sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Toka rallykoeViikko sitten viikonloppuna käytiin rally-tokoilemassa. Aksulle koe oli toinen tätä laatua, Jäynälle ensimmäinen. Säät suosivat ja päivä oli yllättävän kesäinen, tarkenin ilman takkia koepaikalla auringon paistaessa. Koiratkin kävivät uimassa kokeen päätteeksi. Jäynä haikaili uimaan heti, kun koepaikalle saavuttiin (haistoi meren), mutta joutui odottamaan.

Aksun kanssa uusittiin heti eka kyltti. Se ei ollut ollenkaan hommassa mukana. Skarppasi kuitenkin loppua kohden ja haali kokoon peräti 93 pistettä. Jäynä tuijotteli radan aluksi kaikkia kylttejä ja merkkejä sillä silmällä. Selvästi yritti päätellä onkohan tehtävän nimi ruutu vai ohjattu nouto. Teki ihan ok hommia, sai 100 pistettä ja sijoittui toiseksi. Jäynä muisti hauskasti kehästä poistuttuamme, että tottelevaisuuden jälkeen palkkaa saa autosta! Edellinen tokokoe on käyty helmikuussa 2014 ja hyvin oli muistissa palkan paikka.

Oli ihan hauskaa vaihtelua tehdä jotain muuta, kuin agilitya. Rally on myös siitä kätevä laji, että sitä voi treenata vaikka omalla pihalla tai olkkarissa toisin, kuin agilitya ja metsäjälkeä

5 kommenttia:

 1. Onnea hienoista pisteistä! Suunta vaan kohti seuraavia kisoja :) Aksuakaan ei selvästi homma jännittänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ei jännittänyt, vaikka vähän se oli poissaoleva. Jotain rutiinin puutetta kenties. Ei ehkä tajunnut tulleensa tottelemaan :D

   Poista
 2. Onnea hienoista pisteistä!:) Rally on kyl hyvää kotiaktivointia, varsinkin pimeinä talven iltoina tuli enemmän rallyjuttuja tehtyä olkkaritreeninä.:)

  VastaaPoista
 3. Jenni,
  Kiitti :) Totta, rally on kyllä hyvää kotiaktivointia!

  Eeva,
  Kiitoksia! :)

  VastaaPoista