tiistai 13. marraskuuta 2012

Synttärinäätä
Hullua, kuinka aika pinkoo eteenpäin. Vasta äskenhän Jäynä kotiutui meille ja jo nyt se on jo yksivuotias, eikä siis enää mikään pikkupentu. Aika tosiaankin rientää, kun on hauskaa ja paljon tuhotöitä siivottavana. Jäynä on ollut tähän mennessä kaikkea sitä, mitä etukäteen toivoinkin sen olevan: Ärsyttävän röyhkeä, välkky, sinnikäs ja aina valmis hommiin, tehtiin sitten ihan mitä tahansa. Jäynä ei ole koskaan lyönyt hanskoja tiskiin kesken treenien ja sen energiavarastot vaikuttaisivat olevan suorastaan ehtymättömät! En voisi olla tyytyväisempi.

Synttärilahjaksi Jäynä sai uusia vinkuleluja teurastettavaksi, mistä erityisesti Aksel oli ihan tosi innoissaan. Uusissa leluissa on aivan jotain erityistä, jos Pakkelilta kysytään.

22 kommenttia:

 1. Hyvää syntymäpäivää Jäynälle! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää syntymäpäivää Jäynälle!:)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa synttäripäivää Jäynälle! :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut supersöpölle näätäeläimelle!

  VastaaPoista
 5. Onko se jo vuoden? :O Onnea Jäynälle!

  VastaaPoista
 6. Apuva miten aika kuluu niin nopeasti eteenpäin! Onnea sähkönäädälle :)

  VastaaPoista
 7. On se kyllä kaunis! Tuommoisen aussien miekin haluaisin. :) Näyttää jopa kovin pieneltä tuossa viimeisimmässä kuvassa. Ja onnea Jäynälle!

  VastaaPoista
 8. hui kun aika menee! onnea Jäynälle! :)

  VastaaPoista
 9. Hyvää synttäripäivää Jäynälle! Se on niin kaunis. :)

  VastaaPoista
 10. Hyvää syntymäpäivää Jäynälle. Mites se meni - villistä varsoista kasvaa hyviä hevosia. :)

  VastaaPoista
 11. Jäynän puolesta kiitokset onnittelijoille :)

  Milena,
  Jäynä on pieni! Korkeudeksi on epävirallisesti mitattu 47cm eli aussie melko pienessä paketissa :)

  Eeva,
  jotenkin noin se taisi mennä! :)

  VastaaPoista
 12. Ei voi olla totta! 1 vuotta, nyt jo? Kokoajan olen mieltänyt Jäynän aivan vauvakoiraksi, ei se nyt vielä synttäreitä.. No, ehkä kyseessä ei ole mielipideasia, onnea siis tosi sievälle Jäynälle! Se näyttää kyllä niin lempeältä ja rapsutettavalta koiralta!

  VastaaPoista
 13. Onneksi olkoon Jäynälle! Ei kyllä uskoisi, että Jäynä on jo vuoden ikäinen - aika pitkään olen siis minäkin teidän blogia seurannut :) Aika menee hurjan nopeasti!

  VastaaPoista
 14. Heippa! Olen lukenut blogiasi jonkinaikaa. Nyt sain itse Liebster-haasteen ja haluan heittää haasteen sinulle koska tykkään blogistasi :) Haaste löytyy täältä http://kalaisi.blogspot.fi/

  Ja onnea Jäynälle!
  Toi sun otsikkokuva on ihan paras!

  VastaaPoista
 15. Onnea 1-v Jäynälle! :) Aika menee kyllä niin nopsasti, vastahan se sulle tuli!

  VastaaPoista
 16. Aika todellakin rientää! Hankala on itsekään uskoa, että Jäynä on jo vuoden! Toisaalta sitten tuntuu, kuin se olisi ollut meillä aina :)

  Viksu ja cara,
  kiitos haasteesta!

  VastaaPoista
 17. Mitä, ääää! Joko se meni vuoden täyttämään, myöhäiset onnittelut Jäynälle! Se on aivan upea otus :) (terveisin rakastunut)

  VastaaPoista
 18. Huhuijaa!
  Näin äkkiäkö se aika meneekin!
  Myöhäiset onnittelut Jäynälle!

  VastaaPoista
 19. Erittäin huono bloginseuraaja ilmoittautuu..

  Mutta asiaan, miten Jäynä voi olla NYT JO vuoden vanha??! En ymmärrä. En ymmärrä myöskään sitä miten meidän Aksu täyttää perjantaina neljä.. ja tosiaan, toisaalta tuntuu kuin se olisi ollut aina. Taidan (yrittää) elää jossain aivan omassa todellisuudessani, varustettuna ihan omalla ajankululla ;)

  Mutta kuitenkin, onnea Jäynälle! :)

  VastaaPoista
 20. Onnea Jäynälle!

  Olisko sulta mahdollisuutta saada ruokapäivitystä? Huomasin justiinsa että Aksu barfaa ja olisi mielenkiintosta lukea, mistä kaikesta teidän ruoka koostuu + barf-namipalkoista ja lisäravinteista jne. :)

  VastaaPoista
 21. En ehkä ole ihan oikea henkilö kirjoittamaan asiatekstiä barffaamisesta, koska olen siihen perehtynyt vain omien koirieni verran ja fiksaillut niille osittain yrityksen ja erehdyksenkin kautta luiden ja muiden suhteet sopiviksi :)

  Nameista voin sanoa, että meillä käytetään treeninamina natural menua. Sopii hyvin tähän barffin oheen, eikä ainakaan meidän koirilla lisää jätöksen määriä, kuten moni muu nami lisäisi (esimerkiksi monien suosima frolic, jota Aksu ei voi syödä edes yhtä ilman, että tulee vatsavaivoja).

  VastaaPoista