torstai 17. toukokuuta 2012

Hei älä koskaan ikinä muutu, pysy aina tuollaisena kuin nyt oot

Elkku vietti melkein sateista keskiviikkoiltaa Jäynän kanssa pihalla. Herttainen pikkukoira, en voi muuta todeta. Koskaan en ole tavannut toista yhtä kilttiä hönttiä. Elkku on tassuterapeutti parhaasta päästä. Tummat kiharatkin tällä tassuterapeutilla on vähintäänkin yhtä vakuuttavat, kuin ihmiskaimallaan (rintakarvojen uskoisin meidän Elkulla olevan suuren maailman Elvistä vakuuttavammat).

Tässä Pikkukoiran kuvaterveiset mahdollisille Elkku-faneille siellä jossain!

Joskus se on niin vikkelä sähikäinen, etten ennätä kameran kanssa mukaan. Tykästyin viimeiseen kuvaan siitäkin huolimatta, että tarkennus ei ole kohdallaan ja koirakin on vain osittain kuvassa. Se on niin Elkkumainen kuva: Ruoho vain pöllyää, kun Pikkukoira juoksee hymyillen pitkin pihaa elämästään nauttien.

15 kommenttia:

 1. Kuvat nro 3 ja 4 suosikkejani, vaikket sitä kysynytkään. :D Elkulle rapsutukset!

  VastaaPoista
 2. Noora,
  Sitä se juuri on!

  Eeva,
  Heh, itsekin pidän juuri noista kuvista :D Toisaalta pidän myös ensimmäisestä kuvasta, jossa näkyy Elkun nappisilmät. Ne ovat niin tummansävyiset, että ne on hankala ikuistaa valokuviin.

  VastaaPoista
 3. Voi taas, kun on niin mahti kuvia! Millä objektiivilla otat noita liikekuvia? Mulla ei tunnu 85mm kanssa enää yhteistyö pelaavan, kun tuntuu että se tarkentaa tosi hitaasti. Ongelmana on juurikin sellaiset kuvat missä koira juoksee suoraan kameraa kohti. En ole varmaan saanut yhtään hyvää sellaista kuvaa 85 millisellä tai sitten en vain osaa tarkentaa. :D

  VastaaPoista
 4. Heeeeei mulla on ihan sama ongelma!!! Eilen kirosin illalla, kun yritin näitä Elkkukuvia ottaa ja tänään pentuja kuvatessani manasin sen putken (85mm siis käytössä) taas alimpaan h*lvettiin. Ammun vain sarjatulta ihan hiton monta kuvaa ja kyllä sieltä yleensä pari onnistunutta kuvaa löytyy.

  Tarkennus on siis minunkin yksilössäni hidas -tai ainakin se osuu huomattavan usein ohi kohteen. En ota syytä tästä kokonaan omille harteilleni, koska kaverin zoomilla (joka on sentään hämärämpikin, kuin tuo 85mm) osui tarkennus nätisti kohdilleen, vaikka vain räiskin niitä kuvia ilman sen kummempaa säätämistä.

  VastaaPoista
 5. No just tuo, että vaikka se koira olisi keskellä sitä kuvaa niin oho se onkin tarkentanut johokin heiveröiseen risuun siellä taustalla.. :D
  Ja jos sarjana otan niitä kuvia niin joo osa on ihan ok, mutta ne eivät ole omaan makuun kuitenkaan tarpeeksi tarkkoja siitä koiran naamasta mihin haluaisin kuitenkin sen tarkennuksen tulevan, vaan usein se on niskakarvoissa, mahassa yms..

  Hitto, mie haluisin jonkun zoomin tai jotain.. Objektiivikuume vai miten oli? :D

  VastaaPoista
 6. No voi, ihana pieni Elvis (: ♥

  VastaaPoista
 7. Milena,
  Mutta on se helpotus kuitenkin kuulla, että jollain muullakin on näitä samoja ongelmia kyseisen putken kanssa! Ei tarvitse pelkästään itseään ja mahdollisesti huonoa tuuriaan (jos se olisikin vain se oma yksilö, kun on sekundaa) syyttää, kun kuvat ei onnistu. :D

  Ja se pahuksen objektiivikuume on kavala. Mulla ois montakin putkea "mä haluun" -listalla :D

  KenguRuu,
  No niinpä on! :))

  VastaaPoista
 8. Ihana Elvis, niin iloinen koira näyttää kuvissa olevan :-)

  VastaaPoista
 9. Tiia,
  Elkulta iloiset terveiset Hugolle! :)

  Kati,
  Ja iloinen se on livenäkin. Aina ja kaiken aikaa :)

  VastaaPoista
 10. Voi ihana Elvis, tulee ihan mieleen omat perhospojat. Voi kun ne olisi vielä täällä!

  VastaaPoista
 11. Onpa ihanan lennokkaita kuvia! Hepuli-Elvis :)

  VastaaPoista
 12. Elvis on niin söpö ja kirjoitat siitä niin hyvin, että tuntuu kuin tuntisin Elviksen muutenkin kuin blogisi kautta. Ihania kuvia, ilmoittaudun sekä Elvis -faniksi että myös kuviesi suureksi ihailijaksi!

  VastaaPoista
 13. Jasmine,
  Perhosissa on jotain perin sympaattista. Ne on niin iloisia kaiken aikaa :)

  Emma,
  Kerrankin onnistuin Elkun hepulointia tallentamaan valokuviinkin! On yllättävän hankalaa :D

  Jenna,
  Kiitoskiitos! :) Elkku toivottaa sinut tervetulleeksi fanikerhoonsa! :D

  VastaaPoista