torstai 16. toukokuuta 2013

BH Jäynä

Kaikki kuvat otti Tiina. Suuret kiitokset!
Keskiviikkoilta vietettiin Jäynän kanssa BH-kokeessa ja tässä siitä lyhyt kooste.


Koepaikalle saavuttiin hyvissä ajoin ja ehdin täyttelemään kisakirjan kaikessa rauhassa. Arvoin meille suoritusnumeroksi kutosen ja näin ollen olimme kolmannessa parissa Jäynän kanssa.

Meillä oli pariimme nähden isompi numero, joten Jäynä joutui ensin paikkamakuuseen. Kulutin pitkät paikkamakuuminuutit käymällä mielessäni läpi toinen toistaan mielikuvituksellisempia kauhuskenarioita ja jännityksissäni uskoinkin jossain vaiheessa kuulleeni ketjupannan kilinän aivan selkäni takaa. Luonnollisestikin sen jälkeen vähän huolestutti mitä näen, kun lopulta saan luvan kääntyä ympäri. Aktiivisesta katastrofiajattelustani huolimatta Jänski pysyi kuitenkin aloillaan koko älyttömän pitkän paikkamakuun ja hoiti homman siltä osin kotiin juuri, kuten on opetettukin.


Remmiseuruun aikana kävi kuten pelkäsinkin ja sekosin laskuissani ensimmäisellä viidenkymmenen askeleen suoralla. En ollut ihan varma, mihin asti olin päässyt laskuissa, joten kävelin varulta niin pitkälle, kuin kenttää riitti ennen kuin tein täyskäännöksen. Tuomarilta ei tullut tästä mitään kommenttia, joten luulen, että käveltiin melkotavalla sopivasti! Vapaana seuruussa jännitys helpotti, enkä enää seonnut laskuissanikaan. Seuruun jälkeen jäljellä oli enää istumisliike sekä maahanmeno ja luoksetulo, jotka kaikki olivat ihan pala kakkua.

Tottisosuus meni läpi kirkkaasti ja hyvillä arvioilla! Jäynä sai paljon kehuja seuruusta, jossa se pitää katsekontaktin ja paikan tosi hienosti. Taisi tuomari vielä sanoa, että koira suorittaa tehtävät kaiken lisäksi iloisesti. Tuomari painotti ihan hirveästi seuruuta ja sen piti toimia hyvin, että pääsi tottisosuudesta läpi. Keskeneräisellä seuruulla ei tällä tuomarilla tottisosuutta läpäissyt, vaikka homma muuten olisikin suurinpiirtein ollut paketissa.


Kaupunkiosuudessa oli pyöräilijää, sauvakävelijää, lenkkeilijää, ihmisryhmää, koiraohitus, autoja, rekkoja jne. Jäynä uskoi saapuneensa jonnekin Linnanmäkeen verrattavissa olevaan ihanaan huvipuistoon ja häntä heiluen innoissaan tuijotti ihan kaikkea! Tuomarin kommentit olivatkin, että koira on kaupunkiosuudella yhtä iloinen, kuin tottiksessa ja että Jäynä on ystävällisen ja lempeän oloinen koira! Oikeassahan se tuomari oli, sillä Jäynä on hirmuisen ystävällinen.

Tottis ja kaupunkiosio olivat molemmat hyväksyttyjä, joten Jäynä on nyt BH Cryptonite Moonbat. Tästä se pk-urakin lähtee!

18 kommenttia:

 1. Oi suuret onnittelut! On se pätevä Näätä. :-)

  VastaaPoista
 2. Laitetaan vielä tännekin onnittelut BH:lle. :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa! Hienon hieno Jäynä, onnea! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea! Jäynä on kyllä ihan mahtava, mun suuri nettirakkaus :D Jaksan ihailla tuota hyväntuulisuutta, mikä siitä huokuu tänne asti. Ihan huippu!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut tätäkin kautta, mahtavaa! :)

  VastaaPoista
 6. Onnea läpi menneestä BH:sta ja uudesta tittelistä knääpiön nimen edessä! Siitä se lähtee! :)

  VastaaPoista
 7. Onnea!:) Ootko muuten menossa tokon sm-kisoihin nappaamaan sen vikan voittajaykkösen?;)

  VastaaPoista
 8. Onnittelut uudesta tittelistä! Ihana Jäyski! :)

  VastaaPoista
 9. Jeah! Superisti onnea BH:sta! :) Te vaan jatkatte tulosten tahkoamista, vähän hei ootte hyviä!! :D

  VastaaPoista
 10. Kiitos onnitteluista! :)

  Laura,
  Hurme? Jos oikein muistan.

  Jenni,
  Me jätetään sm-kisat välistä tänä vuonna. Jäynän pitäisi aloittaa juoksut kesäkuussa. Ainakin se merkkailee jo lupaavan oloisesti :D

  VastaaPoista