sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Ja kun poutapilvet seilaa tuulenvireen matkassa, aikaa riittää meillä nauttia ja olla vaanOhhoh. Kesäkuu. En tiedä, missä vaiheessa toukokuu tuli ja meni, mutta tiedän, että parin viikon päästä on jo juhannus. Siis juhannus!! Sen jälkeen päivät alkavatkin jo lyhentyä ja aletaan taas matkata kohti syksyä ja pimeyttä, kesän ja valon sijaan. Aika kurja ajatus. Kesä on kaiken kaikkiaan suorastaan säälittävän lyhyt. Onneksi se vähä on sentään tähän mennessä ollut älyttömän aurinkoinen ja helteinen. Hieman helpottaa jokavuotista matkakuumettakin, kun jo ihan omalla takapihalla on ollut parhaimmillaan +29 astetta varjossa. En silti taida luopua matkahaaveista. Ainakaan kokonaan.

Kuluneet pari viikkoa ovat olleet kohtalaisen aktiivista aikaa meille. Aksu on kahlannut mutaojissa ja startannut agikisoissa (tuloksena 2 x HYL), Jäynä käynyt paimenessa (alkaa jo syttyä hommaan) ja Elkku on toimittanut tärkeää seurakoiran virkaa asiaankuuluvalla hartaudella. Itse olen aloittanut uudessa kesätyöpaikassa. Muutama uimareissukin on tehty erilaisin kokoonpanoin ja Aksusta on tulossa aika hyvä uimari! Nykyään se ei enää hirvittävän kauaa emmi, kun jo hyppää järveen. Toissakesänä uimista opeteltiin pelastusliivien kanssa ja silloin se näytti tältä. Alla sitten video eiliseltä uimareissulta. Pari vuottahan siihen meni, mutta nyt Aksu osaa uida!Minulla on kyllä blogin kanssa jonkinsortin jumikausi menossa. En millään meinaa saada päivityksiä aikaiseksi. Tämänkin säälittävän lyhyen postauksen kirjoittaminen vei monta iltaa!! Jännä, miten joskus saa tikustakin asiaa ihan hirveästi, mutta sitten toisinaan ei meinaa saada tekstiä ulos millään. Ei, vaikka sitä asiaa olisikin aika paljon. Kameran ulkoiluttamisesta en edes aloita, sillä sekin lojuu ihan laiminlyötynä jossain kameralaukussa. Hankala harrastus tämä bloggaaminen. Ja valokuvaaminen.

11 kommenttia:

 1. Hyvä Aksel!! :D
  Susta on tullut toosi hurja!
  T:Stella

  VastaaPoista
 2. Niin onki! Lähe joskus mukaan uimaan! En kyllä aio jakaa leluja sun kanssa, mut voit silti tulla mukaan. Vaikka kattomaan.
  T. Aksel

  ( :D )

  VastaaPoista
 3. Tulihan sitä postausta sinulta taas. ;)

  Mutta voi, hieno Aksel! Saispa Fantanki jotenki reipastumaan tuon uimisen suhteen, on vähän varovainen uimaan mennessä. :,)

  VastaaPoista
 4. Todellakin, postauksia odotellessa. Ja nää tavispostaukset on just parhaita <3

  Kauheeta koska en ole enää yksin sen kanssa miten panikoin kesän loppumista ja syksyn tuloa, sen täytyy tarkoittaa sitä että en ole kokonaan väärässä ja kesä on kohta ohi :D

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo Aksu ja Aksun kuraiset jalat -kuva! :D Ja eeeei, ei saa ajatella syksyä vielä!

  VastaaPoista
 6. Laura,
  Eiköhän se siitä reipastu! Etenkin, jos on kuitenkin kiinnostunut vedestä :) Aksu on pennusta asti tykännyt kahlata, mutta uida se ei osannut ollenkaan! Se piti sille pelastusliivien kanssa opettaa.

  jonna,
  Lisää tavispostauksia siis ;)
  Logiikkasi on suorastaan pettämätön! :o Kesä ON kohta ohi. Juhannuksen jälkeen tulee niin äkkiä heinäkuu ja heinäkuussa koko homma alkaa olla jo yli puolenvälin. Aika masentavaa. :D

  Sarita,
  No ei kyllä saisikaan ajatella. Vaan väkisin se tieto hiipii mieleen silti :D

  VastaaPoista
 7. Eih, nyt pitää ajatella kesää eikä syksyä! Minä en olisi kyllä osannut vielä ajatella ollenkaan syyskuukausia, kuin vain joidenkin kivojen koirajuttujen muodossa. Nyt mielessä on vain ohjelmatäytteinen kesä- ja heinäkuu. :)

  Mullakin on pienimuotoinen jumikausi meneillään. Välillä pitää oikein pakottaa itseni kirjoittamaan blogiin jotakin ettei se ihan unohdu.

  VastaaPoista
 8. Tässä on juhannukseen asti niin kiire, että väkisinkin ajatukset kulkeutuvat sinne elokuun loppupuolelle, lomaviikoille :)

  En siis ole ainoa jumikauden kanssa. Unohtuisi koko blogi tyystin minullakin, jos en pari kertaa kuussa päivittäisi. Pitkä blogihiljaisuus on aina niin hankala katkaista.

  VastaaPoista
 9. ALLEKIRJOITAN täysin viimeisen lauseen! Omakin kamera on jossain pölyttämässä.. ei kiinnosta bloggaaminen eikä valokuvaaminen. Jos tuota joskus saisi jotain kirjoittavaksi, jossain vaiheessa. Hävettää oma saamattomuus.

  VastaaPoista
 10. Se on yllättävän rankkaa! Yritin tänään ulkoiluttaa kameran, mutta eiköhän aurinko tietysti mennyt pilveen ja sitten alkoi vielä sataakin. Ei väkisin :D

  VastaaPoista
 11. Itsellä Se jämähti siihen, että olis vaan pitänyt neljä vuotta sitten ostaa Se 450/500d 1000d sijaan, haaveilen uudesta rungosta... Siksi kai kuvaaminen on jäänyt.

  VastaaPoista