perjantai 10. helmikuuta 2012

Näin minä vihellän matkallaniPasi teki Jäynä-elokuvan! Aika hieno.

Tänään Jäynä kävi rokotettavana. Alkuun Jäynää hieman jännitti eläinlääkäri ja klinikan omituiset hajut, mutta itse rokotetta ei edes huomannut kiitos namien! Ja kun kerran namitarjoilut oli korkattu ja eläinlääkäri niitä niin auliisti jakeli häntää heiluttavalle pentukoiralle, niin eihän Jäynällä olisi sellaisesta paikasta ollut mikään kiire kotiin. Ei silityksillä niin väliä, mutta ne namit!

Eläinlääkäri(kään) ei olisi Jämyä aussieksi tunnistanut, vaan ei se mitään. Jäynä on jo tottunut olemaan joko lapinkoira tai ruipelo saksanpaimenkoiranpentu.

Jäynän kanssa on tehty pieniä kontaktiharjoituksia. Palkkaan sitä siis katsekontaktista ja siitä, että esimerkiksi lenkillä kipaisee luokseni. Ruoan eteen Jäynä tekee mielellään melkein mitä vain (tai ainakin yrittää), joten nopsasti se on hoksannut katsekontaktinkin jujun, kun tuijottelusta saa palkkaa! Vetoleikkitaitoja pitää hieman treenata. Jäynä heittäytyy nimittäin mielellään minunkin kanssani veltoksi lattialle ja vain roikkuu lelussa kiinni. Haluaisi vissiin, että leikittäisiin vetoleikkiä samalla tavalla, kuin miten Aksu ja Jäynä leikkivät sitä keskenään (Aksu kiskoo lelussa roikkuvaa Jäynää ympäri kämppää).

10 kommenttia:

 1. voi, onpa hiano elokuva! :) Jäynä on tosi söpö ♥ ja Aksu myös :)

  VastaaPoista
 2. Hieno! Ihana tuo kohta, jossa Jäynä käy ison oksan kimppuun, mutta saa lunta niskaansa ja vaihtaakin sitten pienempään... :)

  VastaaPoista
 3. Voi mikä ihana aamun aloitus tämä plokivierailu olikaan! Jäynä on niin suloinen ja ihana pentu. Pentukoirissa on kaikkein parasta niiden aivan vilpitön riemu ja mielenkiinto aivan kaikkea kohtaan :)

  VastaaPoista
 4. Hihih, kuka sitä nyt itse kiskoisi ja repisi lelua, kun joku toinenkin voi sen tehdä. Go Jäyskä! Yolalta terkkuja, kuulostat oikein pätevältä pikku pir..aussielta :P

  VastaaPoista
 5. Oi vitsi miten ihana ja söpö pieni Jäynä-elokuva! :D Pennut on kyllä niiiiin ihania!<3

  VastaaPoista
 6. Onpa suloinen pikku-Jäynä! Ei kyllä heti arvaisi aussieksi, kun on noin jännän värinen!

  VastaaPoista
 7. Ihana video! Olisinpa itekin noin taitava ja vielä kivempaa olis jos mies tekis tuollaisia videoita! :D

  VastaaPoista
 8. Mukavaa, että Jäynä-elokuva ilahdutti. :)

  VastaaPoista
 9. Ei herranjestas meinas ihan itku tulla ku niiiiiin ihanan tomera ja omatoiminen pikku koiranalku <3 Todella upea elokuva!

  VastaaPoista
 10. Jäynää kuvaa kyllä tomera hyvin :)
  Välitän elokuvakehut kuvaajalle! :)

  VastaaPoista