tiistai 18. lokakuuta 2011

Blogihaaste

Tunnuksen saaneen pitää;
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

Me saimme tunnustuksen Mialta, Emmiltä, Riitalta, Nooralta, Immiltä ja Viiviltä. Kiitoksia kaikille tunnustuksesta! Jaan tunnustusta vuorostani eteenpäin Josefiinalle, Tiinalle, Eevalle, Saralle, Tiialle, Katille, Nooralle ja Hennalle. On hyvin mahdollista, että olette ennättäneet saada jo tunnustuksen toisaalta, mutta saattepahan täältäkin! Sitten pitäisikin siirtyä vissiin niihin satunnaisiin asioihin minusta -tai meistä?1. Olen aivan toivottoman kriittinen omia valokuviani kohtaan, mikä ei ole ollenkaan hyvä asia, sillä aivan liian usein päädyn hautaamaan koneeni syövereihin periaatteessa ihan hyviäkin kuvia. Toisinaan leijonanosa postausten julkaisuun kuluvasta ajasta meneekin sopivien kuvien valitsemiseen.

2. Sen lisäksi, että kärsin kroonisesta objektiivikuumeesta, olen lätkässä kuorivaatteisiin, paksuihin huppareihin ja fleeceihin. Ihastus jälkimmäisiin juontaa juurensa siihen, että olen vilukissa ja arvostan siis kaikkea lämmittävää ja kuivana pitävää. Objektiivikuumetta tuskin tarvinnee selitellä enempää. Kaikki valokuvausta harrastavat tietävät, mistä puhun.

3. Hannilla on oma kolmen istuttava nahkasohva. Se ei ollut ihan alunperin Hannin, mutta Hanni on sen käyttöönsä ominut. Kyllä siihen muutkin saavat istahtaa, kunhan eivät istu Hannin päätyyn sohvasta. Hannin pääty on luonnollisestikin se, josta näkee paremmin keittiön suuntaan.

4. Aksun kanssa kyläpaikkoihin mentäessä kaikki ne ihmiset, jotka ovat siellä jo, kun Aksu vasta saapuu paikalle, ovat Aksun mielestä ok. Ne ihmiset kuuluvat kalustoon ja niille saatetaan jopa heiluttaa häntääkin. Sen sijaan ne ihmiset, jotka saapuvat paikalle vasta Akselin jälkeen, ovat lähes tunkeilijoihin rinnastettavissa ja siis vähemmän ok. Sama pätee myös kotiimme saapuviin vieraisiin, joita Aksu ei tunne kunnolla ennestään. Helpointa onkin mennä Aksun kanssa vieraita parkkikselle vastaan ja tulla yhdessä vieraiden kanssa sisälle, jolloin Aksun mielestä vieraat ovat ihan jees.

5. Naapurin nartuilla on ilmeisesti parhaillaan juoksut, sillä Aksu vaeltaa öisin ja vähän päivisinkin ja vinkuu, kuin mikäkin idiootti. Ulkona tempoo heinätupolta toiselle lutkuttamaan. KYLLÄ, kastraatio on lukkoon lyöty juttu. Ajankohta on vielä auki.

6. Elviksellä ei voi käyttää puolikuristavia pantoja, koska silloin se käyttää huomattavan osan ajastansa yrittäen saada sen löysänä roikkuvan ketjun suuhunsa imeskeltäväkseen. Liian riskialtista puuhaa noin niinkuin hampaiden kannalta, joten Elviksellä on vain pari solkipantaa.

7. Edelliseen liittyen kerrottakoon, että pidän hienoista kaulapannoista ja ostan niitä mielelläni koirilleni. Hannilla ja Aksulla onkin muutama hienompi panta niiden tavallisten rymypantojen lisäksi. Elviksellä sen sijaan on vain marketista ostettu tylsä ihan tavallinen nahkapanta. Pannan pitää sopia kantajalleen ja kuvastaa tätä jollain tapaa. En vain ole vielä löytänyt pantaa, joka sopisi Elkulle, kuin kirsu kuonoon. Pitänee ryhdistäytyä etsinnöissä.

8. Paheisiini kuuluvat irtokarkit. Viikonloppu ei ole mitään ilman irtokarkkeja. Etenkin pitkien (ja kylmien) kisapäivien päätteeksi on kivaa hautautua sohvannurkkaan irtokarkkipussin kanssa katselemaan telkkua koira kainalossa.

5 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta, täytyypä ottaa vastaan ja koettaa jossain vaiheessa tämäkin toteuttaa :-)

  VastaaPoista
 2. Joo! Toteuttakaa ihmeessä! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta, alan näpytellä heti! :)

  VastaaPoista
 4. Teidät näköjään ehdittiin jo haastaa, mutta koska ehdin jo haastaa teidät, niin pitää siitä nyt ainakin tulla mainitsemaan tänne. :D

  http://paspis.blogspot.com/2011/10/haastetta-pukkaa.html

  VastaaPoista
 5. Henna,
  Kiva! :)

  Nuppa,
  Hihii :D kiitos haastamisesta! Taidan käydä lukaisemassa teidän haastetekstin! :)

  VastaaPoista