tiistai 27. toukokuuta 2014

Mä vien sut rannalle ja sieltä suoraan baanalle

Viime viikonloppuna tehtiin retki vanhaan kotikaupunkiin. Testattiin vieläkö Aksu miltein kolmen vuoden jälkeen löytäisi vanhan kodin ovelle ja löysihän se! Määrätietoisesti kiskoi meidät vanhan oven eteen ja alkoi ulista ja heilutti häntäänsä ilahtuneena. Hassu! Kierreltiin vanhoja lenkkireittejä ja käytettiin koirat rannalla uimassa. Kotiin ajettiin grillin kautta.Kesällä on niin kiva tehdä kaikkea extraa ja kuluttaa aikaa ulkona. Kaupungissa asuessani kaipasin aina väljemmille vesille, mutta nyt, kun vierailtiin vanhoilla kotinurkilla, niin olihan siinä kaupunkiasumisessa puolensa. Ainakin kesäisin!Rannalla oli hauskaa katsoa koirien erilaisia vesileikkejä. Jäynä mieluiten ui ja noutaa vaikka keppiä vedestä, kun Aksu taasen tykkää lotrata rantavedessä. Se kauhoo vettä suuhunsa ja antaa sen valua lörppöhuuliensa välistä ulos. Näyttää hölmöltä, mutta on ilmeisesti ihan tosi kivaa.  Jäynä on kyllä ihan tosi innokas uimari. Se otti merestä vainun jo paljon ennen, kuin meri edes näkyi. Sillä oli sen jälkeen suunta selvä ja päättäväisesti yritti jokaisen oikopolun kautta kirsunsa johdattelemana rantaan.

Jäynä muuten kävi tässä taannoin ainakin toistaiseksi viimeisessä näyttelyssään ja sai sieltäkin H:n! Oli aika kiva ylläri ja nyt Jäynä on ihan todistetusti hyvä koira.  Mikä helpotus, että se pakkokakkonen tuli loppujen lopuksi niin helposti!

2 kommenttia:

  1. Jedi ottaa kanssa vainun vedestä jo kaukaa. Sitten alkaa ulina ja olisi pakko päästä läträämään. Saman tien kun hihna lähtee on Jedi rantavedessä odottamassa lelun heittoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana! :D Ulisemalla saa varmasti pointtinsa selväksi paljon paremmin!

      Poista