maanantai 31. joulukuuta 2012

One hell of a ride


Rakettien paukkuessa, vuoden vihoviimeisenä päivänä, Aksu ikääntyy taas. Aksun synttäreiden kunniaksi kaivelin pakselin uumeniin kätkeytyviä kuva-arkistojani ja kokosin postaukseen muutaman vanhan (enimmäkseen ennenjulkaisemattoman?) kuvan Aksusta. Kuvat ovat vuosilta 2011 - 2012 ja tuorein taitaa olla tuo uimahyppykuva.

Aksu on omanlaisensa. Koira, joka ei ole päästänyt minua helpolla ja jonka kanssa ei pääse helpolla. Työ Aksun kanssa on onneksi kantanut hedelmää ja vaikkei arki ole edelleenkään varsinaisesti helpoksi muuttunut, niin ainakin hitusen helpommaksi ja sujuvammaksi kuitenkin. Postaukseen linkitin Adam Brandin kappaleen Hell of a ride, koska se on sanoituksensa puolesta oivallinen tunnari meille. Onnea Akkel 4v!

I guess you could say we've been through a lot
And we stuck with each other like it or not
But there's nothing like friends to make you feel alive
We didn't win every battle but God knows we tried

14 kommenttia:

 1. Hih, onnittelut mr Akselille! :3 <3 Söpöjä kuvia! ^__^

  VastaaPoista
 2. Ihana Aksu! Onnea päivänsankarille!

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet onnittelut Aksulle Yolalta <3
  Tänään tosin taitaa Aksulle olla parempi päivä juhlia synttäreitä, mitä eilinen. Vaikka kovasti ne rakentteja pitkin iltaa Aksun kunniaksi ampuikin ;)

  VastaaPoista
 4. Onnea komistukselle! Hatunnosto myös teidän yhteistyölle! :-)

  VastaaPoista
 5. Onnea Aksu! Ihan liikutuin kappaleen sanat lukiessani, niin osuvilta tuntuvat.

  VastaaPoista
 6. Missä välistä näistä jo neljävuotiaita tuli? Aika samanlaisin aatoksin vietettiin täällä synttäreitä – ihmettä tuskin saa jatkossakaan odottaa, mutta koko ajan suunta on parempaan. Susu lähettää onnittelut velipojalle!

  VastaaPoista
 7. Aksun puolesta kiitokset onnitteluista :)

  Paula,
  Juu tänään on vähän miellyttävämpi päivä juhlistaa!

  Eeva,
  samoin. Minustakin nuo sanat on ihan loistavan osuvat.

  Sirkku,
  Sanos muuta! hullua, että nämä on muka niin "vanhoja" jo. Ihmeiden odottelusta on jo meilläkin luovuttu, mutta onneksi askel kerrallaan on suunta parempaan meilläkin :) Rapsut Susulle.

  VastaaPoista
 8. Niin tosiaan, Aksullahan olikin synttärit samana päivänä kuin mun piskillä :D Eli hyvää syntymäpäivää hänellekin tälleen hitusen myöhässä! <3

  VastaaPoista
 9. Ihana Aksu :) Onnea hälle vielä! Ps. ihan mahtavia kuvia, kuten aina :)

  VastaaPoista
 10. Onnittelut tulevat vähän myöhässä mutta; Onnea Aksulle! Ja i-h-a-n-i-a kuvia taas! Rakastan tuota kesän kukkapelto kuvaa. :)

  VastaaPoista