maanantai 8. lokakuuta 2012

Tuplanolla ja avoimen liikkeitäAlkuun poseerauskuva Jäynästä. Linda asetteli Jäynää ja itse otin kuvia. Etutassut ei tässä otoksessa olleet ihan parhaimmassa asennossa, mutta tuuli pörrötti turkkia niin söpösti, että valkkasin tämän blogissa julkaistavaksi. Jäynä mitattiin puolittain virallisesti lauantaina ja tulokseksi saatiin 47cm. Kotioloissa olemme onnistuneet saamaan 48cm, mutta mittausvälineet eivät ole olleet lähelläkään viralliset (lyijykynä ja dvd-kotelo). Jossain niillä main (47-48cm) se korkeus nyt joka tapauksessa huitelee. Selvästi yli medirajan, mikä on hyvä juttu. Ihan siihen maksin alarajalle olisi ollut kurjaa jämähtää.

Jäyskän kanssa on käyty tarkemmin läpi avoimen liikkeitä ja homma alkaa olla aika hyvässä kuosissa. Oikeastaan ainoat uudemmat liikkeet olivatkin vain hyppy ja luoksetulon pysäytys, joita kumpaakaan en ennen ALO1-tulosta halunnut tehdä, jotta varmasti vältyttäisiin liikkeiden sekoittumiselta. Molemmat kuitenkin sujuvat tällä hetkellä hyvin ottaen huomioon sen, kuinka vähän niitä on oikeastaan treenattu. Piilopaikkamakuuta on tehty vaihtelevan mittaisena aina puolesta minuutista noin neljään minuuttiin, eikä isompia ongelmia ole ollut. Eniten hiottavaa olisi luultavasti viimeisessä perusasennossa, joka on viime aikoina vaatinut liian usein kaksi käskyä, ettei jäisi vajaaksi.Menneenä viikonloppuna pääsi vaihteeksi Aksu tositoimiin, kun suunnattiin auton keula kohti agilitykisoja. Tarjolla oli kolme rataa: Kaksi agirataa ja yksi hyppyrata. Oma flunssani sai minut hengästymään tavanomaista enempi ja saatoin jossain vaiheessa kyseenalaista puolikuntoisena kisaamisen järkevyyden. Tällä kertaa kisaaminen kuitenkin kannatti, sillä loppujen lopuksi kotiinviemisiksi saatiin peräti tuplanolla, kun onnistuimme kahdella ensimmäisellä agiradalla! Kyllä kannatti jaksaa.

En muista koska viimeksi olisimme onnistuneet kisoissa näin hyvin! Sijoitukset olivat 7./41 ja 6./45. Kolmas rata oli hyppäri, joka ei sitten mennytkään enää niin putkeen ja siltä tuloksena HYL. Niin ja kameraa ei tietysti ollut mukana ja kuvausvalmiudessa juuri silloin, kun onnistutaan kunnolla.. Onneksi edelleen on parantamisen varaa, joten ehkäpä mekin vielä joskus saadaan hinattua itsemme niille sertisijoituksille asti. Melko lähellä käytiin jo nyt!

11 kommenttia:

 1. Onnea vielä! Teillä on nyt hyvä flow. :)

  VastaaPoista
 2. Onnea Aksun tuplanollasta ja hienoa, että Jäynällä tokon avoin luokka sujuu. :D

  Olisin kuvitellut Jäynän about Sansin korkuiseksi (n. 43cm) kun se näyttää kuvissa niin pikkiriikkiseltä :D

  VastaaPoista
 3. Ira,
  Kiitos! :)

  Amy,
  Kiitos. :)
  Jäynä näyttää kyllä tosiaan kuvissa ihan älyttömän pieneltä. Tosin, mulle on sanottu, että Aksukin näyttää valokuvissa pienemmältä, kuin mitä se oikeastaan on. Jos se vähän luo mielikuvaa minipienestä Jäynästäkin? :D Aksuhan on tosiaan 58-59cm korkea. :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut tuplanollista!
  Tässä suunassa alkaa pian koirien kalenterit täyttymään, kun päästtin tildan kanssa tokoryhmään sekä agiryhmään, samassa ryhmässä on myös Zippy. Saa nähdä miten kulkeminen onnistuu ja täytyykö tuo peneli ottaa mukaan ;-)

  VastaaPoista
 5. Aksu ei mun mielestä näytä pieneltä kuvissa, tosin en ole ajatellutkaan asiaa ollenkaan ja oonhan mä sen nähnyt livenä, eikä se kyllä mikään pieni koira olekaan. :D Voi toki olla, että jos en olisi sitä koskaan livenä nähnyt, se voisi näyttää kuvissa pieneltä. ;)

  VastaaPoista
 6. Kati,
  Kiitos! Onnea ryhmäpaikoista!! Teilläkin alkaa kalenteri olla täynnä treenejä sitten! :) Kuljetko julkisilla lauman kanssa?

  Amy,
  Mutta Aksun rinnalla Jäynä näyttää rääpäleeltä. Jopa mun mielestä :D Mutta tosiaan toi iso kokoero luo sitä illuusiota. Muiden aussieiden rinnalla Jäynä ei enää näytäkään ihan niin pikkuiselta :)

  VastaaPoista
 7. Jäynä on kyllä niin upea otus! Ja näyttäisi olevan tällä hetkellä säkäkorkeuden suhteen suurinpiirtein samoissa mitoissa Fantan kanssa. :)
  Mutta onnea tuplanollasta!

  VastaaPoista
 8. Onnea hyvistä tuloksista! :-) Jäynä se vain kaunistuu <3

  VastaaPoista
 9. Laura,
  Jäynä kiittää! Olenkin muuten sinun blogistasi joskus katsellut, että Fanta olisi samaa kokoa Jäynän kanssa! :) Jäyskä tuntuu kyllä aika taskuaussielta Aksun rinnalla :D

  Jenny,
  kiitos! :)

  VastaaPoista