maanantai 9. maaliskuuta 2015

Hurraa! Eka agiserti!Jos jonkin asian kanssa on tahkottu agissa Jäynän kanssa, niin kontaktien. Viime keväänä huomattiin, että Jäynä juoksee etenkin puomilla kilpaa tuomarin kanssa (ja viisveisaa minusta). Siitä lähti liikkeelle meidän kontaktiprojekti. Tänä vuonna on kisattu ahkerasti, mutta tuloksilla ei ole voinut juhlia. Pahimmillaan ollaan päästy radalla kolmannelle esteelle, kun on jo tullut eka kontaktieste vastaan ja Jäynä on loikannut, jolloin olen keskeyttänyt radan.

Eilen kuitenkin osui tassut kontaktipinnoille, esteet juostiin oikeassa järjestyksessä ja kun aikakin oli nopsa, niin tuloksena oli agiserti! Jee!! Tämä tuntui ihan hirmuiselta erävoitolta. Tavoitimme vihdoinkin kisoissa sen sopivan vireen ja Jäynä esitteli sitä osaamistaan, mitä se on yleensä väläytellyt vain treeneissä. Tuskin ottaa sitä tavaksi näin helposti, mutta ehkäpä vielä joku päivä saan nauttia tästä vireestä vähän enemmänkin. Se on ainakin tavoite. 

Juhlistimme Jäynän kanssa sertiä ostamalla grillimakkaran kisapaikan buffetista. Se olikin ensimmäinen grillimakkara tälle vuodelle.

10 kommenttia: