torstai 1. elokuuta 2013

Kerrankos sitä erehtyyKATO HEI! Onks tää se keppi, jonka sä äsken heitit mulle???

Heitin lähinnä hammastikkua muistuttaneen pikkurisun pöheikköön ja Aksu palauttaa minulle jättimäisen karahkan. Se myös hieman turhan optimistisesti pinkoi eteenpäin kepin perään juostessaan. En minä sentään useiden kymmenien metrien päähän sitä kevyttä pikkurisua visko tuosta noin vain. Koirat, ma sanon!

ps. Mitä ihmettä? Elokuu! Iltalämpötila on tänään selvästi matalampi, kuin heinäkuussa: vaivaiset +13 astetta. Ulkona on sumua ja maa ukkospuuskan jäljiltä märkä. Tuntuu syksyltä.

6 kommenttia:

 1. Toi on niin perus :'D Aksu kelasi varmaan että kämänen risu mä hankin mamma sulle paremman.

  VastaaPoista
 2. Kyllä.. Syksy tulee. Parina viimepäivänä on metsässä tuntunut ja näyttänyt jopa hieman syksyltä. Pieni määrä lehtiä on alkanut jo kellastua ja pudota puista, niin vaan se kesä taas sitten oli ja meni. Toivottavasti tulee lämmin, kaunis ja pitkä syksy. Ajatuskin pimeästä talvesta saa ihon kananlihalle :D

  VastaaPoista
 3. Hahah! Loistava Aksel. :D

  Ja kieltämättä syksyn tuntua on jo kovin ilmassa. Eipä siitä ole kauaakaan, kun niiden helteiden aikaan oli niin kesäinen fiilis ja nyt sitten... Ja lisäksi etenkin täällä Lapissa on masentavaa huomata kuinka yöttömät yöt ovat ohi ja aletaan pikku hiljaa mennä jälleen kohti kaamosta.

  VastaaPoista
 4. Rebecca,
  Jotenkin näin sen on täytynyt asia pohdiskella :D

  Henna,
  Olen uskotellut itselleni, että ne kellastuneet lehdet johtuvat joko kuivuudesta tai sitten koivuissa taudista nimeltä koivunruoste! :D Mutta kyllä, syksyiseltä on tuntunut jo hetkittäin. Onneksi tänään on taas ollut lämmin päivä.

  Laura,
  Älkää te siellä Lapissa huolehtiko! Täällä etelässä on jo paaaljon pimeämpää kuin siellä nyt! :D

  VastaaPoista
 5. Hehe :) Ja sen kyllä uskon! Mutta mulla on aina vaan niin haikea mieli ku yöttömät yöt ovat ohi, ku rakastan niitä niin paljon. :D Ja kaamosta puolestani inhoan, onneksi siihen sentäs on vielä aikaa!

  VastaaPoista
 6. Meillä tehdään tuota samaa. Liekö kertoo jotain koiran itsetunnosta, kun ihan pokkana tuo väärän. "TÄMÄ se on!"

  VastaaPoista