sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Varikkokäynti kaahailun lomassa

Jäynä on viime aikoina edennyt enimmäkseen sata lasissa ja kun se viikko sitten kaatui pahannäköisesti, päätettiin käydä tsekkauttamassa lihakset. Mitään suurta ei löytynyt ja kaikki pikkujumitkin saatiin käsiteltyä kerralla auki. Jäynä on niin helppo hoidettava: Se asettuu aloilleen heti ja sitä saa leipoa ihan rauhassa miten vain.Vaikka uimakelit ei ihan parhaimmat ole kaiken aikaa olleet näin ihmisnäkökulmasta, on koirat nauttineet rantaleikeistä! Aksu tyytyy enimmäkseen kahlailemaan, mutta Jäynä ja Vimma ovat uineet mielellään! Vimma on osoittautunut vähintään yhtä innokkaaksi uimariksi, kuin äitinsä.Lenkeillä kolmikko kulkee jo kivasti! Pennut ovat söpöjä, mutta kyllä se vaan helpottaa, kun ne kasvaa ja alkavat osata jo vähän sitä sun tätä. Vimma osaa kulkea jo melko nätisti hihnassa, tottelee luoksetulokäskyä ja on lähes täysin sisäsiisti. Siinähän ne tärkeimmät taidot jo olikin.

6 kommenttia:

 1. Oi ihana lauma sulla kyllä! Ja pennut ovat söpöjä ja ihkuja, mutta kyllä sitä itsekkin huokaisee helpotuksesta kun oma tyyppi alkaa jo olla ohi pentuajasta. Toisaalta ihanat teini-iän metkut vielä edessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Teini-ikä onkin sitten se seuraava haaste! :D

   Poista
 2. Voi miten isolta Aksu näyttää tyttöseurassa! Ja mitä pentuihin tulee - söpöjä ne ovat ja pentuaika menee aina ohi melkein huomaamatta, mutta kyllä aikuinen koira on ihana kun asiat ymmärretään pelkästä katseesta. Meillä varsinkin Reskon nuoruus tuntui jatkuvan (jatkuu vieläkin...) ihan tolkuttoman pitkään, kun aikuisen raameissa oleva junnupoika vielä 8kk ikäisenä kävi kakkaamassa sohvalle sillä aikaa kun itse kävin suihkussa.. Jostain syystä ajatus toisesta snautserista ei ole heti ajankohtainen ;D Mutta ihanaa kun nämä vaan paranevat ikääntyessään.

  Selailin pitkästä aikaa blogia taaksepäin ja mietin taas mihin aika kuluu. Vastahan tämä oli norrasnurran, ja Aksel ihan pentu. Ja nyt porukassa mukana menee pienen Jäynän pentukin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika rientää ja vieläpä ihan älytöntä vauhtia! Ei siitäkään ihan hirveän montaa vuotta ole, kun meidän pikkukoirat oli vielä nuoria ja vetreitä. Hullua! :)

   Poista
 3. Kylläpä Vimma on kasvanut!
  Mulla tää pentukuume on aika ajoin, mutta eipä enää tolleri pennun nähdessää niinkää, nyt haaveissa ois se käyttöcoceri tai aussie, muutamat koiraihmiset ovat sitä sanonutkin, että uros ja joku muu rotu voi olla ehkä hyvä kaveri G:lle. Mutta ehkä mä maltan vielä, G on vielä sen verran nuori että ehtii harrastamaan. Eläkeiässä voi sitten laittaa vanhemmille, vaikka melkein musta tuntuu että se on niiden koira kuin mun :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kasvanut ihan tosi paljon! :) Pentukuume on kyllä pahasta! Muutaman käy-cockerin oon tavannut ja ne vaikuttaa kyllä hauskoilta! Virtaa ainakin riittää :D

   Poista