keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Ei niin hyödyllinen keittiöapulainenTenttiviikot ovat aina mitä mainioin treeni/naksuttelumotivaation lähde. Onhan se tietysti täysin ymmärrettävää, että kuusisataasivuisen tenttikirjan on vaikeaa päihittää houkuttelevuudessaan naksutin ja kasa haisevia (koiran)nameja. Syksyn ensimmäiset kaksi tenttiä ovat nyt takana ja Aksu on oppinut tunnistamaan sormia, pinoamaan kippoja ja nostamaan takajalkaansa ilmaan. Oikeastaan jälkimmäisin temppu on edelleenkin hieman työn alla (onneksi on vielä useampi tentti jäljellä!), sillä Aksuhan ei edelleenkään tunnu täysin tajuavan, että jalkoja on niiden kahden etummaisen lisäksi myös kaksi takana.

Kippovideo on taltioitu viime viikolla, jolloin oli vielä hieman pientä epävarmuutta pinoamisen tarkkuuden kanssa. Nyt sujuu jo hyvin ja olen alkanut häivyttää omaa purkkipinoa pitelevää kättäni pois. Pinoaminen käy nykyään sitäpaitsi jo paljon nopeammin, kuin videolla. Enää Aksu ei näe tarpeelliseksi tarkistaa joka purkkia (ja lattian jokaista neliösenttimetriä purkkien välillä) huolellisesti namien varalta (koska daa, sinnehän voisi taianomaisesti ilmestyä vaikka kuinka monta namia ihan tyhjästä!) ennen uuden purkin siirtämistä pinoon. Tämä ei silti estä kuolaamista, koska tiedossahan kuitenkin on nameja. Purkit ovatkin aina muutaman toiston jälkeen inhottavan limaisia..

7 kommenttia:

 1. Tajuaisikohan meidän haskit ko. kippotempun, jos oikein vaivalla yrittäisi opettaa ? Kiehtovan näköistä, nimittäin. :---)

  VastaaPoista
 2. Aina kannattaa ainakin yrittää! Temppu ei ollut edes mikään kauhistuttavan hankala, kun Aksu osasi ennestään jo tuoda esineitä minulle käskystä. :)

  VastaaPoista
 3. Taas mää täällä luen teiän postauksia typerä virne naamalla, ootte vaan niin ihanan kekseliäitä :)

  VastaaPoista
 4. Voi Aksel! :) Ja tohon edelliseen postaukseen liittyen, Oskuhan rakastaa naisia myös vatsallansa, ja parasta on tietysti se, kun Stella ja Lissu tekee juoksut peräkkäin :D Raukkaparka nääntyy ihan kokonaan.

  VastaaPoista
 5. Tiia,
  Meillä on liikaa aikaa (tai minulla liian monta tenttiä!) :D

  emma,
  Ei oo Oskullakaan helppoa :DD

  VastaaPoista
 6. Oon kyllä niin myyty teidän jutuille! Videot pitää kattoa aina vähintään kahdesti ja jututkin tulee luettua useampaan kertaan. Kuulostan joltain stalkkerilta, mutta minkäs teet, että teidän blogi koukuttaa. :D

  Kuulostaa tutulta: tentti tulossa - jaa, kappas mullahan oli tää koira, joka just nyt haluaa oppia jotain uutta...

  VastaaPoista
 7. Immi,
  Eiei, et ollenkaan kuulosta! :D Tai siis, kivahan se on, jos meidän blogi on niin kiva, että se on stalkkaamisen arvoinen! Tulin ihan hyvälle tuulelle :D

  Voin siis lohduttautua sillä, etten ole ainoa, joka omistaa sellaisen koiran, joka haluaa AINA juuri tenttiviikoLLA oppia ihan välttämättä uusia taitoja! :DD

  VastaaPoista