perjantai 11. heinäkuuta 2014

Olisipa aina kesäAksu on pudottanut karvaa aivan hullun lailla, mutta on kummallisesti kyllä edelleenkin aika tuuheaturkkinen. Se oli paljon kaljumpi toissakesänä. Kastraatio ei tehnyt Aksun turkista mitenkään erityisen paksua tumppukasaa (oikeastaan päinvastoin), mutta selkeät karvanlähtöajat se kyllä vei mennessään. Ennen runsaat karvanlähdöt ajoittuivat kevääseen ja syksyyn ja kestivät vain joitakin viikkoja kerrallaan. Nykyään karvanlähtö on paljon jatkuvampaa.Helteet tekivät comebackin ja olemme käyneet useammankin kerran lammella uimassa. Jäynä miltein asuu lammessa aina, kun sinne menemme ja koska Aksun mielestä lampi on täynnä, jos siellä on Jäynä, niin Jäynä on saanut aina välillä harjoitella itsehillintää rannalla, jotta Aksukin on päässyt uimaan. Kesässä kyllä on parasta lämpimät ja valoisat illat! Kivaa, kun töiden jälkeen ehtii tehdä vaikka mitä ja lammella tarkenee istua ilman tundravarusteita.Miksei aina voi olla kesä? ♥ Tai miksei kesä voisi ainakin olla paljon pidempi, kuin mitä se on? Taas tuntuu siltä, että kaikki kesäviikonloput loppuvat kesken. Niin paljon kaikkea kivaa olisi kiva ehtiä tekemään, mutta kesä on auttamatta liian lyhyt kaiken toteuttamiseen!

10 kommenttia:

 1. En muista yhtään kuinka pitkään olen teidän blogia lukenut, mutta tämän postauksen kuvia katsellessa tuli ensimmäistä kertaa mieleen: Aksu ei jotenkaan näytä enää aivan samalta. Aksu on siis vanhentunut. Ei mikään pikkupoika enää <3

  Ja kyllä, kesä on aivan liian lyhyt! Ja vaikka pitkälle onkin valoisaa, näin yhden koiran ja kahden hevosen kanssa tuntuu toisinaan, että päivät vain ovat auttamatta liian lyhyitä :D

  VastaaPoista
 2. Katsoin itsekin joku päivä jotain vanhoja kuvia ja Aksu ei tosiaankaan enää näytä samalta! Se on äijääntynyt :D Täyttäähän se tänä vuonna jo 6v (vaikea uskoa!).

  Pari koiraa ja heppaa vie kyllä varmasti aika tehokkaasti ajan! :D Miten ikinä sun aika riittää!

  VastaaPoista
 3. Olisipa meidän koirilla ollut edes joskus säännölliset karvanlähtöajat. :D Mutta ei, molemmat tiputtelevat karvojaan läpi vuoden, huoh. :D

  VastaaPoista
 4. Jäynällä on tosi selkeät karvanlähtöajat! Tulee likipitäen yhtä harvoin, kuin sen juoksut :D Mutta sen kerran, kun sillä sitten karvanlähtö on, niin meillä hukutaan karvoihin! Aksusta jo yksistään lähtee paljon, mutta kun lisää siihen Jäynän, niin karvaa on kaikkialla.

  VastaaPoista
 5. Fanta on myös pudotellut karvaa nyt hullun lailla! Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun siitä oikeasti on lähtenyt niin paljon karvaa. Sen takapää oli yhdessä vaiheessa täynnä niitä nypittävän näköisiä karvatuppoja. Karsta pääsi kunnolla töihin :,D
  Kesä on kyllä tosi mukavaa (ja rentoa, treenit jääneet vähemmälle heh) aikaa, mutta täällä Lapissa meiningin meinaavat välillä pilata pahasti nuo sääsket... :,D Tympeä laittaa välillä iltalenkeille pitkät vaatteet, vaikka onkin lämmin, koska ilman niitä kutiaa joka puolelta sääskien pistojen vuoksi.

  VastaaPoista
 6. Sääsket ei kyllä ole kivoja! :< Eikä punkit. Meillä ei lentoötököitä ole vielä ollut juuri nimeksikään (ilmeisesti kylmien kelien takia), mutta punkkeja on ollut senkin edestä! Kesän ainoat huonot puolet!
  Fanta päätti vaihtaa biksut päälle ihan huolella sitten :D Muistan, kun lapsena hoidin naapurin saksanpaimenkoiranarttua silloin tällöin. Keväisin oli kiva harjata sitä, kun osan karvatupoista pystyi nyppäämään ihan ilman harjaakin irti ja ne karvat irtosi sellaisina tuppoina :D

  VastaaPoista
 7. No jep! Tosin täällä Lapissa sit ei onneksi tartte noista punkeista huolehtia, kun ei niitä onneksi oo.
  Aaa :D Felixillä tulee aina niitä tuppoja jossakin vaiheessa, vaikka kuinka harjaisi!

  VastaaPoista
 8. Kesä saisi olla oikeasti paaaaljon pidempi! Mua ahdistaa jo nyt se että ihan kohta on taas pimeää ja kylmää, etenkin kun koko kesän alku oli vaan vesisadetta ja kylmää, minkä takia valmiiksi lyhyt kesä tuntuu vielä puolta lyhyemmältä.

  VastaaPoista
 9. Laura,
  Te onnekkaat! :D Tosin inhoan kyllä sääskiäkin :D

  Jannika,
  No sanos muuta! Heinäkuu on jo puolessavälissä. Elokuussa on aina jo vähän sellainen syksyfiilis, etenkin loppupuolella. Tämä kesä ei kyllä ole ollut kelien puolesta mikään paras mahdollinen! Syksy sitten on ihan järkyttävän pitkä, pimeä ja huonolla tuurilla tosi sateinenkin. Plääh.

  VastaaPoista
 10. Miten sait nui kommentit ja tunnisteet tekstin otsikon alle? entäs tuon kansiokuvan tunnisteiden eteen? :o vastaathan plokiini, kiitos!
  oikeitaunelmia.blogspot.fi

  VastaaPoista