torstai 9. toukokuuta 2013

Helatorstain helletreenitTänään treenattiin Tiinan ja Ennan seurassa tottista, tokoa ja vähän agiakin. Päivä oli tämän kevään ensimmäinen oikeasti lämmin päivä ja takkia ei tarvinnut ollenkaan! Mitä luksusta! Treenien jälkeen vietiinkin sitten koirat uimaan.


Treenikuvat otti Tiina. Kiitos! :)

Hyppynoudossa Jäynällä on ollut tapana haistaa vierasta kapulaa ennen siihen tarttumista ja nouto onkin ollut meillä viime aikoina tehotreenissä. Tehtiin tänään pari toistoa Ennan kapuloilla ja Jäynä nosti ne epäröimättä! Erävoitto! (Tai sitten Ennan kapulat ovat jo liian tuttuja ollakseen vieraita.)

Pk-puolen A on jo pidemmän aikaa ollut Jäynän yksi suosikki. Se on livistänyt sen harjalle taiteilemaan aina, kun silmä on välttänyt. Koska esteen ylittäminen ilman kapulaa ei ole ollut Jäynälle temppu eikä mikään, treenattiin tänään A:n ylittämistä noutokapulan kanssa. Ei siitä sen vaikeampaa tullut, hyvin Päyskä sieltä yli tuli edelleen. Hyvähyvä!Niin ja uimavesihän ei suinkaan ollut mitään lämmintä vielä, mutta sehän ei Ennaa ja Jäynää hidastanut juuri ollenkaan! Kaksikko tarkeni uida oikein hyvin!

5 kommenttia:

 1. Ihana Jäynä! Mitä PK-lajeja otatte treenattaviksenne/teillä jo on ohjelmistossa?

  VastaaPoista
 2. Voi miten kiltisti tytöt siellä poseeraa :D Tulivat selkeesti juttuun ilman ongelmia? :)

  VastaaPoista
 3. Bea,
  Me ollaan treenattu viestiä ja jälkeä. Luulen, että siinä on riittämiin pk-puolta meille :)

  Amy,
  Joo tuli toimeen! Ei tosin ollut eka kerta, kun treenattiin Ennan seurassa, niin tuttujahan ne on toisilleen :)

  VastaaPoista
 4. Pakko kysyä, et miten opetit tuon seinälle pakittamisen? (oli jossain postauksessa) itsellä on valkkari joka tekee mitä vaan ja oli aika vinha temppu:) toisaalta valkoinen saattaa olla vähän turhan raskas ja kömpelö, joten vois kokeilla belgille. Jäynä on ihan super tokohauva!:) meillä on vähän sama linja minibelgin kanssa, 10kk tulee 18pvä täyteen ja 26 korkataan alokasluokka:) jännää. Tsemppiä treeniin teille, kohta on TVA;)

  VastaaPoista
 5. Opetin Jäynän ensin peruuttamaan takajalat kirjapinon päälle, mikä oli helppoa, koska se osasi jo ennestään peruuttaa portaita ylös. Korotin kirjapinoa ja yhtenä päivänä otin sen vain pois ja käskin peruuttamaan seinälle. Tarjosi sitä tosi helposti, kun oli jo oppinut nostamaan takakintut korkean kirjapinon päälle. :)

  Tsemppiä belgin kanssa tokokokeeseen! :)

  VastaaPoista