keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Hetkellinen valoilmiö ja hieman valkoista
Itsenäisyyspäivän aamu valkeni täällä meillä etelärannikollakin lumisena. Aamulenkillä aurinkokin kurkisti hetkellisesti pilvien takaa. Aksu oli riehakkaalla tuulella ja miksei olisi ollut; sehän rakastaa lunta ja pakkasta (joista molempia meillä on tällä hetkellä vain ihan vähän).

Vaikka olenkin enemmän kesäihmisiä, niin silti luminen talvi on parempi, kuin rapainen talvi. Niin ja joulunhan tietysti kuuluu olla valkoinen, joten pitänee toivoa, että lunta saadaan jouluksikin. I'm dreaming of a white christmas! Jouluun onkin enää vain kaksi ja puoli viikkoa, käsittämätöntä! Kohta huomaan varmasti taas jättäneeni joululahjashoppailun viime tippaan. Joulukoristeita on sentään jo saatu pitkin kämppää ripoteltua ja joulukorttienkin askartelu on kovassa vauhdissa.


PS. Hyvää itsenäisyyspäivää!

10 kommenttia:

 1. Ps. Ja hieno toi uusi banneri :)

  VastaaPoista
 2. Iiihana tuo ylin kuva, ei noissa alemmissakaan vikaa todellakaan ole. Tänään oli ihan jouluaattofiilis kun aurinko paistoi ja lunta satoi eikä ollut kovin kylmä. Tälläinen talvi (ei liikaa pakkasta tai lunta) kävis mulle vallan mainiosti. :)

  VastaaPoista
 3. Vau! Olitpa nopea! :D Hyvä, kun ennätin tekstin julkaista!
  Kiitos kuva- ja bannerikehuista. Molempiin olen itsekin tyytyväinen! :) Tänään tottavie oli jo hieman joulufiilistä ilmassa!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, aattelin jo että viimetalvisia kun täällä ei oo vielä/enää lunta (yöllä tuli vähän, mutta suli pois aamusta)!

  Hugo ei saa enää Ikea-rottia, meillä on hännättömiä rotanraatoja kämppä täynnä... nykyään kirurgi itte on muuten erikoistunu silmäkirurgiaan ;)

  VastaaPoista
 5. Iiihania kuvia! Saisit vaan kuvailla meikäläisenkin hurttia :-) Mun on pitänyt monta kertaa kysyä, että käyttekö vielä Juhan treeneissä?

  VastaaPoista
 6. Tiia,
  Meillä on ihan vähän tuota lunta. Tuommoinen hätäseen maan peittävä määrä! :D Elviskin on villinä silmien ja nenien (!!) irroittamiseen pehmoleluiltaan. Ikearotat on hyviä, kun niissä on tuollaiset brodeeratut silmät vain. Hankalammat irroittaa :D

  Bea,
  Kiitos! :) Mennään joskus kuvailemaan koiria, jos aikataulut käy yksiin hyvän (=aurinkoisen) kelin kanssa!

  Me ei enää käydä Juhalla. Aksulle se oli kuitenkin vähän turhan stressaava halli. Se keräsi aina alun jälkeen painetta ja alkoi olla haluton istumaan lähtöön (jotain, mistä se ei normaalisti ikinä kieltäydy!) ja eteni selvästi hitaammin. Ehkä ne lentokoneiden äänet kuitenkin kuormitti sitä sen verran, että ensimmäisen parin minuutin jälkeen sillä alkoi jaksaminen lopahtaa? :O

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia taas kerran! :) Ja toi uus banneri on tosi kiva! :) Kyllähän tota lunta saatiinkin odotella, etkä ole ainoa jonka joululahjat tullaan tänä(kin) vuonna ostamaan kovin myöhään, ja taas huomataan että siellä kaupoissa on muitakin ihmisiä, ja sehän nyt on ihan ahterista!

  VastaaPoista
 8. Kiitos, emma! :)
  Hah! Kohtalotovereita siis! Kalenterini on jo niin täynnä menoa, että pahaenteisesti näyttää tosiaankin siltä, että siellä viime hetken ruuhkissa shoppailen. Ja totta, se ihmismäärä on syvältä.

  VastaaPoista
 9. noniin, kiva että Aksukin pääsee nauttimaan lumesta :D näyttäis olevan saman verran lunta kuin täälläki nyt..toivottavasti pysyy maassa :>

  niin upeat kuvat ja tota uutta banneriakin piti kehua, komea! osaat yhdistellä värejä tosi hyvin !

  ja täällä myös yks jolle tulee aika varmana kiire jouluostoksien kanssa. kivaa.. :D

  VastaaPoista
 10. Meillä ei pysynyt lumi! Tänään on satanut vuoroin räntää ja vuoroin vettä :( Kiitos kuva- ja bannerikehuista :)
  Noi jouluostokset.. Mulle tulee joka vuosi kiire niiden kanssa! :D Yhtenä vuotena juoksin vielä aattona etsimässä viimeistä lahjaa :D

  VastaaPoista