lauantai 7. helmikuuta 2015

Agia agin perään

Olen diagnosoinut itselläni writer's blockin. Blogiin kirjoittaminen on hankalaa. Aloitan monta kertaa, mutten koskaan pääse loppuun asti. Tämä on noin miljoonas yritys päivittää blogi.Tammikuu oli agilitykuukausi. Treenasimme ja kisasimme ahkerasti Jäynän kanssa. Kovinkaan nollavoittoinen ei meidän tuloslistamme ole, vaan pikemminkin hyvin hyllypitoinen. Saatiin onneksi muutama hyppärinolla aikaiseksi. Hyppäreillä ollaan oltu parhaimmillaan sijoilla 4./55 ja 5./63. Ei siis todellakaan ole jääty kauas serteistä! Vielä, kun saisin itseni liikkumaan reippaammin ja Jäynän kisatottelevaisemmaksi, niin alkaisi niitä nollia tulla sujuvammin. Tällä hetkellä etenkin agiradat päättyvät useammin minun keskeyttämiseeni, kuin siihen, että oltaisiin päästy ihan jopa maaliin asti. Jäynällä on aika lennokkaat kontaktit ja kun kontaktivarmuutta tavoitellaan, niin niillä 4off-kontakteilla ei Jäynä saa enää jatkaa rataa ja vien sen ulos radalta.

Yksissä kisoissa kävi muuten se, minkä olen pelännyt käyvän. Puin Jäynälle väärää pomppaa. Luulin, että se on meidän pomppa, jota puin Jäynälle, mutta onneksi tajusin virheen siinä vaiheessa, kun kiinnitin takkia ja se olikin silakka-Jäynälle aivan liian löysä. Oma takkikasamme oli parin metrin päässä. Pomppa löytyy joka toiselta agikoiralta ja pitäisi todellakin nimikoida omien koirien takit, jotta ne ehkä sitten palautuisivat kotiin, jos ne joku vahingossa ottaisi. Pitäisi vain keksiä jokin helppo tapa läntätä vaikka oma puhelinnumero koirien takkeihin. Lastentarvikepuolelta löytynee miljoona helppoa tapaa nimikoida vaatteet. Pitää joskus perehtyä.

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaminen - mikä tuska!
    Monta päivitystä olen kirjoittanut mutten julkaisut. Ehkä pitäisi hieman stempata mutta en ole saanut aikaiseksi. Ehkä tämän kirjoituksen myötä voisinkin tehdä pienen tokokoosteen :-)

    VastaaPoista
  2. Tuska totta tosiaan! Mullakin on monta luonnosta, mutta julkaistua en ole saanut niitä pitkiin aikoihin! Kirjoita ihmeessä joku tokokooste! :)

    VastaaPoista