keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Paina taas kaasu pohjaan, anna elämän mennä
Melkoisen monta kuvaa yhdessä postauksessa ja oli muuten melkoinen suoritus.
Onnittelen itseäni. Muutama kuva lisää kuvagalleriassa, johon linkki sivupalkin yläreunassa.

Juhannus tuli ja meni. Ei eronnut normaalista viikonlopusta mitenkään, jollei oteta lukuun sitä, että ei oltu kotona "kaupungissa", vaan vanhempien tykönä enempi maaseutumaisessa omakotitalolähiössä. Pumin hoitopesti alkoi jussista ja jatkuu vielä viikon. Aksu tykkää, Helmi-neiti ei. Pumin mielestä oma isäntäväki saisi kotiutua ASAP! jotta pääsisi vihdoin eroon typerästä aussiesta, joka kaahottaa, kuolaa ja omii kaikki lelut.

Aksu on paremman puutteessa kehittänyt itselleen ohjelmanumeron. Sen mielestä on äärimmäisen viehättävää syödä muurahaisia ja oikeastaan ihan mitä tahansa muutakin, joka sijoittuu kategoriaan "ötökkä". Muurahaiset on toisinaan hankalampaa pikaruokaa. Pureutuvat huuliin tai turpakarvoihin kiinni ja kieltäytyvät tulla niellyiksi. Aksu on sinnikäs ja jaksaa lipoa huuliaan loputtomiin tai ainakin siihen asti, että joku ihmisväestä tulee ja pelastaa muurahaisen aussielta. Itse aussie ei kaipaa ötököiltä pelastusta. Tietenkään.

Objektiivikuume on kroonistunut -tai ehkä se on ollut sitä aina? Jokatapauksessa se alkaa olla siinä pisteessä, että ainoa tehokas ja toimiva hoitomuoto on uusi objektiivi. Hei hei rahat. Luulen. Onneksi rahanmenetyksestä toipuu nopeasti lämpimässä ja aurinkoisessa kesäsäässä testikuvia laukoessaan. Pitää ehkä pian palkkapäivän jälkeen suunnata objektiivikauppaan. Tosin; ennen sitä on päätettävä, minkälaisen ostaa. Sitä voineekin pohdiskella pihalla, haluaisin sanoa riippukeinussa maaten, mutta joudun tyytymään tavalliseen pihatuoliin.

Aksun kanssa muuten usein kuulee sen "se on isompi, kuin miltä se näyttää kuvissa". Ehkä tuosta nukkumiskuvasta jo hahmottaa hänen karvaisuutensa laajuuden? Ja niin; ei meidänkään koirat nuku sängyssä. Tietenkään. Paitsi Elvis tyynyllä, ihmisen kaulaa vasten nojaten ja Aksu joskus, kun silmä välttää (tai kun ne rajoja valvovat silmät on kiinni!).

18 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Ihana tuo, jossa pikkukoirat ihan märkinä ja niin kärsivän näköisinä! :D Ja Aksukin osaa ottaa ihanan rennosti jalat kohti kattoa! Enna nukkuu tosi usein kans tuolleen, Luna taas ei oikeastaan koskaan.

  Haluisko Aksu muuten joskus lähteä tyttöjen kanssa lenkkeilemään (ja kuvausreissulle ;))? Epa nyt tosin ei ikinä siellä agihallin pihalla oikeastaan edes muka huomannut Aksua, Lunahan tais sen kanssa jopa leikkiäkin! Ennan mielestä poikia ei yleensä ees oo olemassa... Ja sitten on myös poikia, jotka huomataan ja ne on vaan ällöjä. Lunasta jotkut pojat taas on superihania, jotkut superällöjä. Sen mielipide vois myös vaihtua ihan yhtäkkiä.

  Objektiivikuume on kyllä paha kuume! Helpottaa vaan hankkimalla se kuumeilun kohde. ;) Mitä vaihtoehtoja sä oot nyt miettinyt? Me taas mietitään, pitäiskö myydä toi toinen (melkein) samis älläputki pois ja hankkia joku laajis tai muu kartuttamaan meidän obiskavarastoa.

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän ihania kuvia! :) Aksu on paras!

  VastaaPoista
 3. Tiina,
  Tottakai Aksu haluaa lähteä tyttöjen kanssa lenkkeilemään! :D Pitää vain sopia joku päivä, niin mennään toki! Kameroitakin voidaan ulkoiluttaa siinä samalla ;)
  Laajista olen miettinyt minäkin. Ei ole oikein mitään, millä kuvata vaikka matkoilla maisemia! Ei vain meinaa osata päättää, että minkä tarkalleen haluaisi ja kun toisaalta aina on se zoomikuume jne. :)

  Ilona,
  Kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Noomikin syö ötököitä! Sen lempipuuhaa on katsella ikkunasta ulos ja samalla metsästää ikkunassa olevia kärpäsiä. Myös muurahaisia Noomi tykkää syödä, tai siis ainakin luulee syövänsä. Oikeasti ne vain takertuvat sen partaan kiinni.

  VastaaPoista
 5. haha, Pakkelin uus harrastus vaikuttaa hyvin hauskalta! :D Ja toi objektiivikuume, huoh... Mistä kaikki rahat moiseen touhuun?

  VastaaPoista
 6. Jenna,
  Kärpäset on meidän pikkukoirienkin suosiossa. Ne tosin harvemmin saa niitä kiinni, kun koheltavat. Aksun rauhallisempi tyyli tuottaa paljon useammin tulosta. :D ne muurahaiset muuten osaa takertua lujaa kiinni! Yksi roikkui kerran aksun anturassa. :o

  Emma,
  Niinpä! Se lottovoitto olis kiva! :)

  Emilia,
  Kiitos. :)

  VastaaPoista
 7. Ihana kuva Elkusta ja Hannista... :D
  Hugokin nukkuu aika harvoin sängyssä meidän kanssa, ja sillon kun nukkuu, niin diplomaattisesti meidän tyynyjen välissä... :) Ja se ei kyllä syö kärpäsiäkään, koska ne pörisee ja on pelottavia, BANAANIkärpäsiä se kyllä tuijottelee. Ei sillä siis ainakaan näössä vikaa ole :D

  VastaaPoista
 8. Tiia,
  No ei ilmeisesti! :D Aksukin tuijottaa välillä niin pieniä ötököitä ja yllättävän kaukaa, että ihmettelen itsekin välillä kuinka se ne bongaakin?! :D banaanikärpäsistä ei ees mitään kovin mainittavaa pörinää lähde..

  VastaaPoista
 9. Tulin myös kommentoimaan kuvaa perhosista, ihana! Aksu sängyllä tuo mieleen Amorin nukkumistyylit.. Ikuisesti kateellinen olen kuvien sävyistä, mutta ehkä se johtuu vain sony-taustastasi :D Haluan uskoa näin. Kauniita!

  VastaaPoista
 10. Onko sulla uus objektiivi? :---O Voi kun mullakin on, tai siis se unelmien objektiivi lähti perjantaina tilaukseen mutta missään ei näy. Tahtoo sen jo kotiin!

  Mutta kertakaikkiaan taas niin hienoja kuvia ja söpöjä koiria.

  VastaaPoista
 11. Josefiina,
  Kiitoskiitos. Ihan ei sony-taustan vaikutus aukene, mutta :D
  Aksu nukkuu aika rennosti. Se on pennusta asti tykännyt nukkua noin, vaikka välillä sitten makaa toki kyljelläänkin (kieli laminaatissa) :D

  Viivi,
  Ei ole uutta! Vielä :D Jonkinmoinen se on kyllä ostettava, mutta pitää ensin päättää minkälainen! :) Minkä tilasit? Toivottavasti kotiutuu pian, oli mikä hyvänsä! :)

  VastaaPoista
 12. No voi minä olin varma, että sulla on uus rakas tullut kotiin. :D No mutta objektiivisivuja kuolaamaan. Mulle tulee tässä parin päivän sisällä tuo Sigman 70-200mm f/2.8!

  VastaaPoista
 13. (Kun aina puhutaan Sonysävyisistä kuvista, yleistäen ne on monien mieleen niin hyvän ellei täydellisen värisiä! Jos kuuluisit Petsieen niin tietäisit :D Hehe..)

  VastaaPoista
 14. Viivi,
  Haha :D Kuolaan jo päivittäin objektiivisivut! Yritän kuumeisesti päättää, minkä hommaan. Hirveä hinku olisi saada edes JOKU! :D Onnea tulevan uuden perheenjäsenen johdosta sinne! :D

  Josefiina,
  Ahaaa! Selvä aukko sivistyksessäni siis. Pakko kyllä sen verran myötäillä, että sony sylkee paljon värikkäämpää kuvaa, kuin canon! Huhujen mukaan myös nikonista tulee ulos värikkäämpiä kuvia. Epäreilua? ;)

  VastaaPoista
 15. Ihania kesäfiilistelykuvia! Ehdin jo ahdistumaan, kun edellisessä postauksessasi tulit maininneeksi kesäpäivänseisauksesta ja siitä, että päivä alkaa taas lyhentyä ja kohta on jälleen synkkää... Muuutta onneksi on kuitenkin vielä pari kuukautta jotain mitä fiilistellä! Ihanaa!

  VastaaPoista
 16. Hih, meidänkään koirat ei saa nukkua sängyssä....paitsi aina välillä! ;)

  VastaaPoista
 17. Jenna,
  Onneksi on vielä kesää jäljellä! :) Ainakin heinäkuu ja elokuu. Onhan joskus syyskuukin vielä tosi lämmin, vaikkei sitä oikein kesäksi voikaan kutsua. :)

  Mari,
  Taitaa olla aika yleistä! :D

  VastaaPoista