sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Eikä tarvittu edes furminaattoriaPäätin pikaisesti ennen saunomista kammata Aksusta muutaman tupon karvaa irti. Huomaa, että karvanlähtö on alkanut. Muistan, kun joku joskus täällä blogissa kysyi kuinka jaksan harjata koiraa niin kauan, että saan siitä tuollaisen kasan karvaa irti. Voin sanoa, että tuon kasan muodostamiseen ei näin karvanlähtöaikaan mene kuin ihan pieni hetki. Kevät!

Kampa on kyllä erinomainen. Furminaattorikin meiltä löytyy, mutta Aksulla on aika karhea karva ja furmis lähinnä katkoo päällikarvaa. Valkoinen karva pehmeni kastraation jälkeen ja siinä on furminaattori toiminut tänä keväänä aika hyvin pohjavillan irroittelussa.

7 kommenttia:

 1. No oho! Meiltä ei varmaan saisi tuollaista kasaa vaikka harjaisi molempia koiria useamman tunnin. :D

  VastaaPoista
 2. Killestä kans lähtee tuollainen määrä hetkessä, kun on karvanlähtöaika. Elsalta varisee lähinnä kokoajan vähän sinne tänne, sillä kun ei pohjavillaa edes ole.

  VastaaPoista
 3. Ella,
  Niin on! Ja ihmeellisesti sitä riittää kokoajan lattioillekin :D

  Milena,
  Meillä ei Jäynästä saa tuollaisia kasoja karvaa irti, mutta Aksusta saa. Kummallisinta on se, että viikon päästä voin harjata siitä samanlaisen kasan karvaa, eikä se silti näytä kaljuuntuneen :D

  Jenni,
  Killestä varmasti lähteekin! :)

  VastaaPoista
 4. Huh, melkoinen karvakasa :D :D Onneksi meiltä ei lähde karvaa ihan tuolla volyymillä :D

  http://kelpiecapo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Tulin mainostamaan että me ollaan palattu blogimaailmaan ;)

  PS. Nauran tolle kuvalle kun tiedän niiiiin hyvin miten paljon sitä karvaa irtoaa karvanlähtöaikana! :DD Eikä tosiaan tarvitse kuin muutama veto harjalla niin sitä karvaa on muovikassillinen! :D

  VastaaPoista
 6. Ista,
  Heh :D Kannattaa olla onnellinen! Meillä on karvaa ihan jokapaikassa nyt!

  Henni,
  Oo, täytyy tulla kurkkaamaan teidän blogi :)

  VastaaPoista