lauantai 26. maaliskuuta 2011

Elvis 8vMelkein meinasi unohtua! Meidän maailman kiltein lellipentu lelupoika Elvis täytti 24. päivä kahdeksan vuotta! Vaikea uskoa, että Elkkukin on jo mukamas niin.. "vanha". Ikä on kuitenkin vain pelkkiä numeroita ja Elkku on numeroistaan huolimatta nyt ja aina meidän pentukoira!

Elvis tuntuu jäävän blogissa aina niin sivuosaan, koska siitä on niin tavattoman hankala saada valokuvia! Yleensä kun yritän ottaa kuvan Elviksestä, on kuva pelkkää suttua, koska Elkun on pakko tunkea kirsu kiinni linssiin ("mitä sä teet?"). Kaivelin nyt arkistoja ja jostain koneen syövereistä löysin kaksi ehkä jopa ennen julkaisematonta kuvaa Elviksestä, joista tykkään kovasti. Kukkakuva on kenties vuodelta 2007 ja talvikuva ilmeisesti otettu helmikuussa 2004 (piti ihan tarkistaa, että oliko Elvis mukamas jo olemassa silloin, kun se kuitenkin on vain pentu). Kukkakuva on niin Elvistä! Kiharapäinen ja kaunosieluinen runopoika, joka nuuhkii äidin kukkia patiolla kesäisin, syö omenoita ja aurinkokuivattuja kastematoja. <3 Toivon Elvikselle paljon leluja, onnea ja pitkää ikää, vaikka eläinlääkäri vähän jo varoittelikin, ettei Elkku todennäköisesti ole sydämensä takia yhtä pitkäikäinen, kuin Hanni, mutta me ei uskota!

16 kommenttia:

 1. Onnittelut Elkulle vielä tätäkin kautta, niin nätisti kirjotit pikkupojasta! :) <3

  VastaaPoista
 2. Myöhäiset onnittelut Elvikselle! Teillä on kyllä tosi upea blogi: kivoja tekstejä ja ihan mahtavia kuvia! :) Taidampa klikata tämän blogin meidän stalkkauslistalle ;)

  VastaaPoista
 3. Voi että! Tuhannesti onnea ja monta pitkää vuotta Elvis-serkulle :)

  VastaaPoista
 4. Onnea paljon 8-vuotiaalle Elvikselle! Ihanat kuvat, varsinkin tuo kukkakuva. Pitkää ikää ja terveitä vuosia Elvikselle!

  VastaaPoista
 5. Onnea Elvikselle! :) Aika menee aina niin yllättävän nopeasti! Jossain vaiheessa Lunakin oli mulle ikuisesti 2-v. Nyt olen jo sisäistänyt, että kyllä se yli 4-v on, juuri ja juuri. Vaikka kesällä se täyttää muka jo 7v!!

  Toivotaan Elvikselle myös vielä paljon paljon vuosia nautittavaksi!

  VastaaPoista
 6. Hurjasti onnea 8vee synttärisankarille (näin vähä myöhäs)! =D Mäkään en voi uskoa sitä, et Riku täyttää heinäkuus jo 7. :o

  VastaaPoista
 7. Kiitos synttärionnitteluista Elkun puolesta!

  Tiina,
  Sama juttu mulla! Elvis ei mitenkään voi olla 8v! Hanniakaan en oikein ole osannut mieltää vanhaksi koiraksi, mutta nyt, kun se tänä vuonna tosiaan täyttäisi sen 16v, niin olen todennut, että ehkä sitä voi "pappakoiraksi" nimittää. Siis ehkä. Ja vain tietyissä tilanteissa ;)

  VastaaPoista
 8. Onnea 8-vuotiaalle Elvikselle! =)

  VastaaPoista
 9. voi lellua <3 se on meidän perheen vauva vielä monta vuotta !

  VastaaPoista
 10. Onnea ihanaiselle Elvikselle, on se vaan niin kaunis (sori sori, komea!) !

  VastaaPoista
 11. Myöhäiset onnittelut Elvikselle! Iitu tulee perässä!

  VastaaPoista
 12. Elvis kiittää! :)

  Susku,
  Niin onkin!

  VastaaPoista