tiistai 26. helmikuuta 2013

Kameran talvehtiessa

Helmikuu on ollut laiskistumisen aikaa. Agilitytreenejä on ollut peruttuna, jäänyt väliin hiihtoloman poikkeusaikataulujen ja jopa eläinlääkärireissun takia. Myönnän, etten edes tarkalleen muista, koska Jäyskä on viimeksi treenannut aksaa. Pakkel on kyllä käynyt epäsäännöllisen säännöllisesti treenaamassa. Ja jos joku jo ennätti miettiä eläinlääkärireissun vakavuusastetta, niin ihan vain rokotuskäynnillä oltiin aussieiden kanssa!
Kameraa ei ole tullut juurikaan ulkoilutettua. Reppana on saanut pölyttyä laukussansa kaapin uumenissa. No, ottakoot lepoa nyt, sillä kevään tullen kuvausintoni nousee perinteisesti erittäin paljon ja muistikortit ovat valoisten (ja lumettomien!) päivien myötä jatkuvasti täynnä. Viime viikonloppu tosin oli poikkeuksellisen aurinkoinen ja silloin tuli kameraakin kuskattua lenkille mukaan. Lumihanki kuvaustaustana vain alkaa olla hieman last season, eikä se oikein jaksa motivoida, vaikka aurinkoa olisikin. Muutaman ruudun räpsäisin ja se kuvauskeikka oli siinä. Aaaahhh, tuskin maltan odottaa alkukesän vehreää luontoa! Siinä on taas talven jälkeen niin paljon kaikkea kivaa kuvattavaa! Tosin kesän miinuspuolena mainittakoot se, että se yleensä herättää myös minussa objektiivikuumeen. Silloinkin, kun varsinaista tarvetta uudelle tötterölle ei olisi. Voihan valokuvausharrastus sentään!Vaikka järkkärin ulkoiluttaminen onkin ollut vähän niin ja näin, niin kännykkä on kulkenut taskussa mukana joka lenkillä (koska minä ♥ SportsTracker). Kuvausriippuvuutenihan ei suinkaan rajoitu vain järkkärin pariin, vaan kuvaan hyvin (jopa liiankin?) innostuneesti myös kännykälläni. Kännyllä kehtaan kuvata myös mm. ruuhkajunassa ja eläinlääkärin odotustilassa. Järkkäriä en niissä tilanteissa kehtaisi kaivella esille. En osaa sen kummemmin tarkentaa mistä moinen häveliäisyys johtuu, mutta näin se vain on. Onneksi siis on kännykkäkamera!

Loppuun oli tarkoituksenani lisätä kuvat uusista perheenjäsenistämme, mutta se nyt jää, koska kuvat.fi alkoi sopivasti oikkuilla. Toteutin näet ystävänpäivänä piiiiitkäaikaisen haaveeni ja kotiutin meille roborovskityttöset! Kaksi kääpiöhamsteria siis! Puolisentoista vuotta maltoinkin olla ilman jyrsijävahvistuksia talossa. Yllätin jopa itsenikin!

10 kommenttia:

 1. Osunko oikeaan, jos veikkaan, että kännykuvat on Instagrammin kautta? ;) Jos osun niin haluatko laittaa käyttistäs jakoon, että pääsee seuraamaan? :)

  VastaaPoista
 2. Kuvaushomma on kuin omasta suusta! :-D Nyt ei huvita kuvata, keväällä senkin edestä, Sports Tracker <3, kännykällä liikaakin kuvia ja ei järkkärillä "kehtaa" kuvata todellakaan kaikkialla. :-D

  VastaaPoista
 3. Aksu ja taivaansininen sopivat todella yhteen! Äläkä please puhu objektiivikuumeesta, on liian tarttuvaa laatua. ;)

  VastaaPoista
 4. Mulla kans on kuvausinto ihan laantunut talvella, sen takia ku on ollut niin harmaata enkä oo kyl jaksanut lenkillä kantaa kameraa mukana. Välillä tulee iPhonella otettua jokunen kuva ku se on aina mukana.:)

  VastaaPoista
 5. Katja,
  Oikein veikkasit! instagramhan se! :D Toistaiseksi profiilini on salainen. Katson, jos joskus sen julkistan. :)

  Jenny,
  Hyvä en siis ole ainoa, joka ei kehtaa järkkäriä kaivella esille joka paikassa!

  Eeva,
  Ei se suotta ole blue merle ;) Mutta totta, sininen on ehdottomasti Aksun väri! Yritän olla tartuttamatta objektiivikuumetta, vaikka se on kyllä aika herkästi leviävä tauti. Erityisen siitä tekee se, että se leviää myös netitse :(

  Jenni,
  Näillä harmailla keleillä puhelin on melkeinpä riittänytkin! :)

  VastaaPoista
 6. Mäkin haluan älypuhelimen, jotta sais otettua kuvia siellä sun täällä ilman että joutuu raahaamaan järkkäriä mukana. Enkä kyllä sitä edes raahaa oikein koskaan mukana, itseasiassa luvattoman vähän, ja noissa samoissa tilanteissa mitä mainitsit, en kyllä itsekään kehtaisi kaivella järkkäriä esille. :D

  Onnea pikkuvipeltäjistä! Onko tää kyseinen laji sosiaalisemmasta päästä kuin hamsut yleensä, koska "normi"hamsuthan on erakkoja? Eläinkaupassa olen muutaman kerran nähnyt kääpiöhamsuja samassa häkissä, siitä päättelin, että joidenkin on pakko olla sosiaalisempaa sorttia. Mutta laita kuvia heti kun ehdit! Pikkuvipeltäjiä katselee oikein mielellään. Meilläkin on vajaa vuoden verran ollut kaksi rottaa, ja oikein hauskoja ovat, vaikkakin aika sottasta porukkaa :P

  VastaaPoista
 7. Robot on kohtalaisen sosiaalisia ja niitä suositellaan ottamaan aina pareittain. Niidenkin kohdalla kyllä täytyy varautua siihen, että välit saattavat mennä jossain vaiheessa, jolloin ne joutuu erottamaan. Keskimäärin ovat kuitenkin kohtuu sosiaalista sakkia. :) Rotat on kyllä ihania! Laita joskus niistä kuvia blogiin?

  VastaaPoista
 8. Minä haluan nähdä kuvia kääpiöhamstereista! Seuraavaan postaukseen, jooko? :) Mullakin on ollut gerbiilejä, mutta siihen taisivat jäädä jyrsijät omalta osaltani. Meillä, kun ei ole oikein mitään sopivaa paikkaa terraariolle. Enkä ehkä loppupeleissä ole tarpeeksi innostunut hoitamaan pitkän kaavan mukaan jyrsijöitä. Nuo neljä vuotta riittivät omien gerbiilieni kanssa. ;)

  Meillä on nyt hiihtoloma ja kyllä kamera pääsee nyt ulkoilemaan, samoin kovassa käytössä on sports tracker. Ollaan nimittäin lapin helmassa hiihtelemässä. Saa nähdä pääsenkö ikuistamaan tai edes näkemään revontulia!

  VastaaPoista
 9. Meillä on myös kamera talvehtimassa, haaveilen pienestä pokkarista, jonka ois helppo ottaa joka paikkaa mukaan.

  Piti ihan googlata mitä tuo sports tracker pitää sisällään, näyttää sen verran mielenkiintoiselta, että vois sopia tähän sporttiseen arkeen :-)

  VastaaPoista
 10. Milena,
  Voin yrittää kuvata niitä! Tuppaavat vain olemaan kohtalaisen vikkeliä tyyppejä! :D Mitään en siis lupaa. Meillä on ollut gerbiileitä useampiakin ja ne oli hauskoja. Vaihteeksi kuitenkin nyt näitä hamstereita sitten. :)

  Toivottavasti bongaat revontulia! Lapsuudessani niitä olen joinain talvina nähnyt ja ne on upeita.

  Kati,
  Ehdottomasti kannattaa ladata sportstracker puhelimeen! On ilmainen sovellus, joten mitään ei menetä, jos sitä kokeilee (olettaen, että on sellainen puhelin, johon sen voi ladata) :)

  VastaaPoista