torstai 30. elokuuta 2012

This could be para-para-paradiseAaah loma. Viikko vierähti aurinkoisessa Kreikassa luvattoman nopeasti. Lämpöä riitti ja kerrankin jopa minä (ikuinen vilukissa) voin todeta sitä olleen ehkä hitusen liiankin kanssa! +40 asteen helle yhdistettynä mäkiseen maastoon oli kerrassaan uuvuttava yhdistelmä. Hiki tuli, vaikka olisi kuinka hitaasti löntystänyt rannalta takaisin kylän perällä (aivan mäen päällä) sijainneeseen hotelliimme. Tuo yhdessä kuvassa oleva kissa oli hotellimme maskotti. Omistajan mukaan kisu oli jo 14-vuotias, eikä sillä enää ollut ihan kaikki kuulema kotosalla. Vähän dementia vaivasi jo. Muistutti kaikessa herttaisuudessaan Hannia. Hanni sitäpaitsi ei olisi varmasti ikinä pistänyt pahakseen, jos se olisi syntynyt kissaksi Kreikkaan, ainaisen auringon alle.

Kotimatkasta totean sen verran, että on muuten aika metka tunne, kun lentokone tipahtaa muutaman askeleen alaspäin (jo valmiiksi vatsatautisen vatsanpohjassa muljahti) samalla, kun ilmakuopat vähän tärisyttävät konetta. Lennähdettiin kapteenin mukaan muutaman ukkoskuuron keskelle.Koirienkin lomat olivat menneet ilmeisen hyvin. Aksu vietti viikkonsa Pasin vanhemmilla lellittävänä ja Jäynä kasvattajansa luona Remy-äiskän helmoissa. Aksu tervehti meitä ihan samoin, kuin minkä tahansa parin tunnin kauppareissun jälkeen. Jäynä sen sijaan päästi parin litran ilopissat, pomppi ja sirkutti minkä hännän heiluttamiseltaan ennätti! Remy, Jäynä ja Neo-veli olivat kaikki kolme osallistuneet viime viikonloppuna myös aussie openiin (australianpaimenkoirien oma näyttely): Jäynä oli omassa luokassaan ollut kolmanneksi nätein pentu, Neo oli voittanut oman luokkansa ja Remykin oli ollut koko näyttelyn toiseksi nätein narttu!

Mennyt viikko olikin siis kaikinpuolin onnistunut (jos ei lasketa mukaan vatsatautia, jonka poimin itselleni Kreikasta viimeisinä päivinä).

Tänään muuten tuli ensimmäiset merkinnät piiiitkäään aikaan Aksun treenipäiväkirjaankin, joten hiljalleen aloitellaan normaaliin arkeen paluu myös harrastustenkin osalta. Ensimmäistä kertaa ikinä ollaan ihan säännöllisesti kokoontuvassa ohjatussa treeniryhmässä Aksun kanssa, joten saas nähdä alkaako ahkera treenaaminen näkyä jossain vaiheessa kisatuloksissakin!

10 kommenttia:

 1. Huh, mikä matkakuume iski! Ihania kuvia.

  VastaaPoista
 2. Matkakuume on paha! Siihenkään ei oikein mikään muu auta, kuin sen kuumeilun kohteen toteuttaminen ;) Kiitos kehuista.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, ellen olis niin syksyihminen niin nyt iskis varmaan hirveät halut ulkomaille lämpimään.. :D

  (Miula menee kohta hermot tuon roskapostin estämiseksi olevan arvausleikin kanssa! Haha, kai mie oon sokea kun viidettä kertaa jo kirjotan jotain väärin enkä saa viestiä lähtemään. Mutta jatkan nyt yrittämistä! :D)

  VastaaPoista
 4. Haha :D Mullakin olis kauhea himo takaisin, jollen olisi juuri ilahtuneena nauttinyt syksyisestä, sateisesta VIILEÄSTÄ, päivästä. :D Kreikassa oli niiiiiiin kuuma, että sitä on vaikea kuvitellakaan.

  Olen miettinyt tuon arvausleikin hävittämistä, koska ittellänikin on sen kanssa mennyt joissain blogeissa hermot. Se ei aina anna sitten millään kommentin mennä läpi!

  VastaaPoista
 5. Aa, mitä kuvia! Sitten kun on kylmä ja pimeä talvi niin olisi kyllä ihana suunnata jonnekin lämpimään. Onneksi sekin koittaa, tosin lähdetään vasta joulukuussa Dubaihin. Siellä ei vaan (onneksi) ole niin kuuma kuin Kreikassa. Olisi yhtä tuskaa liikkua betoniviidakossa neljässäkymmenessä asteessa, vielä kun pitää pukeutua "pukukoodien" mukaan. :D

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Toivottavasti oli kaikinpuolin onnistunut ja ihana loma :) Missä päin olitte? Ikuisena ja vannoutuneena Kreikka-fanina se kiinnostaa kovin.. :)

  VastaaPoista
 7. Milena,
  Talvella olisikin ihan mahtavaa karata jonnekin lämpimään! Harmi, että lomapäivien rajallinen määrä rajoittaa tätä reissaamista :) Kreikassakaan ei joulukuussa olisi noin kuuma, kuin mitä nyt oli. Elokuu tuppaa olemaan sitä kuuminta aikaa tuollapäin! :D Oli ainakin takuulämmintä.

  Henna,
  Korfun kulmilla oltiin! :) Loma oli vatsatautia lukuunottamatta onnistunut! Toki näin jälkikäteen ajatellen ajankohta olisi voinut olla myöhäisempi, jolloin hellettä olisi ollut vähemmän, mutta loma nyt sattui elokuulle tänä vuonna, niin vaihtoehdot oli vähissä :)

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia ja toivottavasti oli ihana loma :-)
  Kyllä kelpaisi itsellekin lämpöön lähtö, mutta onneksi syyslomalla pääsen Englantiin ja sitten voikin keskittyä tulevaan projektiin... vaikkakin mä kauan pohdin entä jos vielä muutaman vuoden mietin.

  VastaaPoista
 9. Oli kyllä ihana loma! Viime yönä palasin unissani tuonne takaisin. Jouduin kaivamaan fleeceviltinkin jo käyttöön, kun palelsi illalla (sanoinhan, että olen vilukissa! :D). Mikäs projekti sulla on, jos saa udella? :) Englanti on minunkin toiveissani! Sinne täytyy matkustaa joku kerta.

  VastaaPoista
 10. Todella upeita kuvia! Millä kuvakalustolla kuvaiilet?

  VastaaPoista