lauantai 24. maaliskuuta 2012

Yhdeksän vuotta nuori Elviks

Elviks täyttää tänään yhdeksän vuotta. Minun oli pakko tarkistaa se ihan laskimella, koska en oikein meinannut uskoa sitä, että meidän pentukoira on mukamas jo niin varttunut! Koska tänään on synkkä ja sateinen päivä (enkä siis aio ulkoiluttaa kameraa), kaivelin koneen uumenista vanhoja kuvia Elkusta. Koitin valkata sellaisia, jotka eivät blogissa vielä olisi olleet. Mustavalkoista kuvaa lukuunottamatta kaikki taisivatkin olla ennen julkaisemattomia. Kolme ylimmäistä kuvaa ovat viime kesältä, kaksi alinta ovat ikivanhoja (rantakuva vuodelta 2007 mikäli oikein muistan ja pottapääkampauskuva vuodelta 2008).

Niin se aika tosiaan rientää, vaikkakaan vielä en aio Elkkua vanhaksi tai seniorikoiraksi haukkua. Katsellaan uudestaan sitten joskus muutamien vuosien päästä! Onnea siis maailman kilteimmälle pentukoiralle, Elkulle!

15 kommenttia:

 1. Onnea pienelle ja söpölle Elvikselle!

  VastaaPoista
 2. Onnea Elvikselle! Se on kyllä aika söpö tyyppi, erityisesti tuossa pottapäätukassaan! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea yhdeksänkesäiselle pentudogi-Elvikselle! Oi, olet niin söpö :)

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon!
  Perässä tulemme, ei kieltämättä vielä veteraaniksi voi sanoa, ainakin täälläkin tuota virtaa tuntuu riittävän tekemiseen kuin tekemiseen. Ainoastaan leuka harmaantuu.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut söpölle Elkulle! Hienoja kuvia, taas kerran :).

  VastaaPoista
 6. Onnittelut Elvikselle!
  Elkku näyttää tuossa vasemmalla olevassa alimmassa kuvassa ihan nuorelta ja tarkkaavaiselta partiopojalta. ;)

  VastaaPoista
 7. Onnea Elvikselle. Pottapääkuva kiinnitti minunkin huomioni, samat partiopoikatunnelmat sain kuin edellinenkin kommentoija.

  VastaaPoista
 8. Itsellenikin tulee mieleen pottapääkuvasta joko partiopoika :D Tuo pottapääkampaus oli puhdas vahinko, kuten ehkä kaljuhkosta kohdasta kaulalla voisi päätellä :D Tuon jälkeen olen ollut erityisen varovainen korvien alueella, ettei Elkun kiharat katkea! :D

  VastaaPoista
 9. Onnea Elkulle! :D Pottakampaus muistuttaa etäisesti jotain peräkammarin poikaa, ehkä sitten partioon kuuluvaa ;)

  VastaaPoista
 10. Onnea Elvikselle! Se on kyllä niin kaunisilmeinen koira.

  VastaaPoista
 11. Paljon onnea Elvikselle myös täältä! Ottamiasi kuvia jaksaa kyllä aina ihailla, jokaisessa kuvassa on omanlaisensa tunnelma.

  VastaaPoista
 12. Elkku kiittää onnitteluista! :)

  Jonna,
  Kiitos kuvakehuista! :)

  VastaaPoista