sunnuntai 13. joulukuuta 2015

I could give up shopping, but I'm not a quitter

Jostain syystä on aina hauska lukea mitä muut on ostaneet messarista, joten päätin kirjoittaa omatkin ostokset blogiin. Tänä vuonna tosin huomasin, että olen saavuttanut sen pisteen, kun koiriltani ei puutu juuri mitään! Ostoslista oli siis erittäin lyhyt.


Tavoitteenani oli löytää avaimenperä itselleni, lussupallo Aksulle ja suojakannet Aksun rokotustodistukselle. Kaikki kolme löytyi ilman sen kummempaa etsimistä ja olisin voinut lopettaa shoppailut siihen, mutta kuten kaikki messarin kojuille eksyneet tietävät, ei se toimi niin.

Nameja löytyi messarista jälleen ihan kivalla alennuksella ja nyt on koirien "karkkikaappi" ääriään myöden täynnä! Omien koirien lisäksi namituliaisia sai siskoni havannankoira Coco, jolle kulkeutui tuliaisina myös muutamat nappulapussit. Pikkukoirille sopivia ruokapusseja oli tänäkin vuonna mukavalla alella myynnissä.


Paras löytö oli kuitenkin se vähiten tarpeellisin eli hihna! Aksulla ja Jäynällä on hihnoja reilusti yli omien tarpeiden, mutta jos nyt kohdalle osuu kymmenen euron nahkahihna, niin pakkohan se on ostaa! Toisaalta olin kyllä vähän haaveillutkin toisesta kapeasta nahkahihnasta ja nyt sen sitten sain.

Mitä te muut ostitte messarista? Vai jäikö messari välistä tänä vuonna? 

16 kommenttia:

 1. Jäi välistä. Ehkä ensi kerralla minäkin pääsen katsomaan - ensimmäistä kertaa! Minulla on tuollainen avaimenperä villiskuvalla ja se on kestänyt vaikka kuinka monta vuotta. Pitäisi päivittää aussieen, jos jostain tulisi vastaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mitä rotua tuo esittää, mutta menee mielestäni vähän mistä vain paimenkoirasta :) Toivottavasti pääset ensi kerralla messariin! Tosin valmistaudu köyhtymään :D

   Poista
 2. Mun ostokset jäi ihan törkeen pieniksi.:D Vähän petyin itseeni kun ei lähtenyt mopo keulimaan..:D Mä ostin hauhaulta ison kasan niitä isoja pusseja kanafileitä! Olisko ollut kuusi isoa pussilla kolmellakympillä (harmittaa etten ostanut toista satsia, kun nää on just parhaita nameja irtiololenkeille..). Sit ostin Killelle valjaat. Itselle tietenkin iso pussi lakuja.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D No mutta säästit rahaa! Tiedän silti tunteen, koska omatkin ostokset jäivät ihan tosi pieniksi joihinkin edellisvuosiin nähden :D

   Poista
 3. Lussupallo on siskonkin suosikki! Tosin meillä ei ole tuollaista kätevää vetonarua siinä. Toivottavasti teille kuuluu kaikin puolin hyvää, paljon terkkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lussupallot on Aksun mielestä ihan parhaita :D Meille kuuluu kyllä hyvää, toivottavasti myös teille :)

   Poista
 4. Sulla on vaan niin yksinkertaisen kaunis blogi! Pikkasen kateellinen :P
  Mutta joo mun messushoppailu karkas käsistä aika pahasti :D Mukaan lähti viisi grippiä, kolme narupalloa, teddypatukka, kaksi kehua, kepeä taipaleen fleecetakki, kolme pantaa, tunnareita, ohjatunnoudonkapula, kaksi JW örkkiä, tennispalloja, nahkacollie avaimenperä, näyttelykansio, 15kiloa nappuloita, muutama kilo lihoja, pari pussia luita....... tuli osteltua koko ensi vuoden edestä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse olen tykästynyt sinun blogisi ulkoasuun. :)
   Miten ihmeessä jaksoit kantaa kaikki messuostokset kotiin!? :D Minusta tuntui, että jo näissä omissa vähäisissä shoppailuissa oli enemmän kuin tarpeeksi rahdattavaa! :D

   Poista
  2. Ensimmäisenä päivänä kannoin kaikki krääsät ja seuraavana päivänä ruuat. Ei paha! :D

   Poista
 5. Nyt oli ensimmäinen vuosi pitkään aikaan, etten käynyt messarissa. Yleensä mukaan on tarttunut puruluita, parin kilon nappulapusseja nameiksi ja joku patukka tms.

  Taluttimia, pantoja ja muuta vastaavaa ei jumapliude enää tähän talouteen tarvita yhtään enempää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, olen päättänyt myös, ettei meille tulee enää yhtään hihnaa ja pantaa :D Silti olen tänä vuonna ostanut hihnan ja pannan. Hups? :D

   Poista
 6. Itse kävin myös messarissa ja ihan ekaa kertaa! Ensin kävin ihmettelemässä vähän näyttisaussieita ja sen jälkeen kahmin kaikki mahdolliset ilmaisnäytteet sekä ihan maksullistakin tavaraa. Ostin alustan häkkiin, pari lelua, törkeän halpoja luita (jotka painoi ihan tuhottomasti!) sekä nappuloita. Enemmänkin olisi tullut ostettua, jos olisi ollut käsiä, joilla kantaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan varmaan ostettu samoja halpoja luita, koska myös nää mun painoi ihan älyttömästi!! :D Toisaalta onni, ettei ole enemmän käsiä, joilla kantaa, koska siinähän sitä vasta köyhdyttäisiin. ;D

   Poista
  2. Varmaankin noita yläkuvassa näkyviä purutikkuja?

   Seuraavan kerran kun menen vastaavaan tapahtumaan, niin otan kyllä vähintään repun mukaan tai sellaisen vanhojen mummojen perässä vedettävän ostoskärry systeemin! Tai pari koiratonta apukantajaa ;)

   Poista
 7. Täällä lähti messarista ainoastaan mukaan yksi hihna! Meilläkin alkaa olemaan jo aikalailla kaikkea, vaikka ainahan sitä voi parit pannat ja hihnat ostaa. ;) Tuo ostamani griphihna, jossa molemmissa päissä lukot, tuli kyllä ihan oikeasti tarpeeseen. Helpottaa kahden koiran kanssa kulkua julkisissa jne. kun ne on samassa lyhkäsemmässä hihnassa eikä tarvitse keriä isoa nippua hihnoja käteen. :)

  Tokokoetta tuli lauantaina lähinnä katsottua ja sunnuntaina kiertelin kojuja työn merkeissä. :) Ihan hyvä että ostosmahdollisuudet jäi pienemmäksi, lompakko kiittää. Eikä meillä oikeasti ollut nyt muuta tarvettakaan millekään, onneksi.

  Nätti muuten tuo teidän hihna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsit tosi pienillä ostoksilla! Ja hihna oli selvästi perusteltu ostos :D

   Poista