perjantai 19. toukokuuta 2017

Agihommia


Jäynän kanssa käytiin viikko sitten kisaamassa pari hyppäriä ja hitusen harmitti, kun paremmin onnistuneella radalla ainoa virhe oli tokavika rima, joka tuli alas. Ajan puolesta ei oltaisi oltu aivan kärjessä, sillä sählättiin paljon muutakin ja koko rata oli sellaista kalastelua: Jäynä olisi halunnut irrota oikein kunnolla ja suorittaa kaikki kaukanakin olevat esteet.   Toinen rata sitten olikin sellaista sählinkiä alusta loppuun, että siitä ei jäänyt paljon kerrottavaa.

Hukkareissu tämä ei ollut ainakaan sen puolesta, että Jäynä sattui kameran eteen ja Kuvauksellista photography otti Jäynästä tosi hienon agikuvan! Ilmeestä kyllä näkee, että Jäynällä oli tosi kivaa!


Älyhyvän agikuvan Vimmasta taasen otti Sonja. Täytyy sanoa, että Vimma on kyllä ihan iloinen koira, vaikka se näyttääkin kuvissa melkoiselta tosikolta

Viu on kehittynyt ihan älyttömästi tänä keväänä ja äitienpäivänä käytiin juoksemassa epikset. Saatiin kiva ratatreeni ja oli hauska nähdä, että Vimma toimi vieraassa hallissa ihan samalla tavalla, kuin omassa tutussa hallissakin. Vimma alkaa olla tosi kivassa vaiheessa: Se ei ole enää pikkupentu ja sillä alkaa olla osaamistakin, joten on päästy tekemään ratatreeniäkin. Tietysti meillä on vielä ihan hirveästi uuttakin opeteltavaa. Kontaktit esimerkiksi on ihan vaiheessa ja kontaktitreeniä on tehty enimmäkseen laatikon avulla. Päädyin opettamaan 2o2o-kontaktit, sillä minulla ei ole mahdollisuutta treenata juoksukontakteja niin usein, kuin mitä ne vaatisivat treeniä, jotta niistä tulisi kisavalmiit ennen kuin koira jää eläkkeelle ikänsä puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti