perjantai 30. marraskuuta 2012

On ilmoja pidellytTalvi tuli tänne etelään kertarytinällä. VR:llä on ollut ongelmia ja iltalehden mukaan 30 000 taloutta on ilman sähköjä. Lumitöitäkin on joutanut tekemään jo muutamaan otteeseen ja tuuli paukuttaa kattopeltejä. Naapuri jäi parkkipaikalla hankeen jumiin autonsa kanssa. Silti on joku, joka nauttii täysin rinnoin lumimyrskystä: Aksun mielestä sää on vihdoinkin ottanut käänteen oikeaan suuntaan ja merle nautiskelee tuulesta ja tuiskeesta hangessa makoillen. Välillä juoksee muutaman riemukiepin pitkin peltoa ennen kuin kierähtää takaisin hankeen pyörimään.

16 kommenttia:

 1. Yhyy, epäreilua. Tahtoo lunta tännekin :( Mutta ihana kuva, toisella niin vauhti päällä :D

  VastaaPoista
 2. Voi olen niin samaa mieltä Akselin kanssa! Harmi ettei täällä ole vielä lunta. :/ Hämmentävää, että etelässä pyryttää mutta täällä pohjoisessa on vaan pakkasta ilman lunta. Höh.

  VastaaPoista
 3. Näinhän on käynyt jo parinakin talvena! Nurinkuriseltahan se kyllä tuntuu! :D Yksi talvi oli vieläpä sellainen, että täällä etelässä oli ihan kunnon hanget ja uutiskuvat pohjoisesta oli tosi vähälumisia. Sänkipellollakin sänki paistoi hangesta :)

  VastaaPoista
 4. Tämä yks täälä kateellisena kattelee kun sieltä päästä Suomea päivitellään näin ihania lumikuvia!

  VastaaPoista
 5. Luulisi teillekin lumien tulevan piakkoin! Ainakin noista pakkasista päätellen :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa lunta! Ja ihana Aksel, osaa nauttia! :) Meilläkin koirat kyllä tykkäävät ja ovat taas ihan hepuloineet lumesta. Varsinkin Enna! Se tykkää vaan juoksennella ihan huvikseen hangessa ja oikein hakeutuu sinne spurttailemaan vaikka mahdollisuus olisi kävellä tiellä/polulla. Luna taas rrrrrrakastaa kieriä lumessa! Ihana talvi!

  VastaaPoista
 7. Kyllä tämä aina sen kuran ja pimeyden voittaa! :)

  VastaaPoista
 8. Miekin liityn kateellisten joukkoon! Ja Vilppi rakastaa lunta ilmeisesti yhtäpaljon kuin Aksel, se haluaa erityisesti sukellella lumeen :D

  VastaaPoista
 9. Ihana Aksu! :D Millä putkella oot napannut tän (ja toki muutkin koirien juoksukuvat)? Uusi kamerasetti haussa kun Olympus alkaa sanomaan sopimusta irti ja yritän vähän tutkia, että mikä olisi asiallinen runko ja putki hankittavaksi.

  VastaaPoista
 10. En vaan voi olla ihastelematta näitä teidän kuvia, aivan mahtavia!

  VastaaPoista
 11. Saara,
  Aksukin tykkää tuosta sukeltelusta! Ja Elkku! Näätä ei niin välitä :)

  Jannika,
  Juuri tuo kuva on taidettu ottaa 85 millisellä. Muuten sitten käytössä vaihtelevasti 85mm, 50mm ja zoominturjake. Runkoa kannattaa käydä ehdottomasti sovittamassa käteen! Huonolta tuntuva tekee vain vihaiseksi :D

  Jemina,
  kiitos! :)

  VastaaPoista
 12. Juu, mulla oli Fuji sellanen, että hermo meni kun sen otti käteen :D Ei vaan istunut omaan käteen ja siksi ei tullut kuvattua.

  VastaaPoista
 13. Ja se on inhottavaa, kun kamerassa alkaa jokin ominaisuus (tai ominaisuuden puute) ärsyttää :D Ei kyllä varmana tule kaivettua koko rakkinetta esille.

  VastaaPoista
 14. Tuolla jossain aikoja sitten Jäynä esitteli lokeroitua ruokakuppiaan. Naapurin Enska tarttis samanlaisen ja pyysi kysymään että mistä niitä löytyy? Lumisia terveisiä!

  VastaaPoista
 15. Jäynä sai kupin lahjaksi, joten en tiedä mistä se on hankittu. Pikaisesti googlettamalla kuitenkin löytyi toisenlainen ahmijakippo: http://www.doggallery.fi/product/599/feeding-control-hotkimisen-estava-ruokakuppi ehkäpä se toimisi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Pitääpä katsoa jos vaikka joulupukki tois Enskallekin.

   Poista