keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Joskus, kun katsoessaan ympärilleen näkee Hyvin Villin Möhköfantin tuijottavan kohti, saattaa unohtaa, mitä piti sanoaMonen monta kertaa olen jo aloittanut blogin (tai siis PLOKIN) päivittämisen, mutta aamuisin en ole ennättänyt ja iltaisin olenkin sitten ollut liian väsynyt. Viikonlopun olin töissä ja tämä viikko on ollut iltavuoroa. Päivät suorastaan hupenevat käsiin! Tänään oli kesäpäivänseisaus ja ihan pian on juhannus! Tästä se päivä alkaa taas vaivihkaan lyhentyä ja hätäisimmät alkavat piakkoin laskea päiviä jouluun. Mieltä ylentävää?

Aksu on joka kerta yhtä onnellinen, kun menen sitä tapaamaan. Aina se kiipeää syliin (juuri ja juuri mahtuu!), lyö otsansa naamaani (sattuu) ja tekee harakanhommat. Siis näpertää etuhampaillaan kaulakoruani. Silmät kierossa se ensin killittää sitä ja sen jälkeen varovaisesti nostelee pientä riipustani etuhampaillaan kielensä päälle. Kertaakaan ei ole nipistänyt ihosta, vaan tosiaankin ihan käsittämättömän varovaisesti ottaa korun suuhunsa ja varovaisesti sitä hieman maistelee. Tykkäisi tehdä saman korvakoruillekin -ja tekeekin, jollen ennätä kieltämään! Aksun mieltymys koruihin ja kiiltäviin pintoihin on omituista. Se älysi jo ihan pentuna käyttää kiiltäviä pintoja hyväkseen ja peilata meitä niistä. Lenkillä kauppakeskuksen ohi se oli niin tavattoman ihastunut isoihin näyteikkuinoihin, joiden kautta näki meidät ja itsensä.

Pasi kuvasi muutaman Aksun tempun. Hieman jo hämärsi ilta ja Aksun keskittymiskyky. Tällä hetkellä Aksun lemppari näyttäisi olevan "pyydä" (se etutassut ilmassa istuminen). Vielä jonkun aikaa sitten se läpsi tassua kuonon päälle joka toisella käskyllä; tokon kaukojakin harjoitellessa. Seuruuta tehtiin myös ja huomasin sen lipsahtaneen varsin väljäksi lönkyttelyksi. Ei haitanne.

Tämän viikon Aksu on syönyt kokeeksi orijenia ja sitä ennen pari pussia acanaa. Palaamme barffiin, jahka evakosta joudamme kotiin. Nyt toistaiseksi vain helpompi näin. Pikkukoirille hain raakapötköjä ja tykkäävät kovasti. Ei puhettakaan siitä, että nirsoilisivat. Pikemminkin päinvastoin. Hanni yritti tänäänkin pummia toisen annoksen, eikä kyllä sitä showta katsellessa voinut uskoa sen olevan pian mukamas 16v. Pitäisi kuvata joku kerta sen "en oo koskaan saanut ruokaa, pökerryn kohta!" -show. Siinä hypitään tasajalkaa, aivastellaan, vingutaan ja juostaan lopulta hirmuista kyytiä jääkaapille namipalojen toivossa. Jos Aksu on ollut edellisessä elämässään kaikkea kiiltävää rakastava harakka, on Hanni kyllä ollut kauppatorin varasteleva lokki.

8 kommenttia:

 1. Ihana Aksel <3 Ja ihana Hanni, sun on pakko ottaa video nälkäkuoleman partaalla olevasta Hannista! :D Ei lasketa vielä päiviä jouluun, kun rupee muuten oikeesti ahdistamaan... Ja se blogin päivitys, huoh.... :D

  VastaaPoista
 2. Nyt menee vähän ohi aiheen, mutta millä nämä uudet videot on oikein kuvattu? Ei näytä miltään satasen pokkari-laatusilta niinku meillä :D

  Amorillaki jää välillä temppuvaihe päälle, se tarjoaa jotaki juttua joka väliin. Erittäin viihdyttävää mutta turhauttavaa.

  VastaaPoista
 3. Voi miten hauskasti Aksu temppuilee!

  VastaaPoista
 4. Ihana Aksu! Siisti tuo tassu nenän päälle -temppu, olen joskus yrittänyt opettaa sitä Ramille, mutta ei oikein onnistunut... Sain sen sheippaamalla vain huitomaan tassulla holtittomasti, siihen se sitten jäi :D

  VastaaPoista
 5. emma,
  Juu, ei lasketa. Menee kesä jo ihan ilman laskemisiakin ihan käsittämättömän nopeasti!

  Josefiina,
  Kaikki videot ennen tämän postauksen videota on kyllä pokkareilla kuvattu! Ei ehkä satasen pokkarilla, mutta kuitenkin :D Tämän postauksen video on Pasin järkkärillä (sony) kuvattu :)

  Eeva,
  Ja Aksu vieläpä tykkää temppuilla! Aika paljon on tehty töitä tuon eteen, että se uskaltaa sählätä ja tarjota sitä sun tätä :) (Huomaa kieltosanojen puute, kun se tarjoaa väärää)

  Jenna,
  Aksun opetin justiinsa naksuttelemalla tekemään tuon tempun ja kun yritin ihan samalla tyylillä opettaa sen Hannille, niin tuloksena oli sellaista epämääräistä etutassulla posken pyyhkimistä :D Elvis sitten ei tajunnut ollenkaan. :D

  VastaaPoista
 6. Aksu on kyllä hauska koira, ihana!

  VastaaPoista
 7. Hih, Aksu :) Hyvälaatuinen on tuo video tosiaan! Hassua, kun järkkäreissä tuntuu nykyään olevan melkein parempi videolaatu kuin itse videokameroissa. Tosin ainakin tuossa uudessa rungossa tarkennussysteemit videoihin on vähän hankalat (tai sit vain hakusessa puusilmäkäyttäjältä ;)

  VastaaPoista
 8. Järkkäreissä on tosiaan hämmästyttävän hyvä videokuva. Toisaalta, meidän pokkarissakin on hyvä videokuva! syväterävyyshän nyt on ihan toista luokkaa järkkärissä, mutta muuten ihan loistava on pikkupokkarikin. :)

  VastaaPoista