keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Olipa kerran talvi

Olipa kerran talvi. Se kesti noin kaksi viikkoa ja sitten tuli kevät. Sen pituinen se.Täytyy sanoa, että tämä oli surkein talvi vähään aikaan. Vetohiihtoa ehdittiin tehdä kahdesti ja toisella näistä kerroista lunta oli sen verran vähän, että hiekka puski lumen läpi jarruksi. Jäälle ehdittiin lenkille kerran. Tuntuu, kuin koko talvi olisi ollut itseasiassa yhtä pitkää syksyä vain! Rapaa on riittänyt. Kuva on otettu viime sunnuntaina ja nyt tuolla samaisella tiellä ei ole tuonkaan vertaa valkoista. Jos tässä on jotain hyvää, niin se, että treenikentät ovat taas sulana! Enää ei ole konsti eikä mikään löytää kenttää, jolla treenata ohjattua noutoa tai vaikka ruutua.Eilen treenattiin tottelevaisuutta Tiinan ja Ennan kanssa. Täytyy sanoa, että kahdestaan treenatessa tulee kyllä treenattua paljon harkitummin. Treenit pysyvät kohtalaisen lyhyinä ja ytimekkäinä. Saatiin myös tehtyä Jäynälle oikein pitkiä noutokapulan heittoja, kun oli apuohjaaja heittämässä kapulaa vielä pidemmälle! Ainoa, joka enää jarruttaa meidän tehokasta treenaamistamme, on aikaisin laskeutuva pimeys! Vaikka päivät ovatkin jo pidentyneet selvästi, tulee pimeä silti tosi aikaisin ja kun se tulee, niin se tulee ihan hetkessä!

Suuret kiitokset vielä kaikille TK4-onnitteluista!!

4 kommenttia:

 1. Aksua näyttää ihan naurattavan tuo lumitilanne.. :D Onneksi tästä varhaiskeväästä tosiaan löytyy niitä hyviäkin puolia :)

  VastaaPoista
 2. No onneksi tosiaan! Vaikka olisihan siitä lumesta voinut tovin pidempäänkin nauttia! Nyt ei edes ehtinyt tulla sitä valokuvauksellista kyllästymistä valkoiseen taustaan :D

  VastaaPoista
 3. Mulla on ikävä sitä kevättalvea auringossa, kantohakki jäi koematta, hiihtokausi jäi lyhyeen... no sisänsä hyvä puoli, että pääsee juoksemaan, kun puolimaraton hetki tulee vaan lähemmäs ja lähemmäs :-) Ehkä sen mejä-jäljekin pääsee kohta tekemään. Täällä on nyt tullut lunta, mutta kun plussaa on 3 ja se lumi on muutunut vedeksi, jään päällä on joko märkää lunta tai vettä. Kurja talvi tämä, inhoan pitkää kestänyttä rapakautta.

  VastaaPoista
 4. Meillä satoi tänään useampi sentti lunta, mutta lämpötila on plussalla. Tiet on siis hirveässä loskassa, mikä on aika ärsyttävää :/ Pitkittynyt rapakausi ei tosiaankaan ole kiva!

  VastaaPoista