keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Toinen hyppysertiViikonloppuna satuttiin samoihin agikisoihin Jäynän siskon, Chilin, kanssa. Sattui hauskasti, kun Chili otti nollavoiton agiradalla ja Jäynä sitten nollavoiton ja hyppysertin hyppärillä!  Harvoin siskokset onnistuvat näin hyvin samoissa kisoissa!

Jäynä oli ihan älyttömän hyvin kuulolla ja teki tarkkaa työtä. Itselläni tuntui, ettei ollut mitään kiirettä mihinkään radalla, mikä tarkoittaa yleensä sitä, että olen ollut ohjaukseni kanssa ajoissa. Ennen rataa ehdin jo tuskastella miten tuomari olikin saanut kaikki meidän vaikeat jutut tungettua samalle radalle! Pahin oli ehdottomasti suora putki, josta piti kääntyä kepeille avokulmaan: ei todellakaan meidän vahvuuksia, mutta tällä kertaa onnistui! Koko radalla oli vain yksi turha pyörähdys; muuten meno oli tosi sujuvaa. Nollat eivät tule meille ihan rutiinilla, joten tuntui kivalta onnistua!Viu on ahkeroinut agin parissa myös. Ollaan otettu keppitreeniä ja homma on lähtenyt sujumaan hyvin. Ainoa esteryhmä, johon ei olla vielä juurikaan perehdytty, on kontaktit, mutta niihinkin olisi tarkoitus tutustua piakkoin.

Ohjattuja agitreenejä on tälle keväälle vielä muutamat jäljellä, sen jälkeen ohjatut jää kesätauolle ja ollaan omillamme ainakin syksyyn asti. Niin kivaa, kun kesä alkaa olla jo ihan kulman takana! Parin päivän ajan ulkona on ollut jo tosi lämmin keli! 

4 kommenttia: