tiistai 28. heinäkuuta 2015

Mutta elämähän käy aivan mahdottomaksi jollemme tiedä onko sunnuntai vai keskiviikko

Näiden postausten otsikointi on toisinaan hyvin hankalaa..Bongasin kesäkuussa alesta Back on Trackin sadeloimen ja tilasin sen Aksulle. En usko kankaan terveysvaikutuksiin ja vaihtoehtona botille olikin sadepomppa. Kun sitten alennuksen takia hintaero näiden kahden merkin välillä oli pieni ja pomppa on tuttu talviversiona, päädyin ostamaan kokeiluun botin. Toivoin, että toisin kuin pomppa, bot pysyisi paikoillaan ilman takajaloille tarkoitettuja kuminauhoja. Yhdellä lenkillä testattiin uutta takkia ja sen perusteella ihan onnistunut ostos! Takki pysyy, eikä keikahda toiselle kyljelle. Sadeloimessa ei ole sitä vähän hassua häntäreikää, mutta se ei ole ongelma, koska Aksu kantaa häntää matalalla.

Selasin kisa- ja koekalentereita ja jotain ajatuksia syksyn menoista on alkanut jo muotoutua. Eilen kuitenkin huomasin järkytyksekseni, että kalenterissani on viimeinen viikko menossa! Joudun ostamaan uuden. En tosiaankaan muista kaikkia suunniteltuja menoja ja kaikenmaailman ilmoittautumisaikoja, jos en niitä johonkin kalenteriin merkkaa ylös.

4 kommenttia:

 1. Meillä ei ole tuota sadeversiota, mutta verkot ja topat löytyy. Nekin sen vuoksi, että tuntuvat olevan ainoita, jotka istuvat. Tykkään myös säädettävistä jalkaremmeistä. Häntäaukko on ihan kummallisesti, eikä omien karvakorvien häntä ainakaan osu niissä kohdilleen. Mutta kantavat myös aika alhaalla lenkeillä, joten ei tosiaan ole ongelma täälläkään. :)

  VastaaPoista
 2. Ne säädettävät jalkaremmit on tosiaankin plussaa. Tosin yhden lenkin perusteella meillä ei välttämättä ole tarvetta niille ollenkaan, mikä on hyvä. Aksu näet inhoaa niitä :D

  VastaaPoista
 3. Mä oon tykännyt BOTeista juurikin istuvuuden takia. Mun koirilla on korkealla kannettu tiivis kippurahäntä, joka ei sovi sitten niin mihinkään takkiin. Verkkobotin takaosa on kuitenkin niin pitkä, että ottamalla reilun koon meidän hännät mahtuu sinne alle ja takki pysyy silti paikallaan. Sitten jos enemmän riehuu niin jalkaremmit vielä niin johan pysyy. :)

  VastaaPoista
 4. Kätevää, että teillä mahtuu takin alle kippurahännät kokonaan! :D

  VastaaPoista