tiistai 20. maaliskuuta 2012

Heikkoudet on myös mulla, jotenka ala tulla, tahdon juuri tuollaisenJäynän ja Aksun kanssa on naksuteltu ahkerasti viime päivinä. Jäynä on opetellut vatitemppua (kaikki tassut vatiin) ja edennyt siinä mukavasti, sillä Päynä osaa jo änkeytyä vatiin istumaan! Akseli osaa edelleenkin laittaa vatiin vain etujalat tai vaihtoehtoisesti takajalat. En tiedä tietääkö se oikein itsekään, että se takapää on samaa koiraa, kuin etupää!

Videolla Jäynä esittelee vatitempun lisäksi peruuttamista ja jalkojen välissä pujottelua. Peruuttamisessa olen saanut häivytettyä oman liikkeeni kokonaan pois ja nyt kasvatetaankin lähinnä Jäynän peruuttaman matkan pituutta. Jalkojen välissä pujottelukin vaatii vielä lisätreeniä, jotta Jäynästä tulisi itsevarmempi ja siten myös nopsempi pujottelija. Aksukin esittelee videolla omia tassutaitojaan ja omaa versiotaan vatitempusta.


"Mitään en kadu." T. Jäynä

Loppuun pentukuumeisille vähän toisenlaista materiaalia. Jäynä oli järkännyt maanantaina yksin ollessaan "omassa huoneessaan" kivan yllärin. Silppu on suurimmaksi osaksi peräisin Jäynän omasta patjasta ja minun tuolini oli päässyt loppujen lopuksi aika vähällä. Kuvassa lattialla lojuviin tuulihousuihini ei onneksi ollut ilmestynyt ylimääräisiä reikiä. Jäynä oli luultavasti tyytynyt vain lussuttamaan housuissa olevaa pesulappua. Pennut.

11 kommenttia:

 1. Pennut, tosiaan! :---D
  Aivan ihanan videon olit saanut aikaiseksi. Tosi mukavaa ja inspiroivaa katseltavaa. Jospa sitä itsekin jaksaisi taas aktivoitua temppuilun kanssa.

  VastaaPoista
 2. Ihana video! <3 :) Ja Stella on Aksun kanssa ihan samaa mieltä siitä, ettei se takapää kyllä ole samaa koiraa kuin etupää!!! Sehän nyt on ihan selvä!
  Muistuu niin Stellan pentuajat mieleen kun kattelee Jäynän tuhokuvaa, tosin meillä näytti vielä pahemmalta melkein jokapäivä! Kyllä se vielä siitä, sellasen kahen vuoden päästä! :D

  VastaaPoista
 3. Noora,
  Toivottavasti inspiroiduit temppuvideosta! Aksun kanssa tehdään nykyään tuollaisia ihan päättömiä temppuja, jotka ei edes näytä kovin kummoisilta. Vahvistan sille sitä, mitä se sattuu tarjoamaan, ettei vain ahdistus iske! :D

  emma,
  Ilmankos Aksulla ja Stellalla synkkaa yhteen niin hyvin! Ne on molemmat samaa mieltä näin tärkeässä asiassa! :D Jäynä viettää yksinolot portin takana "pentuvarmaksi" laitetussa huoneessa. Näemmä sieltä silti löytää jotain tuhottavaa, kun oikein yrittää..

  VastaaPoista
 4. Meilläkin Unalle maistui sen vaahtomuovipatja (oletettavasti sitä on tuo silppu kuvassa?) vielä yli vuoden ikäisenä... Se silppusi kankaalla vuorattua vaahtomuovisänkyään päivä päivältä niin, ettei jäljelle jäänyt mitään : D Se sotku on kyllä aina sanoinkuvaamaton!

  VastaaPoista
 5. Ihana video! Ja ompas kovin tutun näköistä tuossa viimeisessä kuvassa. Jännään nyt itse alottaako Vilppi uudelleen taas tuhotöitä, kun alkaa taas olemaan yksin vapaana huoneessa. Nyt kun leikkauksen jälkeen ollaan oltu häkissä ettei ole päässyt rasittamaan liiaksi jalkaa.

  VastaaPoista
 6. Hyvä Jäynä, hyvin pieneksi silpuksi olet saanut. Vaati varmasti kärsivällisyyttä. *tap tap*

  VastaaPoista
 7. Wilhelmiina,
  Joo sitä se silppu juurikin on! Aksukin söi oman patjansa pentuna. Ilmeisesti sitä on ihan tosi kiva repiä. Vaikka mielestäni siivosinkin kaikki silput lattialta, niin silti niitä putkahtelee esille edelleenkin! :D

  Saara,
  Toivottavasti Vilppi ei ala tuhoamaan! Virtaa sillä kyllä varmaan on ihan liiankin kanssa jo! :)

  Sara,
  Luultavasti :D Etenkin tuon patjan pujottaminen pussistansa on vaatinut kärsivällisyyttä. Se ei sieltä ihan helposti ulos tullut, kun joskus yritin. Jäynä näkyi saaneen sen tosi näppärästi pois..

  VastaaPoista
 8. Voi ei mikä Jäynä, ihan nimensä veroinen! :-D

  VastaaPoista
 9. Ihana temppuvideo! :) Mie vaan yksinkertaisesti oon niin huono opettamaan temppuja, kun ei ole mitään tavoiteita niiden kanssa. Pitäis olla semmonen koira, että yks treenikerta riittää ja temppu on valmis. :D Sitten varmaan miekin jaksaisin opettaa temppuja.

  VastaaPoista
 10. Christina,
  Nimi on ollut Jäynän kohdalla todellakin enne! :D

  Milena,
  Ite tykkään naksutella temppuja, koska siinä joutuu vähän itsekin pohdiskelemaan toisella tavalla. Hannille opetin ihan tosi monta temppua ja harmittaa vähän, ettei niitä tullut videoitua ikinä. Ainoastaan pari on tallessa :)

  VastaaPoista
 11. Ihana video, voi ei kun ne on suloisia!!! Ja tuo Jäynän kuva... :-D haha, voi ei! Tuollaisia kuvia pitäisi ehkä katsella useita kertoja päivissä, jos sillä saisi tosiaan tätä pentukuumeilua kuriin...

  VastaaPoista