lauantai 17. syyskuuta 2011

Löysin kameran

Löysin tänään kameran. Omani nimittäin! Pitkiin aikoihin ei ole ollut kuvausintoa sitten ollenkaan ja sitten, kun on ollut, on satanut ihan kaatamalla vettä! Tänään aamulla kuitenkin paistoi aurinko ja päätin ulkoiluttaa kameran ja koiran viereisellä pellolla ja metsätiellä. Eihän se aurinko enää tietysti siinä vaiheessa paistanut, kun pääsin pihalle asti, mutta ei se haitannut.Pellolla oli (Aksun mielestä) kamalasti kiinnostavia ötököitä, joita tuijottaa. Yksi vaskitsakin löytyi tuijoteltavaksi! Niitä on täällä kohtalaisen paljon, vaikka kuulema harvinaisempia jossainpäin ovatkin. Rauhoitettu se ainakin on ja rauhassa se saikin olla. Aksu tyytyi vain katselemaan, minä harmittelemaan, kun taas oli makroputki jossain muualla, kuin mukana.


Arvaa kiinnostaako luoksetulo!? T: Aktsel

Enää ei voi edes yrittää uskotella itselleen, että vielä on kesää jäljellä. Kauniita päiviä tulee silti varmasti, ruska on vasta edessäpäin. Haikeudella muistelen kaupunkiasunnosta avautunutta vaahteraista maisemaa. Vaahterat olisi piakkoin kauneimmillaan. Hetkeäkään en silti ole katunut maaseutumaisempaan ympäristöön muuttoa. Läheinen metsätie on nätti katsella ja rauhallinen kulkea.

Meillä on harrastusten suhteen seesteisempi kausi menossa. Tokohan on ollut menneen talven lumia jo monta kuukautta, mutta myös agilityn suhteen on rauhallisempi kausi menossa. Kerrankin me keskitytään jopa treenaamaan treeneissä, eikä kisoissa. Tosin, me treenataan vain kerran viikossa, että erityisen ahkeria ei olla sillä saralla edelleenkään ja tokihan me kisoihin lähtään vielä tänä vuonna useampaan otteeseen.

Ilahduin kameran löytymisestä. Ehkä alan päivittämään enemmän kuvia jatkossa? Pikkukoirien kuvaustuokio olisi ainakin vietettävä piakkoin. Kuvathan saa muuten klikaten hitusen isommiksi, jos joku ei vielä tiennyt.

17 kommenttia:

 1. Kyllä, kamera kouraan vain ! Näitä sun kuvia on aina ilahduttavaa katsella. :---)

  VastaaPoista
 2. Aksel on niin mahtava noissa kuvissa ja syksyllähän on kiva kuvata, kun luonto on väreissä parhaimillaan, tietysti aina parempaa jos vaan aurinko paistaa :-) Se kummasti innostaa lähtemään kameran kanssa ulkosalle!

  VastaaPoista
 3. Kovin kivoja kuvia, ihanat värit! Sulla on kamera hallussa! Itselläkin on kuvausinto ollut vähän kateissa. Liekö sitten taidot ruostuneet vai kalusto epäkunnossa, kun tuntuu että sellaisia tosi hyviä kuvia ei tule sitten millään enää. Blaah.

  VastaaPoista
 4. Noora H,
  Kiitos :) Vielä kun tulisi niitä aurinkoisia päiviä sateisten sijasta hieman enempi!

  Kati,
  Totta! Syksyllä värit on kyllä parhaimmat. Ainakin ruskan aikaan! Ja aurinko tuo aina vähän lisää kuvausintoa :)

  Noora,
  Kiitoksia :) Minusta tuntui samalta tuossa jokusen aikaa sitten. Siksipä se kamera saikin pölyttyä hyllyssä. Tänään innostuin ulkoiluttamaan ja jopa pari onnistunutta kuvaa tuli. Ainahan sinne joukkoon mahtuu useampi epäonnistunutkin kuva.. ;)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja MITKÄ VÄRIT! :DD Silloin harvoin kun ite saan otettua kameran mukaan ulos niin osaisinpa ottaa samanlaisia kuvia. :D

  Aksu on ihana ja toi "luoksetulo" kuva on vallan mainio! :)

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia ja kivannäköiset lenkkimaastot! Aksu on niin mahdottoman symppis. Tokavika kuva on ihan loistava, pisti hymyilyttämään.
  Ruskaa odottelee allekirjoittanutkin!

  VastaaPoista
 7. Henni,
  Kiitos! :) Alkaa hiljalleen luonnosta tosiaan löytyä väriä kuviin! Kumma, miten aina keväällä oikein odottaa, että tulee vihreää ja sitten tässä alkusyksystä odottelee sitä kunnon ruskaa! :D

  Roosa,
  Kiitos! :) En siis ole ainoa ruskaa odotteleva! Tulee kuviin kivasti väriä kohta! :)

  VastaaPoista
 8. Kuolaan vain noita kuvia! :O Kuolaan kuolaan niin paljon että kuolavana valuu perässä. Upeita!

  Ja Aksu on söpis.

  VastaaPoista
 9. Ihana tuo Akselin pers- eli takajalkakuva! <3

  VastaaPoista
 10. Viivi,
  Kiitoksia :))

  Miimi,
  Aksun pomppuloikka!

  VastaaPoista
 11. Ei ole teillä hassummat lenkkimaastot!
  P.S. ;) Kuvat upeita.

  VastaaPoista
 12. Kiitos, Eeva. :)
  Lenkkimaastoista ollaan kyllä tykätty! Muuton parhaita puolia ;)

  VastaaPoista
 13. Moikka!
  Sun kuvat on aivan MAHTAVIA!! :o) Heräsikin kysymys, että minkälaisella kalustolla kuvailet? Jossain postauksessa kirjoittelit, että uusi objektiivi himottaa, joko se löytyi? Itse kuvailen Canon 50D:llä ja putkena toimii EF 70-200/4 L IS USM (joka onkin ollut oikein loistava putki). Oon tässä urakalla katsellut lyhyempää putkea, tuolla kun ei hirveästi sisätiloissa pysty kuvailemaan. Ehkä jos on selkä kiinni seinässä ja kuvaa kauas toiseen nurkkaan... ;o) Ajattelinkin, jos sulla olis jotain mitä suositella? F 2,8 sen olis kuitenkin oltava...

  VastaaPoista
 14. Anita,
  Kiitoksia :) Kuvailen samalla rungolla, kuin sinäkin. Zoomeja minulla ei ole ja käytän oikeastaan aina tuota canonin 85-millistä, josta en tykkää ollenkaan, mutta joka on kuitenkin tämän hetkisistä tötteröistä se käyttökelpoisin. Tää minunkin putkeni on turhan pitkä sisätiloihin, sehän on lyhimmilläänkin pidempi, kuin esimerkiksi sinun zoomisi! :) Uudesta putkesta haaveilen aina, mutta mitään ei ole tullut tilattua aikoihin. En ole löytänyt vielä kelvollista -tai siis tokihan niitä löytyisi, jos ylimääräistä rahaa olisi vaikka pari tonnia! :D

  Kannattaa selailla niitä arvosteluja ja sen jälkeen miettiä tarkkaan, mitä heikkouksia on valmis sietämään. :)

  VastaaPoista
 15. Ok! Tänään kävin jo liikkeessä hiplailemassa canonin omaa EF-S 17-55mm 2.8 IS USM putkea, mut epäilyttää tuntuuko se kuitenkin liian lyhyeltä... Mut olihan se hyvä! ;o) Onnee sullekin putken etsintään!! Ilo on ainakin sun kuvia katsella :o)

  VastaaPoista
 16. Tuo ainakin olisi sisätiloissa riittävän lyhyt! ja toisaalta maisemakuvaukseenkin riittävän laaja. Hihii, minäkin aina välillä käyn kokeilemassa putkia liikkeissä! :D

  VastaaPoista
 17. Pakko ne on kokeilla ensin miltä ne tuntuu oikeasti! Ei niistä muuten tiedä :oD

  VastaaPoista