sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Nollia juhlistetaan hälyäänilelubileilläKolme rataa juostiin tänään kakkosissa ja mukaan kotiinviemisiksi lähti yksi nollavoitto ja pari hyllyä (niille palkinnoille tietysti). Aksu ei varastanut yhdessäkään lähdössä, vaikka kolmannella radalla ei kyllä paljon puuttunut. Jätin Aksun viimeisellä radalla kokeeksi istumaan lähtöön (yleensä pistän maahan) ja eikös se samantien alkanut "hytkyä" siellä sen näköisenä, että kohta mä muuten tuun. Tähän postaukseen on liitettynä se meidän nollarata (kiitos kaverille kuvaamisesta ja editoinnista)!

Nollaradalla Aksu pysyi lapasessa!! Puomilla Aksu eteni hieman varovaisemmin luultavasti siksi, että tyyppi tipahti puomilta perjantain treeneissä. Ajattelinkin etukäteen Aksun ottavan kiellon puomilta tai menevän ylipäätään mielummin tyrkyllä olevaan putkeen, vaan väärässä olin (onneksi!). Pistäkäähän toki merkille meidän erityisen hienot 2on2off-kontaktit ja huisin tiukat käännökset.. köhköh.

Hyllyradat olivat hyviä hyllyjä! Tokalla radalla tuli vitonen pujottelusta (Pakkel kiirehti pari vikaa väliä ja jätti ne siis välistä....), jonka jälkeen en pitänyt enää ohjausta kovinkaan tiukkana ja Aksu sitten syöksähti yhden putken väärään päähän. Ei haittaa! Kerrankin älysin jopa olla korjaamatta hyllyä! Pitäisi vaan yrittää opetella siihen, ettei korjaa ollenkaan hyllyjä, kun ei siitä mitään hyötyäkään ole. Viimeisellä radalla hylly otettiin jo heti kolmannella esteellä ja pari kaarrosta meni ihan älyttömän pitkiksi, mutta muuten oli kiva rata! Sellainen juoksusuora lopussa, joka oli hauska. Näillä kahdella jälkimmäisellä radalla Aksulla oli minun mielestäni paljon enempi vauhtia, kuin ekalla radalla! Tai siltä se ainakin tuntui.

Ja KYLLÄ! Fiilistelen nollavoittoa! Ihan huikeaa, kun taas muistelee sitä, mistä sitä on tullutkaan lähdettyä liikkeelle. Sori, mutta en vain pääse siitä yli, kuinka mainiosti me on edetty! Vaan on sen eteen tehty töitäkin! Aksun käytös radan laidallakin oli siivompaa ja se oli pitkiä aikoja jopa räyhäämättä! Jee!

Palkintokassista ei lelukkaa löytynyt, joten kotimatkalla kaupassa käväistessäni nappasin ostoskoriin uuden vinkulelun Aksua varten. Perinteiset onnistuneiden kisojen jälkeiset hälyäänilelubileetkin (klik klik) on nyt pidetty

17 kommenttia:

 1. Hieno voitto se oli! Saa sitä hehkuttaakin. :D

  VastaaPoista
 2. Hii, kiitos Emppu! :))

  VastaaPoista
 3. Sä saat hehkuttaa nollavoitolla ihan kunnolla! :) Siitä mistä ootte lähteny on tosi tosi paljon matkaa tohon mitä ootte nyt, ja se on upeeta! :)
  Ja noi teidän käännökset on kyllä jotain niin upeeta, miten se oikein viistää siivekkeitä ;D
  Mä en voinu kattoa tota leluvideota loppuun, ku joku tuli piippaamaan ärsyttävästi omien lelujensa kanssa sitte viereen...

  VastaaPoista
 4. Hahah :D Joo, Emma mä tiedän, että sä oot ihan älyttömän kade meidän upeista käännöksistä! Enkä ihmettele, vaikka kadehtisit noita meidän täydellisiä kontaktejakin. Mut ei se mitään, ehkä Stellakin joskus oppii :D

  VastaaPoista
 5. Hei upeaa, onneks olkoon! Teidän meno on hienon näköistä, jotain mihin meidänkin Murun kanssa on hyvä vielä tähdätä! :D Kyllä te olette hienosti edenneet ja nollavoitto oli ihan ansaittu!

  VastaaPoista
 6. Tosi hieno nollarata! Onnea, onnea! :) Te ootte kyllä menneet tosi paljon eteenpäin.

  Tuo vinkuleluvideo herätti myös Astan mielenkiinnon. Se laittoi etujalat mun jalan päälle ja seisoi takajaloillaan, jotta pystyi katsomaan videota :) Piti sen tietenkin hakea oma vinkulelu katseluhetken jälkeen. Ei tainnut vinkua yhtä hyvin kuin Aksulla, kun ei jaksanut kovin kauan vinguttaa.

  VastaaPoista
 7. Roosa,
  Kiitos onnitteluista! :) Pakkelin kanssa on edistytty kyllä kivaa vauhtia! Tuntuu, että sen itsevarmuuskin agiradalla on kasvanut huisin paljon, mikä tietysti näkyy sitten arjessakin! :)

  Iina,
  Kiitos!
  Voi Astaa :D Aksukin on kauheen kiinnostunut aina koiravideoista! Erityisesti agilityvideoita se katselee mielellään, mutta kyllä se tuota omaa vinkuleluvideotakiin kuunteli pää kenossa :D

  VastaaPoista
 8. Tota agividota oli ilo katsoa. Hehkutusta peliin, sen te ootte ansainnut. Lelun vingutus video oli myös todella hellyyttävä kattoo.

  VastaaPoista
 9. ps. hampaat saisi tippua kerralla kaikki..mutta eipä nuo kulmurit heilu vielä yhtään :/

  VastaaPoista
 10. Onnea vielä tätäkin kautta! Kuvaaja meinasi unohtua seuraamaan rataa pelkillä silmillään ja kamera jäi jumittamaan paikalleen :D Onneksi oli vaan lyhyt unohdus eikä ihan tullut tyhjää aukkoa videoon ;)

  VastaaPoista
 11. Onnea nollasta! Saa siitä iloitakin :)

  VastaaPoista
 12. Emilia,
  Kiitos! :)

  Marida,
  Kiitoksia :) Videolta toi vinguttelu on ihan siedettävää, kun on volymenappula, josta laittaa ääntä hieman pienemmälle! :D Pakko myöntää, että nyt tuli ostettua turhan äänekäs vinku!

  Paula,
  Noooooo eihän tollanen pieni unohdus haittaa ollenkaan :D
  Ja kyllä ne hampaat lähtee!

  Veera,
  kiitos! :)

  VastaaPoista
 13. Onnea! Taas on kyllä meno selvästi edistynyt, Aksuhan menee lujaa! Te ootte tosiaan edenneet hienoa vauhtia, saa olla ylpeä nollavoitosta. :D

  VastaaPoista
 14. Janni,
  Kiitti! :) Tavoitteena olisi saada seuraavaksi kaarteita pienemmiksi ja Aksua liikkumaan reippaammin puomilla. Tuo vauhti oli tällä erää kuitenkin enemmän, kuin vain hyvä ottaen huomioon perjantaisen puomilta lennon. :)

  VastaaPoista
 15. Jihuu, hyvä Sarianne ja Aksu! Aksel on kyllä huippu, kun se painelee menemään noilla superkoivillaan :D

  VastaaPoista
 16. Sirkku,
  Aksulla on suht pitkät koivet, joilla voittaa aikaa tasamaalla, vaikka vähän hissuttelisikin puomilla ja keinulla :D Noilla koivilla voi myös hypätä tosi pitkälle ja tossakin videolla kolmoshyppy menee tosi pitkäksi (kun joku unohtaa kääntää ajoissa).

  VastaaPoista