sunnuntai 18. elokuuta 2013

Piirinmestaruusagilitya


Neliön sisälle on kaiverrettu hennosti "Joukkue 2013", ei vain kuvassa näy. :)

Lauantai-ilta vietettiin pitkästä aikaa agilitykisoissa Akselin kanssa. Vähän on ollut hidasta tämä kesän jälkeinen käynnistyminen uuteen kisakauteen, mutta eiköhän se tästä, pikkuhiljaa. Eilen oli siis Uudenmaan kennelpiirin piirinmestaruuskilpailut. Ehdittiin Aksun kanssa käydä treenaamassa peräti kerran ennen kisoja. Yksilökisoihin en ilmoittautunut ollenkaan, en oikeastaan tiedä miksi. Ei vain ollut sellainen olo. Jälkikäteen ei edes harmittanut, sillä kisapäivästä olisi tullut eittämättä liian pitkä sekä minulle että Aksulle. Ei olisi enää keskittyminen riittänyt joukkueradalle, joka siis päätti maksien kisapäivän ja joka alkoikin vasta illan jo hämärtyessä puoli yhdeksän maissa.

Joukkuekisan rata ei ollut mikään turhan hankala. Yksi ansapaikka heti alussa, toinen vähän myöhemmin ja siinä se. Varsin nopeatempoinen rata, jolta tuli useampikin nolla. Me olimme Aksun kanssa joukkueemme toinen koirakko, joten ennätin hieman katsella kuinka muut suoriutuvat alun ansasta ja loppuradasta ylipäätään. Oma vuoro jännitti jonkin verran, ei pahasti kuitenkaan. Aksu pysyi yllättävän hyvin lähdössä ja oli kivasti kuulolla. Ihan ei tehty niin nopeaa rataa, kuin mihin olisimme pystyneet, sillä jokunen kaarre venähti pitkäksi ja sorruin turhaan varmisteluun. Tulokseksi kuitenkin nolla ja hyvä fiilis! Tuli ihan sellainen olo, että täytyy selailla kisakalenteria vähän enempikin! Olisipa Aksu aina näin hyvin hallinnassa!

Kaikki joukkueemme koirat tekivät hienosti nollan ja sillä päädyttiinkin sitten tuloslistoilla kakkossijalle! Joukkuehopeaa piirinmestaruuskilpailuissa, ei hullummin!! Taisi muuten olla minun ensimmäinen kertani piirinmestaruuskisoissa. En ainakaan muista koskaan aiemmin niihin osallistuneeni!

9 kommenttia:

 1. Jee! Onnea hopeasta ja ennen kaikkea tuosta hyvästä fiiliksestä! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Hyvä fiilis on kyllä aina ihan parhautta! :)

  VastaaPoista
 3. Jee onneksi olkoon! Mahtaa tuntua extra-palkitsevalta kun nää saavutuksen tekee koiran kanssa joka ei ole se kaikkein helpoin harrastuskaveri :) Hyvä työ palkitaan!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Ja näinhän se on! Tuloksetkin tuntuvat ihan erityisen hyviltä, kun niiden eteen on nähty vaivaa, eivätkä ne ole tulleet ilmaiseksi :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos onnitteluista Laura ja Bea :)

  VastaaPoista