lauantai 5. joulukuuta 2015

Ja sitten tuli joulukuu

Blogi on päivittynyt edellisen kerran syyskuussa. Huups. No, päivitän tässä välissä ainakin tärkeimmät kuulumiset marraskuun osalta. Aksu osallistui marraskuussa kolmannen kerran rallykokeeseen. Etukäteen arvelin kokeen menevän joko ihan hyvin tai sitten ihan tosi huonosti. Aksu oli edellisen kerran ollut vieraassa hallissa koiratapahtumassa vuosi sitten ja en oikein tiennyt mitä odottaa siltä. Yksi vaihtoehto oli, että se olisi nostanut kierrokset kattoon kuvitellessaan tulleensa vihdoinkin(!) agilitykisoihin! Näin ei kuitenkaan onneksi käynyt ja vire pysyi sopivana läpi radan.

Radalla oli pari Aksun lemppariliikettä ja muutama sellainen, joista en ollut ihan varma miten onnistuvat. Ilmeisesti kaikki onnistui ihan hyvin, sillä yhteensä pisteitä tuli 97, jolla irtosi toinen sija ja koulutustunnus RTK1! Kisoissa mukana ollut kaveri kertoi Aksun hännän heiluneen radan aikana, joten ilmeisesti Aksu tykkäsi hommasta. Olen selannut jo jonkin verran seuraavan luokan liikkeitä ja varmaan ainakin aktivointimielessä niitä treenaillaan. En ole vielä päättänyt asetanko jotain koetavoitteita vai en.Marraskuussa juhlittiin Aksun koularin ohella Jäynän synttäreitä. Jäynä täytti neljä vuotta ja sijoitussopimus päättyi. Siinä mielessä hieman erilainen synttäri. Lahjaksi Jäynä sai pinkin vinkupallon.

Neljävuotias Jäynä on Aksun pomo ja suurinpiirtein hyvätapainen koira.  Sen kanssa on hauska elää ja helppo mennä ihan minne tahansa. Harrastuksissa virtaa riittää vaikka mihin, mutta nöyryyttä ei ole ihan hirveästi näkynyt tekemisissä. Tulokset ei ihan helpolla tipu ainakaan agissa, mutta onhan meillä tässä monta agivuotta aikaa yrittää saada hyllypainoitteinen tulosrivi kallistumaan edes vähän enemmän sinne nollien puolelle.

3 kommenttia:

  1. Te meette Aksun kans avoimeen ihan heittämällä.;)

    VastaaPoista
  2. En ole siitä ihan niin varma :D Mutta harkitaan! :D

    VastaaPoista
  3. Myöhästyneet onnittelut "aikuiselle" Jäynälle sekä Aksulle koularista!

    VastaaPoista