torstai 6. helmikuuta 2014

Paras leluToisinaan heitän Aksulle lenkillä hihnan ja se saa leikkiä sillä ihan vapaasti. En ymmärrä mikä remmeissä viehättää, mutta Aksu on aina tykännyt leikkiä niillä, eikä se tarvitse niillä leikkimiseen edes mitään seuraa. Aksu jaksaa pyöriä väkkäränä hihnansa kanssa pienen ikuisuuden ihan yksinkin. Jäynällä sen sijaan on perinteisemmät lelut intohimonsa kohteena, nimittäin pallot ja frisbee. Tällä viikolla tehtiin ruutuakin frisbeepalkalla. En tiedä miksen ole aiemmin hoksannut ottaa frisbeetä palkaksi ruututreeneihin; Frisbee on palloon verrattuna paljon vaivattomampi heittää riittävän pitkälle!

Bloggerin esikatselutoiminto on hidastunut. Ensin ajattelin sen jumittavan vain väliaikaisesti, mutta nyt ongelma on jo jatkunut viikkojen ajan. Ovatko muut huomanneet saman (vai käyttääkö kukaan muu edes esikatselua)?

Lisäys klo 23.04: Mitkälie mainosrobotit ovat löytäneet tiensä blogiini ja marraskuun jälkeen blogger on ansiokkaasti torjunut yli 1500 roskapostiviestiä. Tästä johtuen klikkasin numerovahvistuksen käyttöön ja jos se ei auta torjumaan näitä roskaviestejä, joudun estämään anonyymin kommentoinnin kokonaan. Sen jälkeen lukijat tarvitsevat esimerkiksi google-tilin kommentoidakseen. Inhoan tuota sanavahvistusta, mutta kokeillaan nyt.

9 kommenttia:

 1. En tiedä käytätkö narupalloa, mutta sen saa heitettyä tosi pitkälle ihan pienellä vaivalla.:D Mä oon tykästynyt, koska Elsa tykkää kaahata pallon perässä pitkälle enkä saa normipalloa heitettyä tarpeeksi pitkälle. Elsa taas ei frisbeelle lämmennyt kun syksyllä kokeilin. Onko vinkkejä? Tuntuu ettei se mielellään ota sitä suuhun maasta, onko vain osaamattomuutta? Pitäiskö kotona treenata erikseen vain sitä nostoa? Ostin vieläpä sellainen hauskan pimeessä näkyvän version joka maksoi ihan hirveesti niin olis kiva päästä käyttämään.:D

  VastaaPoista
 2. Tokihan meillä on narupallo! Se onkin helpompi heittää! Tosin sellaisen olen sitten onnistunut heittämään korkealle mäntyyn, kun yritin singota sen koiralle :D Oli sen verran hyvä pallo, että jouduin kiipeämään sen sieltä puusta pois.

  Frisbee on aika hankala nostaa ylös maasta. Me ei erikseen treenattu nostoa, vaan lähinnä sitä kiinniottoa. :D Meillä koirat on olleet alusta asti ihan hulluina frisbeeseen, mutta eihän kaikki siitä tietysti innostu. :) En oikein osaa siihen siis vinkkejä antaa, kun meillä koirat on olleet siitä samantien niin innoissaan :) Tykkääkö Elsa vetoleikeistä? Aksun kanssa vedettiin noutokapulaa kilpaa ja sen kautta sain Aksun noutamaan halukkaammin tokossa.

  VastaaPoista
 3. Meillä Fiiliksellä yksi lempparileluista on sen omat pannat... Etenkin Hurtan pannat on sen mielestä hirmukivoja, kun niissä on vielä se pehmustettu osa. Nannin lempparilelua tuskin tarvitsee edes sen kummemmin mainita... :D

  Ja toi esikatselujuttu, niin mulla on kanssa ihan älyttömän hidas. Nyt ei enää aina edes aukea ollenkaan, herjaa vaan, että sivua ei voida ladata. Plaah.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on ihan sama juttu, että remmi on ehkä yksi parhaimmista palkoista jos muuta ei ole tarjolla. :D Pennusta asti on ollut hulluna niihin ja katkaisikin useamman hihnan kunnes vaihdettiin nahkaiseen.

  Mullakin tuon esikatselun kanssa on ongelmia, ärsyttävää..

  VastaaPoista
 5. Minulla on ollut sama ongelma noiden mainosrobottien kanssa. Päivittäin tuli varmaan 15 roskapostikommenttia ja jouduin itsekin laittamaan sanavahvistuksen päälle niin johan loppui. Täytyy kokeilla myöhemmin ottaa se pois, jospa ne roskapostitkin pysyisivät silti poissa jatkossakin. :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä Aksel! Ennankin mielestä sen yksi leveä pehmustettu kangaspanta on superkiva! :) Tänäänkin aamulenkillä pellolla se juoksenteli pitkät tovit pantansa kanssa kovin onnellisena, kun annoin sen luvan ottaa sen. Noutajahihnankin kanssa on kiva rallata. Pienet (ja helpot) on ilot!

  Enna liputtaa myös frisbeeruutujen puolesta! Meidän violetti pehmeä frisbee on Epan mielestä huippu! :) Se on kivan kevyt, lentää kivasti eikä ole hampaanrei'istä ja vetoleikeistä huolimatta edes hajonnut! Kätevä! Ennalla on todella kummallinen tapa yrittää tunkea kaikkia frisbee-leluja kaksinkerroin suuhunsa, en tiedä mistä se on moisen keksinyt.

  Munkin blogiin alkoi yhdessä vaiheessa kertyä tuota roskapostia ja oli pakko myös laittaa pieni laskutehtävä kommentoinnin yhteyteen. Loppui kyllä sen jälkeen!

  VastaaPoista
 7. Sarppa on samanlainen! Sille kelpaa myös fleksi :D

  VastaaPoista
 8. Jedi leikkii myös hihnallaan :D Millään muulla se ei sitten leikkisikään...

  VastaaPoista
 9. Riitta,
  Muistelinkin, että Fiiliksellä taisi olla myös oudot lempparilelut :D Hyvä, etten ole ainoa, jolla tuo esikatselu on hidastunut, koska silloin se vika on ainakin bloggerin (eikä esimerkiksi vanhahkon tietokoneeni).

  Emmi,
  Meillä on hihnat kestäneet hyvin leikkimistäkin! Tosin, meillä on ollut vain nahkahihnoja viime kesään asti, jolloin ostin grippihihnat (joilla ei saa leikkiä, jotta ne eivät tosiaan menisi rikki) :)

  Oona,
  Mulla on nyt sanavahvistuksenkin aikana tullut joitakin roskapostiviestejä. En tiedä kuinka se on edes mahdollista!? Mutta ei niitä enää samaan tahtiin keräänny, kuin aiemmin. Onneksi. Jos alkavat lisääntyä, niin pakko se on sitten miettiä tuota googletilin jne pakollistamista kommentoinnissa :(

  Tiina,
  Aksu sai tällä viikolla postissa sellaisen ihan lerpun frisbeen ja Aksukin on sitä kantanut kaksinkerroin suussaan. Se on kait helpompi nostaa siten maasta ylös? en tiedä :) Jäynä vain tapporavistelee sitä frisbeetä :D

  Veera,
  Aksukin tykkää fleksistä! Toinen menikin rikki, kun se heitteli sitä. :D

  Jannika,
  Hihnalla leikkivä koira on siinä mielessä kätevä, että jos unohtaa ottaa ageihin lelun mukaan, niin hihnakin käy :D

  VastaaPoista