sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Pentutreffit

Perjantaina käytiin Aksun ja Jäynän kanssa treenaamassa agia. Mitään järin tavoitteellista ei tehty, sillä tarkoituksena oli lähinnä antaa Aksun purkaa energiaansa johonkin. Tyyppi olikin ihan pähkinöinä, kun pääsi piiiitkän tauon jälkeen taas aksaamaan. Edellisestä kerrasta olikin vierähtänyt jo tovi: Yli kuukausi. Jäynäkin teki putkea ja juoksi siivekkeiden välistä. Tuntui tykkäävän ja tajuavan homman juonen tosi nopsasti.

Lauantaina Jäynä pääsi tapaamaan Chili-siskoa ja Neo-veljeä. Harmi, että viikon lähes ainoa pilvinen päivä osui juuri viikonloppuun ja vähän meinasi vettäkin ripsiä. Säät eivät siis tosiaankaan suosineet kuvaajaa, mutta joitakin räpsyjä saatiin pennuista ikuistettua silti. Ensi kerralla toivottavasti paremmalla säällä ja koko porukalla treffit uusiksi!

8 kommenttia:

 1. Hilllmuisia petoja. Kuka voitti? ;)

  VastaaPoista
 2. Pentupainit. :D Ihania! Näitten kaikkien väritykset on tosi kauniit, tosi kivoja ainakin omaan silmään katsottuna.

  Rillakin kävi tänään leikkimässä yhden pyrrin kanssa, meno näytti aika samanlaiselta vaikka ikää onkin jo vähän enemmän kuin Jäynällä ja sen sisaruksilla. ;)

  VastaaPoista
 3. Eeva,
  Ei mitään tietoa :D Ehkäpä Neo isoimpana?

  Milena,
  Minustakin nuo pennut on nättejä, mutta se nyt on hieman puolueellinenkin mielipide :D Teilläkin on siis painiminen suosiossa :)

  VastaaPoista
 4. Voi ei miten söpöläisiä pentuja! Mulla nousee taas pentukuume, vaikka meidän Huzzlakin on vasta reilu puolivuotias, apua :D

  VastaaPoista
 5. Hahah :D Ja minä kun en malttaisi edes odottaa sitä, että Jäynä tuosta kasvaa ja aikuistuu! :D

  VastaaPoista
 6. No totta, en mäkään kyllä malta odottaa, että Huzzla tuosta kasvaa, mutta silti jotenkin ikävöin sitä, kun se oli niiiiiiiin pieni :')

  VastaaPoista
 7. Voi ei miten ihania kuvia! :D Mun pentukuume vaan pahenee... Jäynä on kyllä aivan ihana tuossa yhdessä kuvassa missä hän loikkaa, oih! :D

  VastaaPoista
 8. Christina,
  Onhan pennut tietysti hirmuisen söpöjä silloin, kun ne on ihan pikkuruisia! Mä muistan jo Elkunkin kanssa odottaneeni innolla sitä, että se kasvaa aikuiseksi! :D

  Henni,
  Varo pentukuumetta! Äkkiä muistelemaan naskalihampaita, pissilätäköitä ja revittyjä tavaroita!! :D

  VastaaPoista