maanantai 25. huhtikuuta 2011

NollajahdissaPari starttia tänään purinan pääsiäiskisoissa ja ei yhtään nollaa meille.
Ekalla radalla (video) oli kyllä tosi lähellä, mutta homma kaatui puomin jälkeiselle hypylle, jonka ihan itse ohjasin huonosti (tai jätin perätä ohjaamatta?) ja Aksu siis hyppäsi sen väärältä puolelta, josta luonnollisesti hylly. Sanoinkin Pasille jo ennen rataa, että sille hypylle se kosahtaa, koska en osaa ohjata sitä ja koska olen saattanut unohtaa Aksulle taas pari suht tärkeää ohjauskuviota. Hups. Samassa kohdassa meni muuten monen muunkin koirakon rata hyllyksi. Osa koirista syöksyi hypyn ohi, suoraan putkeen!

Tokalla radalla kolmantena esteenä oli kepit, joille yritin takaaleikkausta. Sellainen kiva avokulmahan se oli, joka Aksun olisi todellakin pitänyt osata, vaan mitä tekee Pakkel! Hakihan se sen keppien aloituksen loistavasti, mutta kun siinä samalla sattui silmiin sitten putkikin, niin pakkohan se oli kesken kaiken pujottelun sinne vähän kirmata! Hylly tosin tuli vasta paljon myöhemmin, kun huusin Aksulle kääntökäskyn liian aikaisin ja se käännähti yhdeltä hypyltä pois. En korjannut, koska koirahan teki juuri kuten käskin ja vieläpä samantien! Kääntymistä on treenattukin eli oli ihan kivaa huomata, että kääntyyhän se, kun vain muistaa kääntää!

Tykkäsin tuosta ekasta radasta, josta videokin tosiaan on. Hyllystä huolimatta siitä jäi tosi hyvä fiilis ja Aksu oli hieno! Kontaktit oli hienoja. Tykkään.

5 kommenttia:

 1. Kivalta näytti tuo ensimmäinen rata! :) Harmi toi hyppy, olis ollu hieno nolla! :) Ja kiva, että Aksu on alkanut sisäistämään ne käännökset, teillä kun ne kolmosten radat ei oo kovin kaukana kuitenkaan! Se vimonen nolla napsahtaa aivan varmasti nopeesti! Ja Aksu on kyllä tosi hyvin kuulolla radalla, te edistytte ihan huimaa vauhtia! Kateeks käy!

  VastaaPoista
 2. Vitsit miten siistiä menoa! Ei ollut paljosta viimeisin nousunolla kiinni. Kohta se napsahtaa!

  VastaaPoista
 3. Wau, mitä menoa! Ootte ihan superhyviä :)

  VastaaPoista
 4. No oli kyllä lähellä nolla! Ja ihan itse omalla ohjauksellani vaihteeksi sen tyrin :D Mutta eiköhän se nolla sieltä tule piakkoin, jos yhtä hyvin jatkuu tää homma! :)

  VastaaPoista
 5. Todella hyvän näköistä menoa! Ja kylläpä nolla oli tosi lähellä!

  VastaaPoista