perjantai 27. tammikuuta 2012

Neiti Hippo ja Rouva Roadkill
Videon kuvaamisen jälkeen Neiti Hippo (tuo iso virtahepopehmo) vaihtui roadkill -pehmoon. Jäynän mielestä on ihan huippukivaa vain tarttua roadkilliin toisesta päästä ja heittäytyä lattialle veteläksi painoksi lelun toiseen päähän Aksun yrittäessään kähveltää lelun itselleen. Aksu on jo oppinut, että joskus pennun irroittaminen leluista vaatii epätoivoisia tekoja ja niinpä Aksu yritti tänään purra lelunsa poikki saadakseen siitä edes yhden Jäynättömän kappaleen itselleen..

Aksu on alkanut kirputtamaan Jäynää, mutta vain leikkituokioiden lomassa (videollakin näkyy kirputus yritys, mutta kun ei se hitsin pentu pysy paikoillaan, niin ei onnistu!). Sekin ihme on jo tullut todistettua, kun Aksu tekee aloitteen leikistä ja kutsuu Jäynää hippasille. Tähän viikkoon asti aloitteet leikkituokioista on tehnyt Jäynä.

20 kommenttia:

 1. Miten ihastuttava video! Alkoi väkisin hymyilyttään ja tuli oikein hyvä mieli. Ihana pari :-)

  VastaaPoista
 2. Pidä Aksu puoliasi! Tuo ovela pentu käyttää ihan liikaa valtaa. Jos haluat lisää keinoja, tiedät mistä minut tavoittaa.

  T. Kuningatar Lysti

  VastaaPoista
 3. Lysti,
  Niin käyttääkin! Neiti Hippo on yksin minun leluni, ei pennun! Lisäkeinot voisivat olla tarpeen. Olen yhteydessä.
  T. Kaikkivaltias Aksel

  VastaaPoista
 4. Aksu osaa tosi hienosti leikkiä pikkuisen kanssa! Tosin ei Jäynä henkisesti taida mikään kääpiö olla :D Susukin kirputtelee Viirua, se on tosi hellyttävää. Enpä olisi vielä vuosi sitten uskonut, että Suppe osoittaa moisia hellyydenosoituksia jollekin toiselle koiralle.

  VastaaPoista
 5. Jäynä ei tosiaan henkisesti mikään kääpiö ole :D Ihan tosi rohkea pentu, eikä ota itseensä, vaikka Aksu vähän lujemmin komentaisikin joskus. Jatkaa vain töhöttämistään töpötin pystyssä!

  Kiva, että Susukin on tykästynyt Viiruun! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana video! Jäynä on ylisöpö, etenkin tuossa kuvassa... ♥

  VastaaPoista
 7. Jäynä on sulonen! :) Ja tosi kiva, että leikit sujuvat hyvin! :) Ja reilun viikon päästä voidaan olla yhteyksissä lenkkeilystä! :)

  VastaaPoista
 8. Tuli tuosta videolla näkyvästä vesikupista mieleen, että onko teillä kuppi pysynyt kuppina vai onko se uima-allas?

  VastaaPoista
 9. Kuppi on pysynyt kuppina. Jäynä tykkää enemmän kupin alla olevasta pyyhkeestä (joka on siinä siis laminaatin suojana). :D

  VastaaPoista
 10. Voi ihanuus <3 Meillä on tuollaset leikit jäänyt näkemättä, kun Sara ei juurikaan Rinnaa pentuna leikittänyt. Nyt kun Rin on isompi, niin sen kanssa voi jo leikkiäkin.

  (Mutta tiiättekö kuinka paljon tollasesta pehmolelusta tulee täytettä, kun se hajoaa? T. Rinna)

  VastaaPoista
 11. Jep tiedetään, siksi meillä ei isoja pehmoja olekaan :D Yola tekee pehmoihin samantien reiän ja nyhtää kaikki sisälmykset pihalle. Allekirjoittanut on aika sujuva jo tässä pehmojen paikkailussa ;)

  VastaaPoista
 12. Super ihana blogi kuvineen kaikkineen! Onnea pennusta :)

  VastaaPoista
 13. Rinna,
  Oltiin melkein saamassa selville jo! Saatiin ihan hirveellä vaivalla yhteen isoon oravaan reikä ja alettiin JUST nyppiä pumpulia siitä, kun se sitte takavarikoitiin meiltä. :(
  T. Jäynä ja Aksu

  Essi,
  Kiitoksia! :)

  VastaaPoista
 14. Ihania ! Ja Jäynä on niin söpö tollanen pentumarsupallero :) Hugo leikkii vissiin melkein pelkästään noilla roadkill-leluilla, ne on tolle sopivan kevyitä mutta kuitenki tarpeeks isoja meille leikitettäväksi.

  VastaaPoista
 15. Ihan huippu video! Varsinkin nauroin lopun hämäykselle, aivan ihana Jäynä!

  Meillä eläinten leikkiessä Siri on sitä mieltä että MINUN LELU ja vetelee välillä Norria pitkin lattioita... Norrikaan ei tietenkään voi päästää irti. Olin huomaavinani jotain samaa myös tuossa videossa :D

  VastaaPoista
 16. Ihana video, Jäynä on niin ihana!
  Toisinaan mulla on kova pentukuume, mutta oon sanonut jo pari hyvälle ydistelmälle ei. T & Z:n pentulomien jälkeen keskityn täysin näihin tyttöihin ja katsellaan pari vuoden päästä, tuleeko meille paimen vai noutaja.

  VastaaPoista
 17. Toi "rapsutan itseni ja sitten puren omaa jalkaani" <3<3!

  VastaaPoista
 18. Jäynällä on oikeasti tuollainen viekas katse :'D Näyttää just tollaselta aivan ihanalta riiviöpennulta!

  VastaaPoista
 19. Haha :D Se ON riiviö! Ja tosiaankin sillä on viekas ja juonitteleva katse aina ajoittain :D Osaa myös ottaa hyyyyvin viattoman ilmeen naamalleen :D

  VastaaPoista