maanantai 17. syyskuuta 2012

Metsässä oli ilo ylimmillään
Maailman surullisin koira: "En saanu aamupalaa ennenku lähettii. Vähä itkettää kieltämättä".


"Mäkää en saanu aamupalaa, mut unohin olla surullinen!"

Kuvat lauantaiselta kahden ja puolen tunnin metsälenkiltä. Ihan ei ole ruska-aika vielä saapunut tänne etelärannikolle, mutta pikkuhiljaa sitäkin kohden mennään. Uimakelit sen sijaan ovat ihan parhaimmillaan vielä, jos Jäynältä kysytään.

En olekaan vielä maininnut viime torstain Aksun agitreeneistä. Tapahtui nimittäin kummallinen juttu, jonka tajusin vasta kotiin ajellessani. Aksu ei nimittäin sikaillut yhtään! Kerrankin kaikki virheet olivat täysin minusta johtuvia, eikä esimerkiksi siitä, että joku ottaa vähän omia reittivalintoja ja vain sinkoaa suorittamaan niitä mieluisimpia esteitä lupia kyselemättä ja ohjausta odottelematta. Oli aika hieno tunne! Tämän ohjattavuuden ja kuuliaisuuden kun saisi siirrettyä kisoihin ja kisavireeseenkin, niin johan alkaisi niitä nolliakin tulla! Tänä vuonna olemme kisanneet vain vähän, mutta hieman hymähdin, kun huomasin meidän tehtailleen kuluvan vuoden aikana vain yhden nollan. Loput tulokset olivat hyllyjä tai vähintään vitosen ratoja.

Katsoin muuten ihan mielenkiinnosta, mikä on minun ja Aksun virhepiste-ennätys (ilman, että rata on kuitenkaan tuloslistalla ollut HYL) ja sehän näkyisi olevan huikeat 22,11! Ihan ei päihitetty minun ja Elviksen virhepiste-ennätystä, joka oli kunnioitettavat 25,35. Voi niitä aikoja.

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Mikä objektiivi on ollut käytössä? Tosi symppiskuva on jotenkin tuo, missä Jäynä ui noiden lumpeenlehtien seassa. :D

  VastaaPoista
 2. Miten hupsulta Jäynä näyttääkään! Herttainen kerrassaan!

  VastaaPoista
 3. Söpöjä otoksia. :3 Hiiihhih, erisuloiset on molempien ilmeet, Jäynällä varsinkin muikea hymy:D!

  VastaaPoista
 4. Milena,
  zoomi ja sigma. Näissä kuvissa tosin se 85mm myös :D

  Sini,
  Jäynä kiittää! :)

  KenguRuu,
  Muikea on aika hyvä adjektiivi tuohon kuvaan! :D

  VastaaPoista
 5. Mahdit koirat ja maisemat taas kuvissa! :---)

  VastaaPoista
 6. Pidän itsekin tuosta maisemasta, vaikka yleensä minuun vetoaakin pikemminkin maisema, jossan näkyy merelle tosi kauas :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia! Mistähän mekin löydettäis noin kivannäköisiä lenkkeilymaisemia.. :)

  VastaaPoista
 8. Meillekki tommoset maisemat! Jäynä on niin söpis. :-D

  VastaaPoista
 9. Josefiina,
  Autolla karautatte etsimään? :) Meidänkin pitää autoilla noihin lenkkimaisemiin jonkin verran. Tästä ihan kulmilta ei mitään KUNNON metsälenkkiä lähde, mikä on ihan tosi mälsää :/

  Nelli,
  Jäynä kiittää! Ja näkymä tuolta kalliolta on kyllä kiva! Tosin pudotuskin on melko jyrkkä ja siksi koiratkin on hihnassa ensimmäisessä kuvassa. :)

  VastaaPoista
 10. Sv: Jo, den väger inte mycket fastän den är rätt stor, bara att vika ihop och ta med sig när man ska å träna :)

  VastaaPoista