torstai 9. helmikuuta 2017

Voehan blogi

Blogia on päivitetty edellisen kerran kesäkuussa. Huuuups. Joskus on kaikkea muuta tekemistä. Ja joskus ei vaan saa tekstejä julkaistua, vaan ne jää luonnoksiin kerta toisensa jälkeen. 😃Mitä tässä sitten on tapahtunut kesäkuun jälkeen? No vaikka mitä. Ei kyllä jaksa alkaa tähän kaikkea luettelemaan, mutta sen nyt ainakin totean, että Jäynä täytti 5v, Aksu täytti 8v (virallisesti seniori) ja juniorikin juhli jo ekat synttärinsä!

Aksu kävi tällä viikolla osteopaatilla ja vihdoin on kaikki loksahtanut kohdilleen, sillä jumeja ei ollut juuri nimeksikään! Ollaan pidetty sillä takkia aina pakkasella, koska Aksun ranka tuntuu nauttivan erityisen paljon lämmöstä. Aksu itse ei takkia pitäisi, jos saisi päättää, mutta koska ei saa, niin takki puetaan vaikka pakkasta olisi vain pari astetta.

Jäynän kanssa syksy meni agin suhteen treenatessa, ei niinkään kisatessa. Pakka vähän levisi niin monilta osin, että vietettiin treenitaukoa. Omakaan mieli ei vetänyt kisakentille, eikä sinne väkisin kannata lähteä. Syksyyn mahtui neljät agikisat ja yksi rallykoe! Rallyssa tuloksena oli 99 pistettä, luokkavoitto ja koulari. Seuraavaksi sitten avointa kohti.Vimmasta kasvoi näppärä vauhtiveikko. Pinkoo ihan tajuttoman lujaa ja miksei pinkoisi, kun kinttuja on ihan riittävästi omiin ja vähän muidenkin tarpeisiin. Turkkia on edelleen maltillisesti, äitin tyttö. Kauhean innostunut tekemään ihan kaikkea! Tähän mennessä ollaan treenattu lähinnä agilitya, hieman esineruutua ja hyvin vähän tokoa. En muistanutkaan, että pennun kouluttaminen eri lajeihin on näin älytön homma! 😄

7 kommenttia:

 1. Jes, johan tätä on odotettu reilu puolivuotta!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja mitä näitä nyt on :D

   Poista
 2. Mukava lukea pitkästä aikaa teidän kuulumisia! :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunis Vimmasta on kasvanut!

  VastaaPoista
 4. Ihana Vimma!! Sun tytöt on kyllä niin nättejä!

  VastaaPoista