sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Haloo Helsinki! Maailman karuin kaupunki on tänään kauniimpi, kauniimpi kuin milloinkaan

Sää suosi tänään ulkoilua ja suuntasimmekin Jäynän sekä Lindan ja (Jäynän) Neo-veljen kanssa Helsinkikierrokselle. Pennut matkustivat junassa, suhasivat Stockalla hissillä kuudenteen kerrokseen eläinosastolle, kävivät paviljongissa polaroidkuvassa, hinkuivat lokkien perään ja katsoivat, kun me ihmiset syötiin jätskiä Espalla.

Reissuun saatiin kulutettua useampi tunti ja melkein tuntuu, että vielä useampikin tunti olisi Helsingissä saatu kulutettua! Rannassa oli kuulema koirille lässyttely -kilpailu, jonka jätimme välistä. Molemmat pennut olivat reippaita matkustajia, eikä niitä hätkäyttäneet ratikat, eikä ihmispaljous. Helppoja citykoiria siis molemmat (vaikka yrittivätkin muutaman kerran lokkien perään ja imuroivat kadulta roskia suihinsa). Polaroidkuvakin oli onnistunut ja reissu oli kivaa vaihtelua tavanomaiseen metsälenkkiin verrattuna. Näitä lisää.

13 kommenttia:

 1. Voi herran isä noita hymyjä tuossa viimeisessä kuvassa! <3 Onpa ollut nätti päivä kuvata.

  VastaaPoista
 2. Hih, penskat taisivat hymyillä kohti lentävälle lokkipaistille! :D
  Keli oli tänään kyllä mitä parhain kameran ulkoiluttamiseen Helsingissä! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania Helsinki-kuvia ja ihania pentukuvia! Mikä toi turkoosi tausta on Jäynän kuvassa?

  Onko sun koirat kovia juoksemaan? Oon yrittänyt kissojen ja koirien kanssa etsiä tolle nuorelle herralle juoksukaveria kun uuti ei juokse ja Jediä ei uskalla päästää vapaaksi.

  VastaaPoista
 4. Jäynähän näyttää ihan että se olisi kasvanut. Sen piirteet ei jotenkin näytä olevan enää niin pentumaiset. Varsinkin tuossa ensimäisessä kuvassa se näyttää ihan aikuiselta. :D Mitenkä vanha se nyt on?

  Saako Helsingin Stockalle viedä koiria sisään? Mie en oo ikinä tiennyt. :o Seuraavan kerran kun majailen pk-seudulla niin pitää siellä piipahtaa kanssa Rillan kanssa. :D Vähän voisi pyrriä sosiaalistaa.

  Ja tosi kivoja kuvia. Millä objektiivilla otettu?

  VastaaPoista
 5. Jannika,
  Se oli jonkinsortin kyltti. Näytti liitutaululta, mutta en sen tarkemmin sitä tarkastellut :)
  Kyllä Jäynä ja Aksu keskenään ainakin juoksee kovasti! Aksu tosin ei vieraiden urosten kanssa tule juttuun. On kätevää, kun löytyy juoksukaveri samasta taloudesta :D

  Milena,
  Jäynällä tulee tällä viikolla 7kk täyteen! Ei se siis ihan pikkupenska enää olekaan :)

  Kaikille Stockmanneille saa viedä koiran. Ainoastaan se herkku (ruokakauppa) on sellainen, johon ei koiran kanssa Stockallakaan saa mennä. Niin ja kuvat on otettu inhokillani, 85:lla :D Se kun on toistaiseksi ainoa käyttökelpoinen putkeni :)

  VastaaPoista
 6. Onpas Helsingissä tepastellut reippaita aussien alkuja :) Ansaitsevat kyllä urhoollisuusmitallin. Suurkaupungissa, kun on kaikkea pentuja pelottavaa: rymiseviä ratikoita, meluisia ihmisiä ja kirkuvia lokkeja :D Nyt voi pentujen kanssa mennä rohkein mielin minne vaan! Hyvä Jäynä ja Neo!

  VastaaPoista
 7. Whoaa, onpa hienoja kuvia(: Tuo viimoinen kuva on oikein soma, suloiset Neo ja Jäynä. ♥

  Hihihi, koirille lässyttely-kilpailu:D

  VastaaPoista
 8. Jäynä ja hänen sisaruksensa on niin upeita! Kivoja kuvia taas!

  VastaaPoista
 9. Iina,
  Totta, juuri mitään jännempää ei voi enää vastaan tulla Helsingin jälkeen. Oli kyllä ihanan rentoa kävellä kaupungin vilinässä tuollaisen ihmisiin ja uusiin asioihin avoimesti suhtautuvan koiran kanssa!

  KenguRuu,
  Kiitos! :)

  Meiju,
  Jäynä (ja sisaruksetkin) kiittävät kehuista. :)

  VastaaPoista
 10. Jäynä ja Neo on niin kauniita! Ja aivan mahtavia kuvia :-)

  VastaaPoista
 11. Ihania kuvia! Melkein alko tekee mieli lähteä Helsinkiin... xD mut ei sit kumminkaan ;)

  VastaaPoista
 12. Helsingissä on ihan kivaa kesäisin! Jos ei joka päivä (tai edes viikko) sinne matkaa :D

  VastaaPoista