lauantai 16. tammikuuta 2016

Tavoitteet


Jos nyt vihdoin kävisi läpi vuoden 2015 ja asettaisi uudet tavoitteet vuodelle 2016.

Vuosi 2015
Jäynän tavoitteet
- hyppyserti
- säännölliset jälkitreenit & vetolenkit
- RTK1 
Nooo, jotain sinnepäin me tehtiin Jäynän kanssa. Hyppysertiä ei saatu, mutta kaksi agisertia kyllä. Olisin kuvitellut meidän saavan hyppysertit todennäköisemmin, kuin agisertit, koska kontaktit on ihan kaaosta. Jälkeä ehdittiin treenata vain muutaman kerran. Osallistuttiin esineruutukurssille ja se oli kiva. Muuten ei kyllä mitenkään ollut aikaa treenata tätä lajia ihan niin säännöllisesti muiden projektien viedessä aikaa jäljestykseltä ja koiraharrastukselta ylipäätään. Rallykokeessa käytiin kerran, sieltä hyväksytty tulos. Vetolenkeillä käytiin kelien salliessa.
Aksun tavoitteet
- RTK1
- kivut hallintaan
Aksu pääsi tavoitteisiinsa kirkkaasti! RTK1 saatiin loppuvuodesta kasaan. Osteopaatin avulla myös kivut on pysynneet hallinnassa.Vuosi 2016

Jäynän
tavoitteena on ensin kasvattaa kasa terveitä pentuja luovutusikäisiksi asti. Mammaloman jälkeen otetaan kuntokuuri ja tehdään paluu harrastuskentille.

Agissa otetaan tavoitteeksi AVA. Hyppyserti on tavoitteena myös. Nollaprosentin kasvattaminen lienee sellainen ikuisuusprojekti. Rallytokossa käydään keräämässä se RTK1 kasaan, jos vain mahdutaan kokeisiin ja jälkeen panostetaan ainakin viime vuotta enemmän.

Aksulle toivon ennenkaikkea menestyksekkäitä käyntejä osteopaatilla ja leppoisia arkipäiviä.

4 kommenttia:

 1. Onnea pentuprojektille! Toivottavasti syntyy kasa terveitä pikkuJäyniä. :) Laita paljon kuvia pikkutyypeistä!

  Hienoa, että osteopatia on tuonut apua Aksulle!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä kuulostaa teidän tavoitteet ja kiva lukea, että olette saaneet Aksulle apua osteopatiasta. Mekin ollaan saatu osteopatiasta apu moneen vaivaan :) Tsemppiä pennutukseen, bongasinkin netistä jo aiemmin tämän yhdistelmän ja aika supermageita pupseja on varmasti luvassa ;) Toivottavasti kaikki menee hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että teilläkin on osteopatiasta ollut apua! Aksussa kyllä selvästi huomaa eron käyntien jälkeen, jos se on ehtinyt mennä enempi jumiin. :) Kiitos pentutsempeistä! :)

   Poista