lauantai 22. joulukuuta 2012

Feliz Navidad

Joulukuu on edennyt ihan älyttömän nopeasti. Ohjatut treenit niin agilityssa kuin tokossakin ovat jääneet jo joulutauolle ja seuraavan kerran treenaamista jatketaan ohjattujen treenien merkeissä vasta joskus loppiaisen jälkeen. Tämä ei kuitenkaan suinkaan ole tarkoittanut sitä, että kaikki treenaaminen olisi jäänyt tauolle, ehei. Kotioloissa ollaan harjoiteltu uusia temppuja molempien koirien kanssa sekä valmisteltu voittajan liikkeitä Jäynän kanssa.
Kisoja tai kokeita ei enää tälle vuodelle ole tiedossa Aksun ja Jäynän kanssa. Vuoden aikana ehdittiin tehdä vaikka mitä niin agilityn kuin tokonkin saralla ja vissiin olisikin aika katsella hieman tavoitteita ensi vuottakin varten. Niihin palailen kuitenkin paremmalla ajalla, joulun jälkeen.


Jouluostokset on lahjojen osalta tehty jo, joulutorttuja on leivottu ja jääkaapissa on kinkku. Enää tarvitsee vain paketoida ne lahjat ja käydä ostamassa joulukuusi ja kaikki alkaa olla valmista jouluaattoa varten! Yleensä olemme laittaneet paketoidut lahjat kuusen alle ja ne ovat saaneet siellä olla ihan rauhassa aattoiltaan asti: koiratkin ovat vain käyneet nuuhkimassa kasasta omia lahjojansa, mutta jättäneet ne rauhaan. Tänä vuonna voi olla, että erästä neitikoiraa ei voi jättää valvomatta kuusen ja sen alle kätkeytyvien lahjakasojen kanssa.

Joulukuu ei varsinaisesti ole suosinut valokuvaajaa kelien puolesta, mutta torstaina uhmasin pakkasta ja lumipyryä ja ulkoilutin koirien ohella myös canonin. Kuvausrekvisiitaksi mukaan lähti pipo ja Hannin vanha punainen huivi. Koirat oli istutettava polulle, sillä vaikka upottavassa lumihangessa otetut kuvat olisivatkin olleet kenties jouluisia, ei niissä olisi näkynyt Näädästä kuin kirsunpää! Hanki on meinaan tosi syvä! Näiden kuvien myötä toivotan kaikille blogin lukijoille oikein hyvää joulua!

13 kommenttia:

 1. Ihan mahtava joulukortti!! :o) Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti! Aksulla on äärettömän hieno pipa! :o)

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita kuvia.:) Hyvää joulua!:)

  VastaaPoista
 4. Hih nuo kuvat on hurjan kauniita! :) Akselin myssy on niin söpö o_o <3 Hyvää joulua teille ja rapsuja hauvoille! c:

  VastaaPoista
 5. Voi Aksua! :D ♥ Miten se suostui istumaan toi pipo päässä? Miksei mun koirat istu pipo päässä? (tästä alkaa kova opettaminen)

  Hyvää joulua myöskin teille! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Toi pipo on ihan paras:)

  VastaaPoista
 7. Hyvää joulua teillekin! :)

  Meillä on kyllä varmaan ollut talven parhaat valokuvaussäät koko viime viikon. Joka päivä aurinkoista ja ihan mielettömiä värejä taivaalla. Pakkasta on sitten kiusaksi asti, ettei ulkona viihdy pitkään. Mutta todella kaunis joulukuu on täällä idässä ollut! :)

  VastaaPoista
 8. Jouluntoivotukset myös teidän poppoolle! Hassua, miten tänä vuonna pk-seudulla ihan oikeasti on enemmän lunta kuin täällä idässä. Melkoista hankilenkkeilyä hirmuisessa pyryssä oli siellä koko joulukuu, täällä Joensuussa on ollut nyt vain kuulaita pakkasilmoja. Tuleepahan koettua kaikki sääolosuhteet, kun reissailee ympäri Suomea :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille :)

  Jannika,
  Laitoin pipon sen päähän ja sanoin "paikka" :D Aksu on kovin suostuvainen pitämään pipoja. Jäynällä tuskin olisi pysynyt, siksi huivi :D

  Milena,
  No hitsit! Lähettäkääpä sitä aurinkoa vähän tänne eteläänkin! Meillä ei aurinko ole paistanut moneen viikkoon! Tänään vähän vilahti kyllä, mutta ei sitä vielä lasketa :D

  Sirkku,
  Se on vissiin jo parina talvena ollut niin, että tässä etelärannikolla on ollut enempi lunta, kuin pohjoisempana. Lumipyryä kivempaa olisi kyllä ne kuulaat (ja mieluusti aurinkoiset) pakkaspäivät! :) Sinä pääset tosiaan nauttimaan molemmista :)

  VastaaPoista
 10. Hyvää joulua myös sinne! Aksu on kyllä söpö piponsa kanssa. :D

  VastaaPoista
 11. Hih, kiva kuva Aksusta!
  Siellä näyttää olevan lunta, kovasti itsekin tahdon koiruuksien kanssa lähteä pelloille kuvailemaan, jos uuden inspiksen saisi.

  VastaaPoista
 12. Lunta on kyllä paljon taas tänä vuonna! Tosin, nämä viime päivien plussakelit vesisateineen ovat jo verottaneet osan hangesta. Kävelytiet on inhottavan liukkaita :/

  Onneksi päivät alkavat pidentyä jo! Aurinkoisten päivien myötä voi se kuvausintokin tehdä comebackin! :)

  VastaaPoista