torstai 18. kesäkuuta 2015

Se on se fiilis mitä etsitMaanantaina oltiin taas iltakisoissa Jäynän kanssa. Eka rata meni sähläämiseksi ja keskeytin radan kepeille, kun pakka hajosi niiden kohdalla lopullisesti. Ennen tokaa rataa kävin lämmittelyesteillä purkamassa Jäynän virtaa ja keräsin omat ajatukset kasaan.

Toka rata oli ekaa hieman teknisempi ja kävelin lähtöalueelle melkolailla ilman odotuksia. Yllättäin sitten saatiinkin tehtyä onnistunut rata ja ihan kivalla ihanneajan alituksella! Taisi olla eka kerta ikinä, kun saatiin kunnon onnistuminen kisoihin. Rata tuntui sujuvalta ja meno oli enimmäkseen vaivattoman tuntuista. Fiilis radan jälkeen oli kiva ja erityisen hauskaa oli tietysti se, että onnistuminen näkyi myös tuloslistoilla! Jäynä sai näet tokan agisertinsä! Eka sertihän tuli maaliskuussa, joten Jäynä voi ottaa vastaan kolmannen sertin (ja sitä myöden valioitua) ensi vuoden maaliskuusta lähtien.


Kuvasta kiitos Pätyselle (lupa kuvan käyttöön kysytty)

Vaikka tulokset on olleet viime aikoina äärimmäisen hyllypainoitteisia, ei tämä kausi ole ollut mikään huono. Kontaktit on parantuneet ja haalittiin kasaan yksi hyppyserti ja kaksi agisertiä.

4 kommenttia: