (ja hyytävään!) merituuleen, milloin lunta tulee suurinpiirtein vaakasuorassa. Kuten tiistaina tuli. Kun ei meillä täällä etelärannikolla ollut vielä ihan riittävästi lunta, niin olihan sitä lisää saatava.

Kuvasin sitten yhden hyisen päivän viihdykkeenä Aksun pöhkötempun. Naksuttemella tehty; istuin kerran ja katsoin, mitä koira keksii ja tämmösen se kehitteli. Kovasti tykkää tehdä sitä esimerkiksi kaukojen ohessa. Onneksi tokokoekehissä harvemmin on pikkuisia pöytiä, joiden alle pujahtaa esittelemään kaikkea hienoa osaamistaan.

Ovela koira muuten; Muistaa lakata läähättämästä pöydän alla, ettei töhinällään vahingossa paljaistaisi piilopaikkaansa. Sitä merleä takalistoa, joka ei mahtunut pöydän alle, tuskin kukaan edes huomaa?

10 kommenttia:

 1. Hoho, ihan on stalkkeri olo ku satuin just päivittää bloggerin ku olit tän julkassu :) Hauska Aksel kyllä, kattoo vielä että "tämä hyvä näin?" ja tulee keräämään kiitokset :)

  VastaaPoista
 2. Tiia,
  Hahaa :D Mulle on joskus käynyt noin myös. Olen sattunut johonkin blogiin juuri, kun se on päivitetty. :D

  VastaaPoista
 3. Usein tosiaan käy niin, että kun aikaa olisi vaikka muille jakaa ja ideoita olisi vaikka kuinka, keli ei anna myöten :D Tänään oli taas mahtava aurinkoinen sää, mutta pakkasta ainakin -20 astetta - hrrr-rrr :s Ei oikein nappaillut lähteä kuvailemaan tai muuta taiteilemaan...

  Aivan mahtava Aksu :) On ne vaan pirun kekseliäitä otuksia ja pistäävät naurattamaan. Olisi hauska joskus tietää mitä näiden karvakuonojen pään sisällä aina liikkuu kun keksivät jotain uutta :D

  VastaaPoista
 4. Mari,
  Tänne on luvattu kans -20 astetta. Siihen kun lisää ton kivan merituulen, niin ei kyllä kauheesti tekis mieli ulkoilla. Harmi, että aussien mielestä pidot vaan paranee, mitä kylmemmäksi sää käy. :D Mä tykkäisin linnoittautua sisälle lämpimään.. Kesää odotellessa :D ei jäätyis näpitkään kuvatessa..

  VastaaPoista
 5. Aksu on ihan hassu! :D
  Ja toi pakkanen tosissaan on jotain ihan kamalaa.:/

  VastaaPoista
 6. ^ja se pakkanen vaan kiristyy tulevalla viikolla :/

  VastaaPoista
 7. Ei Riku mikää houdini oo. ::D Noi jatkopalat on kiinnitetty valjaitte sivurenkaisii, koska toi kuva on hiihtolenkiltä ja ku meillä ei oikee kunnon vetovaljaita oo.

  VastaaPoista