lauantai 22. helmikuuta 2014

TK4 Jäynämöinen
Saatiin tällä viikolla varasijalta paikka tokokokeeseen Jäynän kanssa ja tokihan tartuttiin koetilaisuuteen, kun kerran sellainen koitti! Tänään sitten herätyskello herätti ajoissa aamulla ja hetken piti ihan miettiä, minne oikein olinkaan mukamas lähdössä..

EVL-koiria oli tusinan verran, yksilöliikkeet tehtiin kaikki kerralla ja paikallaolot oli yksilöliikkeiden jälkeen. Jäynä ja minä olimme suoritusvuorossa viimeisinä, joten odottamista riitti yllinkyllin! Jäynällä oli virtaa vähän liikaakin, joten huolimattomuusvirheitä tuli sinne sun tänne. Paikallaolot, metalli ja tunnari olivat meidän onnistuneimmat liikkeet ja niistä tuli kympit. Luoksetulo, kaukot (???) ja zeta olivat huonoimmat (niistä kutoset). Treeneissä Jäynä tekee aina zetan vaihdot oikein, mutta koetilanteessa homma vain ei suju. Loppupisteet riittivät kuitenkin kämmeistä huolimatta ykköstulokseen ja sehän oli sitten Jäynän kolmas EVL1-tulos. Mielenkiintoista nähdä kuinka tämän tavoitteen saavuttaminen näkyy tulevissa kokeissa: Väheneekö jännittämiseni vai pysyykö se edelleen ennallaan. Toivoisin tietysti sen vähenevän, koska välillä jännittämiseni menee ihan överiksi ja olen mm. unohtanut kesken liikkeen kumpi luoksetulon pysäytyksistä tulee ensin, seisominen vai maahanmeno, vaikka vielä ennen kehää se on ollut minulle päivänselvä asia. En ymmärrä miksi jännitän tokoa niin hulluna, sillä agilitykisoja en jännitä juuri ikinä (poikkeuksiakin on ollut, kuten sm-kisat ja piirinmestaruuskisat).

Jäynä sai siis TK4-tittelin ja TVA-titteliin se vaihtuu siinä vaiheessa, kun saadaan näyttelyistä vähintään se H. Ihan lähiaikoina ei olla näyttelyihin syöksymässä, mutta jospa kesällä sitten! Valiobileitä voidaan kyllä viettää jo ennen sitä näyttelytuloksen saavuttamistakin, sillä tärkeimmät tulokset ja isoin työ on jo joka tapauksessa tehty! Kasvattajalle suuret kiitokset koirasta, Jäynä on mahtihurtta. Kiitokset myös meitä kouluttaneille ja meidän kanssa treenanneille; jatketaan harjoituksia! Liitin postaukseen vielä meidän tsemppibiisin, jota on tullut kuunneltua tokokoereissuilla aikas monta kertaa. Melkoisen mahtipontinen viisu, mutta niiiiiiiiiiiiiin hyvä.

33 kommenttia:

 1. Wuhuu! Huikeeta! Suuret onnittelut! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea vielä kerran, mahtavaa! :) Torstaiset (tai no perjantaiset) yötreenit kannatti. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Selvästi! :D Treenattiin sattumalta vielä samaa kuviota, mikä oli kokeessakin (metskussa ruutu oli suoraan hypyn takana).

   Poista
  2. Ai oli! :D Aika hyvin valitut treenikuviot siis!

   Poista
 3. Kiitos kaikille onnitteluista! :)

  VastaaPoista
 4. En malta olla laittamatta tännekin onnitteluja. Upea saavutus teiltä molemmilta, onnea!

  VastaaPoista
 5. P.S. Ihan "pikkuisen" herkistää tuo kappale.

  VastaaPoista
 6. Ihan mieletöntä! Paljon onnea! :)

  VastaaPoista
 7. Huikeeta! Loisto tiimi! Onnea!!! :-)

  VastaaPoista
 8. Onnea vielä tätäkin kautta!:)

  VastaaPoista
 9. mahtavaa! Oikein paljon onnea :)

  VastaaPoista
 10. Onnea vielä täälläkin! Ootte hieno tiimi! :)

  VastaaPoista
 11. Kertakaikkiaan huippujuttu! Olette mahtava tiimi yhdessä, onnea kovasti! :-)

  VastaaPoista
 12. Hei ihan mahtavaa! Onnee onnee paljon! (:

  VastaaPoista
 13. No wau, siinä ei sitten kauaa kyllä mennyt! Paljon paljon onnea!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Ei tosiaan! Viimeinen ykkönen tuli ihan yllättäin ja olen edelleenkiin vähän sellaisessa "ai se on TK4 muka jo?" -olotilassa :D

   Poista
 14. Onnea ihan mielettömästi TVA:sta! Ootte kyllä tositosihyviä :D
  Ja on kyllä herkistävä biisi. Sopii kyllä tähän tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
 15. Kiitos vielä onnitteluista! :) :)

  VastaaPoista