lauantai 25. toukokuuta 2013

TK3

Ploki on viime aikoina muistuttanut lähinnä Jäynän koepäiväkirjaa, mutta eiköhän sekin korjaannu jatkossa. Nyt ei nimittäin ole hetkeen kokeita tiedossa ja toivon mukaan Neiti Näätä juoksee toiset juoksunsa joskus kesäkuun aikana. Merkkailua on ainakin ollut jo joitakin viikkoja, joten siinä mielessä se voisi juoksuja tehdäkin. Saas nähdä.Tänään käytiin siis kolmatta ja samalla viimeistä kertaa voittajan kokeessa. Kokeeseen valmistautumiseen kuului edellisenä päivänä tehty muutaman liikkeen kertaus ja retki uimarannalle. Valmistautumiset olivat ilmeisen onnistuneet, sillä tänään kisakirjaan merkattiin 297 pistettä, kunniapalkinto, 2. sija ja TK3-titteli.

Paikkamakuu 10
Seuruu 9
Liikkeestä istuminen 10
Luoksetulo 9
Ruutu 10
Hyppynouto 10
Metallinouto 10
Tunnari 8
Kaket 8,5
Kokonaisvaikutus 9

Ruutua jännäsin eniten. EVL-koirat olivat löytäneet ruudun huonosti, sillä se oli jotenkin koirille näkymättömissä. Jäynäkin kaarratti ensin hitusen vinoon, kun näki luultavasti ensin vain luoksetulon tötsät. Bongasi onneksi ruudun siinä juostessaan ja korjasi kurssiaan sen verran, että päätyi nätisti ruutuun ihan ilman turhia pysähdyksiä ja lisäkäskyjä. Tunnarissa Jäynällä kävi pieni kämmi ja kapula tipahti siltä, kun se kiepsahti sivulle. Muuten tunnari oli sitä samaa tasaisen varmaa työskentelyä.

Nyt viiden kokeen jälkeen uskallan jo jotain yleispätevää sanoa Jäynän koetyöskentelystäkin:
Jäynä on ollut ihan älyttömän varma suorittaja kokeissa! Minähän jännitän joka kerta enemmän tai vähemmän, mutta Jäynä ei reagoi minun jännitykseeni millään tavalla, vaan työskentelee ihan normaalisti. Mitä luksusta! Tästä kelpaa kyllä jatkaa kohti EVL-koitoksia! Hyvä Näätis!

19 kommenttia:

 1. Ihan mahtavat pisteet ja upea tulos! Onnea hurjasti :)

  VastaaPoista
 2. Onnea tosi paljon!:) Olitteko Kirkkonummen kokeessa?

  VastaaPoista
 3. Onnea! Jäynä on hieno, ja vähintään puolet kunniasta kuuluu toki kouluttajalle.

  VastaaPoista
 4. Isot onnittelut!! Upee Jäynä :>

  VastaaPoista
 5. Onnittelut!!! :) ootte te mahtavia!

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon onnitteluista! :)

  Jenni,
  oltiin.

  VastaaPoista
 7. SUPERISTI ONNEA TK3:SESTA!!! Ootte vaan ihan mielettömän hyviä! :D Ehkä me hei nähdään evl:ssä jossain vaiheessa?? ;D Onko sulla miten suunnitelmissa kuninkuusluokan korkkaus?

  VastaaPoista
 8. Vitsi kuinka hienoja tuloksia teette jatkuvasti! :D Onnea!

  VastaaPoista
 9. Työ ootte kyllä ihme koneita tällä saralla! Onnea!
  Voisinko palkata sut kesäksi meille, niin voisit treenata tuon Ipenkin "kuntoon"? :D

  Nim. Epämotivoitunut tokoilija

  Ps. Näin sut Purinalla alkukuusta. Tai siis tajusin sen kun näin Aksun autossa ja ihmettelin, että ompas tutun näköinen koira. Rataantutustumisessa sitten yhdistin nimen ja naaman. Yritin tulla juttusille, mutta jutustelit erään villakoiraihmisen kanssa, niin en tohtinut tulla häiritsemään.

  VastaaPoista
 10. SUPERIA!!

  Kaikki muu on jo kaiketi sanottu :)

  VastaaPoista
 11. Amy,
  Kiitos :) Vielä ei ole tarkkoja suunnitelmia EVL:n suhteen. Tänä vuonna se kyllä korkataan, mutta Jäynän pitäisi tosiaan tässä kesän aikana juostakin, niin ootellaan nyt vähintään ne ensin. Eiköhän me jossain kokeessa törmätä syksyn mittaan! :)

  Maria,
  Kiitti! :)

  Laura,
  No se olisikin mukavan leppoisa kesätyö :D Oikeastaan voitaisiin tehdä vaihto päittäin: Ota sä Jäynä agilitykouluun, niin minä otan Ipen tokokouluun ;) Olisit tullut Purinalla nykäisemään hihasta! :)

  Henna,
  kiitti! :)

  VastaaPoista
 12. HURJASTI ONNEA HURJAN HIENOLLE TOKOKOIRALLE <3 Lisäsin teidät linkkilistaamme;)

  VastaaPoista
 13. Paljon onnea! Jäynä on kyllä upea :)

  VastaaPoista
 14. Kiitos onnitteluista Ronja ja Tuuli :)

  VastaaPoista
 15. Onnea! Teidän kisaura on kyllä lähtenyt ihan loistavasti käyntiin, vaikka koira on noin nuori. On tainnut Aksun ongelmien kanssa painiminen auttaa sua tosissaan kehittymään ohjaajana ja opettanut uusia tapoja kouluttaa! Vaikeestakin koirasta on siis apua! (Yritän psyykata itteäni että Raxun kanssa pään seinään hakkaamisesta on jotain hyötyä tulevaisuudessa)

  VastaaPoista
 16. Suuret onnittelut vielä tätäkin kautta! :)

  VastaaPoista
 17. Jannika,
  Kiitos onnitteluista! Vaikea koira opettaa kyllä paljon. Ei Jäynäkään mikään harvinaisen helppo ja vaivaton treenattava ole, mutta kuitenkin "normikoira". Sellainen tuntuu helpolta vähän vaikeamman tyypin jälkeen. Oli aika monta ässää hihassa jo heti alkuunsa, kiitos Aksun. :)

  Sirkku,
  kiitos!

  VastaaPoista